pink...haahah obukao moje helankeđ
put on my tights lol
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
pink...haahah obukao moje helankeđ
put on my tights lol
Badi Saska momak te vara na Pinku 2đ
Buddy Saska your boyfriend's cheating you on Pink 2đ
relax, just workđ¤Ł
opusteno, to je samo posođ¤Ł
yeah he says what's Bikica's that's mine too and vice versa đ
aha, bas kaze sto je Bikicino to je i moje i obrnutođ
yeah he says what's Bikica's that's mine too and vice versa đ
aha, bas kaze sto je Bikicino to je i moje i obrnutođ
Jao kakva poza..jao obozavam vas..uvek uspete da me oraspolozite,i u pravu ste, zivot je suvise kratak da bi se nervirao..ko ga sisa,to su samo pare,neka smo mi zivi i zdravi ...
A sto se vezbanja tice,bogami,moracu da krenem i ja da malo vezbam, danas sam se u sopingu razocarala jer mi haljine koje su mi nekada fantasticno stajale,sada stoje blago receno uzasno..Morala sam da trazim nesto sto steze stomak,a nije previse tesno da mi izadju amortizeri na bokovima i celulit na zadnjici, i sa tri cetvrt rukavima da mi se ne vide krofne na rukama...eh, a nekada sam imala 45 kg (posle prvog porodjaja) i odrzavala na 50 kg sve do prosle godine..sada imam 65 kg/ 165 ...Teretana mi je mozda nedostupna, ali gledacu da pesacim..
Alas what a pose .. oh .. I love you always manage to cheer me up, and you're right, life is too short to be annoyed .. what the hell, it's only money, let us alive and well ...
And as far as exercise, by God, I'm gonna have to go, too little exercise, today I was disappointed in the shopping because my clothes that I once stood fantastic, now are horrible to say the least .. I had to look for something that is tightening the stomach, and not too close to me get out shock absorbers on the hips and cellulite on the buttocks, with three quarter sleeves that I do not see donuts in my hands ... oh, and I used to have 45 kg (after the first delivery) and maintained at 50 kg up to last year .. now I'm 65 kg / 165 ... Gym maybe it is unavailable, but I'd prefer to walk ..
necu da lajkujem ovo ( za razliku od Nade, ona sve voli da lajkuje đ¤Ł) videla sam ti sliku i cuti, super si, ni rec vise
I won't like this one ( not like Hope she likes to like everythingđ¤Ł)I saw joyr photos and shut up, your are looking superb, not a word
Volim vas, i mogla bih ovako do jutra.Ali stvarno moram na spavanje. Moram rano ustati. Laku noc!
I love you and I might like to jutra.Ali I really need to sleep. I have to get up early. Good night!
ARE you teling us something with thisđ¤Ł
porucujes li ti to nama nesto s ovimđ¤Ł