Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Nisam htela ni da ti lajkujem ovaj post,ali posto vidim da si posle kacila njegove klipove oprastam ti đ¤Ł
OMG I am dead
Drajce, vodi racuna, ovaj hladan tus i ventilator, bojim se da nemas problem posleđ¤Ł
Drajce, take care, cold water and the cooler, I'm afraid you may have a problem afterđ¤Ł
Bikice hvala ti sto si im to razjasnila đ Nije Sivovitis nego Sidovitis đł
Vidis, Biki koristi samo tus đ¤Ł
See, Biki just a showerđ¤Ł
@kuma,Saska ,od moj rucak taman da posaljem ti odletela u tople krajeve.đNije vise sivovitis u pitanju,sad je to preslo u Sidovitis ,u sustini na isto se svodi,samo sto je sad problem u lecenju .Vidis koliko tuseva,a ne pomaze,a voda skupađgodmother, Saska, from my lunch just to send you flew to warmer regions.Not more sivovitis concerned, it is now crossed the Sidovitis, essentially boils down to the same thing, only it is now a problem in treatment. See as showers, and no help, and the water together
Hvala kumo za rucak, kao i da sam ga pojela, ali pricale smo toliko o moru, suncu, kupanju, morala sam malo da skoknem do toplih krajeva da se malo okupam . Nego Biki, vidim tamo neki zeka se smeje mom vililitisu, pa sta da se radi, opasni su ovi latino virusi đ¤Ł
Thanks godmother for the lunch,it was like I ate it, but we talked so much about the sea, sun, swimming, I have to pop over to the warmer to swim. But Biki, I see there is a bunny laughing coz my vililitis, and what to do, these latino viruses are so dangerous đ¤Ł