EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 44

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.5k

Users

37

20k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sto rekla Jeca nije da mi se ne svidja ona pr...iv boja al ova mi nekako lepsa😉

Nado, sad si mi lepsa o novo aljince. 👏
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Raspravljanje o fizickom izgledu

Primeceno je da mnogi to rade, ponekad indirektno. Takvi negativni postovi su zabranjeni. Tko bude postavljao negativne postove koji se ticu fizickog izgleda bilo kog lika u seriji ili glumca u seriji snosit ce ostru kaznu. Cak i indirektno spominjanje fizickog izgleda nece biti tolerisano.

Jesmo li zaboravili na neka pravila,ako nas bloknu,mi smo odgovorni za to,a mi svakako imamo svoj cilj a znamo koji je,ako uspemo u tome,a sa druge strane nas uniste,tj.sta onda...

Ja bi zamolila da se uzdrzimo,da se osvrnemo pravilima,imam razloga za to!😉

Ako zelite ipak nesto reci u vezi toga,radite to na shifhrhovan nachin

Pa poosttoo ii nne gleedammoo ii nne zzannimmaa nass kko jjee tta indiiviiduuaa allii ccee onnaa ssaznnattii kko smmoo mmiii😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: sladjana333

Ne znam da li neko gledao, pisala nam Love prevod, ne secam se ni sta je tu bilo u seriji, koliko je bilo interesantno desavanje🤣

U kojoj seriji?
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Alok salje PT medicinski izvestaj i njihov lekar se javlja i potvrdjuje prepisanu terapiju od strane J...hvali J kako je jako sposoban
PT uzima lek i kaze da joj je zao
Alok joj kaze da to treba da kaze J

Noc

PT dolazi kod J u bolnicu
Kaze da je dosla da se izvine i da mu kaze da joj je zao😲
J kaze da je samo vrsio svoju duznost🥱
PT kaze da je on drugaciji
J kaze da je on naucio svoje lekcije nakon sto je toliko toga izgubio i sada iskuplja svoje grehe tako sto sluzi ljudima ovde
Nudi joj da je odveze kuci
PT kaze da nema potrebe, snaci ce se sama
J odlazi
PT gleda za njim i misli da stvarno ima nesto posebno u njemu😆😆😆

Ova, koja je najveca zagovornica serije i stalno pljujeMakana a brani kalasturu, kaze da ce se od "srece" i "odusevljenja" sa prekrasnom fabulom serije baciti u reku🥱😆

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Alok salje PT medicinski izvestaj i njihov lekar se javlja i potvrdjuje prepisanu terapiju od strane J...hvali J kako je jako sposoban
PT uzima lek i kaze da joj je zao
Alok joj kaze da to treba da kaze J

Noc

PT dolazi kod J u bolnicu
Kaze da je dosla da se izvine i da mu kaze da joj je zao😲
J kaze da je samo vrsio svoju duznost🥱
PT kaze da je on drugaciji
J kaze da je on naucio svoje lekcije nakon sto je toliko toga izgubio i sada iskuplja svoje grehe tako sto sluzi ljudima ovde
Nudi joj da je odveze kuci
PT kaze da nema potrebe, snaci ce se sama
J odlazi
PT gleda za njim i misli da stvarno ima nesto posebno u njemu😆😆😆

Ova, koja je najveca zagovornica serije i stalno pljujeMakana a brani kalasturu, kaze da ce se od "srece" i "odusevljenja" sa prekrasnom fabulom serije baciti u reku🥱😆

Po prevodu bi rekla da u danasnjoj epizodi nije bilo Papaua😃 tj nije bilo zajednickih scena
Edited by smeker - 12 years ago
Serviana thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi jel mi uopste gledamo neku seriju? 😆

Saska i ja se to pitam sve vreme..doduse ja gledam jednu...Na Bole Tum Na Maine Kuch Kahha...ali mislim da je vi ne gledate...pa tesko da o tome pricate😕
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Evo i mene 😊 Ne mogu sad sve da citam,pa mi recite sta ima novo 😊

Jucerasnja epizoda sa Pinka:

http://www.youtube.com/watch?v=sDfIoPEJYns

Uzivala sam beskrajno u svakom trenutku😳😳😳Hvala Jeco🤗
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

http://www.dailymotion.com/video/xyc7a6_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-20th-march-2013-video-watch-pt1_fun#.UUnGRhyUZwh

Ev vam interviju za holi😡 na 2.29 i bas se nije uklopio aha😡😡

Smekice toliko puta sam ti vec rekla da sad vise nemam snage da pricam ni da ga branim.

Puno te volim...ali ne mogu vise...
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Kada je do'la na mesto koleginice Prati'e Banerd'i u ulozi Anandi, Toral Rasputra je od fanova serije docekana sa negodovanjem. O njenoj glumi ni'ta dobro nije rekla ni Banerd'i, ali izgleda da se "naslednica" konacno osilila da odbrani "titulu". "Ovu seriju pratim vec cetiri i po godine, i od prve epizode sanjala sam da postanem deo glumacke ekipe. Sada kada mi se taj san ostvario mogu samo da porucim onima kojima se ne dopadam kao Anandi da ce morati da se naviknu na mene, jer sam tu i ne planiram nigde da idem", odbrusila je Toral pristalicama kampanje "Vratimo Prati'u" u prvom intervjuu za jedan indijski magazin. "Ono 'to je meni najva'nije jeste da se 'efovi i producenti ne 'ale na moj rad, a pretpostavljam da ce i gledaoci vremenom prihvatiti cinjenicu da sam ja nova Anandi, ba' kao 'to i ja svakog dana sve vi'e prihvatam lik koji sam nasledila od Prati'e", zavr'ava Rasputra.

Reklaaa ssamm daa nneccuu dda kkommenntarriisseemm annonniimmuussee allii mmorramm kkad mmee vuucee yaa jeeziikk:nnissii ttii nnissttta naaslleddiillaa possttoo tii ttoo nnijje dddeovviinaa;onnddaa MAKKANNUU JJEE ULLOOGGAA OTTETTAA a koodd nnaass nnaass u EXYU ssee kkazee ottetoo-prrokkleetoo.A ddaa too prrokllestvoo sttoo prre sttignnee onne kijje trebbaa,poosttarraccee ssee onnii koojee ttii prooziivvaass.UUccii cceess uu isstoorrijuu kkaaoo ammatterrkkaa kkojjaa jje zzaa jjeddann ddann usppellaa dda uuniisttii nnajjglleedaanijjju seriijuu nnnaa isttokkuu ii ttoo cce ttii bbittii nnajvvecce doostiignuccee poosttoo ssadd moozeess ddaa ssee vrrattiisss uu kkujnuu oddakkllee ssii yaaluttalla nnaaa ssniiimaanjjee😡😡😡
Neeecuu vvissee
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Jutro u Haveli

A&S ulaze bas u trenutku kada se J sprema da izadje
S se zahvaljuje J
J kaze da kao doktoru to mu je bila dznost. Kaze da mu je zao sto je izgrdio PT
S kaze da ne brine i pokloni mu koznu torbu
S kaze da nije bio nacisto sta da mu kupi a onda mu je A predlozila da mu kupi torbu koju ce moci nositi u bolnicu
J se zahvali i kaze da ce ga poklon podsecati na njih oboje

Precap
Isti kao juce

Daklem jos jedna prekrasna i duboko poucna epizoda, Opste "odusevljenje " vlada prostranstvima
nekada krcatog, sada pusog atlenda