Originally posted by: nn027
Hvala, bas mi je drago sto to mislis i ako iko od nas smrsa i poboljsa svoje zdravlje, ja cu biti najsrecnija na svetu..
Thank you, I'm so glad to think if any of us to lose weight and improve your health, I will be the happiest in the world ..
Samo da ti kazem i moja sestra ce 6-og biti zajedno sa nama na dijeti 😛Just wanted to tell my sister and the 6th to be with us on a diet Tongue
Podrzavam zdrav nacin zivota, sagorevanje kalorija, lep izgled. Evo zato jos jedanpredlog kako do vitkog stasa
Zdravo poljupci, zbogom kalorije
Ukoliko vas mrzi da vežbate i odlazite u teretanu, onda je ljubljenje idealno rešenje za vas. Obican poljubac aktivira dve grupe mišica i njime se može sagoreti par kalorija, dok francuski poljubac aktivira cak 34 grupe mišica i može sagoreti pet kalorija. Ukoliko se ljubite jedan minut, sagorecete 26 kalorija, a ukoliko se budete ljubili celi sat, sagorecete neverovatnih 1.560 kalorija. Pa, šta cekate? Krenite u akciju.
Hello, kisses goodbye to calories
If you hate to exercise and go to the gym, then kissing is the ideal solution for you. Plain kiss triggers two groups of muscles and can be burn a few calories, while french kiss triggers even 34 muscle groups and can burn five calories. If you kiss for one minute, will burn 26 calories, and if you kiss for an hour, will burn a whopping 1,560 calories. So, what are you waiting for? Take the action.