Originally posted by: jadra211
e draga moja, stigla i ja š¤... sva srecna sto sam sve izlajkovala sto sam mogla ... isto tako sam i rukama i nogama sve odradila po protokolu i PS-u sto bi rekli muski ... a moram sto pre u prnje š... rano ustajem za razliku od mog svakodnevnog tj. svakonocnog zivota, vodim moje kod dr. sutra tj. danas pocinjemo novi krug skoro do kraja maja (za 27. nam je zakazana poslednja kontrola), jos mi samo fali da uleti neki hitan posao...
Laku noc tebi i svim nasim badijima ā¤ļø š¤ kuckamo se Boze zdravlja u novom topiku... a toliko sam se uzdrzavala od komentarisnaja nocas š da ustedim neki post do kraja ovog... a kad tamo badi Saska i badi Nada, pa onda Biki pa jos i ti... jedino je Dal bila od reci posto je legla ranije... e bas nisam odolela da vam se ne javim...
e my dear, and I got Hug ... all happy because I have everything that I could izlajkovala Dancing ... I also hands and feet all done according to the protocol and PS's what they say Dancing Men ... and as soon as I have in rags Cry ... up early, unlike my everyday ie. svakonocnog life, take me with dr. ie tomorrow. Today we begin a new round almost to the end of May (the 27th is our last scheduled control), yet we are just wrong to storm a rush job ...
Good night to you and all our Buddy's Heart Hug We type, God health in the new topic ... and so I refrained from komentarisnaja tonight LOL to save a post by the end of this ... and when there badi badi Saxony and hope, then Biki and yet you ... Dal was the only of the river since the litter before ... s just that I could not resist I do not call ...