Sto rekla Jeca nije da mi se ne svidja ona pr...iv boja al ova mi nekako lepsa😉
Nado, sad si mi lepsa o novo aljince. 👏
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Sto rekla Jeca nije da mi se ne svidja ona pr...iv boja al ova mi nekako lepsa😉
Raspravljanje o fizickom izgledu
Primeceno je da mnogi to rade, ponekad indirektno. Takvi negativni postovi su zabranjeni. Tko bude postavljao negativne postove koji se ticu fizickog izgleda bilo kog lika u seriji ili glumca u seriji snosit ce ostru kaznu. Cak i indirektno spominjanje fizickog izgleda nece biti tolerisano.
Jesmo li zaboravili na neka pravila,ako nas bloknu,mi smo odgovorni za to,a mi svakako imamo svoj cilj a znamo koji je,ako uspemo u tome,a sa druge strane nas uniste,tj.sta onda...
Ja bi zamolila da se uzdrzimo,da se osvrnemo pravilima,imam razloga za to!😉
Ako zelite ipak nesto reci u vezi toga,radite to na shifhrhovan nachin
Originally posted by: sladjana333
Ne znam da li neko gledao, pisala nam Love prevod, ne secam se ni sta je tu bilo u seriji, koliko je bilo interesantno desavanje🤣
Originally posted by: loveansh
Alok salje PT medicinski izvestaj i njihov lekar se javlja i potvrdjuje prepisanu terapiju od strane J...hvali J kako je jako sposoban
PT uzima lek i kaze da joj je zao
Alok joj kaze da to treba da kaze J
Noc
PT dolazi kod J u bolnicu
Kaze da je dosla da se izvine i da mu kaze da joj je zao😲
J kaze da je samo vrsio svoju duznost🥱
PT kaze da je on drugaciji
J kaze da je on naucio svoje lekcije nakon sto je toliko toga izgubio i sada iskuplja svoje grehe tako sto sluzi ljudima ovde
Nudi joj da je odveze kuci
PT kaze da nema potrebe, snaci ce se sama
J odlazi
PT gleda za njim i misli da stvarno ima nesto posebno u njemu😆😆😆
Ova, koja je najveca zagovornica serije i stalno pljujeMakana a brani kalasturu, kaze da ce se od "srece" i "odusevljenja" sa prekrasnom fabulom serije baciti u reku🥱😆
Badi jel mi uopste gledamo neku seriju? 😆
Uzivala sam beskrajno u svakom trenutku😳😳😳Hvala Jeco🤗Evo i mene 😊 Ne mogu sad sve da citam,pa mi recite sta ima novo 😊
Jucerasnja epizoda sa Pinka:http://www.youtube.com/watch?v=sDfIoPEJYns
http://www.dailymotion.com/video/xyc7a6_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-20th-march-2013-video-watch-pt1_fun#.UUnGRhyUZwh
Ev vam interviju za holi😡 na 2.29 i bas se nije uklopio aha😡😡
Kada je do'la na mesto koleginice Prati'e Banerd'i u ulozi Anandi, Toral Rasputra je od fanova serije docekana sa negodovanjem. O njenoj glumi ni'ta dobro nije rekla ni Banerd'i, ali izgleda da se "naslednica" konacno osilila da odbrani "titulu". "Ovu seriju pratim vec cetiri i po godine, i od prve epizode sanjala sam da postanem deo glumacke ekipe. Sada kada mi se taj san ostvario mogu samo da porucim onima kojima se ne dopadam kao Anandi da ce morati da se naviknu na mene, jer sam tu i ne planiram nigde da idem", odbrusila je Toral pristalicama kampanje "Vratimo Prati'u" u prvom intervjuu za jedan indijski magazin. "Ono 'to je meni najva'nije jeste da se 'efovi i producenti ne 'ale na moj rad, a pretpostavljam da ce i gledaoci vremenom prihvatiti cinjenicu da sam ja nova Anandi, ba' kao 'to i ja svakog dana sve vi'e prihvatam lik koji sam nasledila od Prati'e", zavr'ava Rasputra.