EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 46

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.5k

Users

37

20k

Frequent Posters

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

Dancic devojke!! Neje mi jasno sto se besnne tamo negde od 28. stranice pa na ovamo,jel ima nesto sto ja ne znam??? Vidim sprema se udar na 92-ku😉 kad to zavrsimo jel mozemo onda preci na prvu da spamujemo da puste zadnju sezonu gossip girl-a 😆 Jeste da sam je odgledala na netu,al i meni nekako sladje kad gledam na tv-u 😃

I jjaa ssamm sse svoo vrremme pitaallaa allii pretttppossttavvlljjamm dda jjee klaasiikaa ssarreennii :kkrradduuu,bbriissuu,llazuuu dda nnastaaviim😡
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nado,cestitam na promeni boje 👏
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
"PT drzi cvrsto J ruku dok joj sestra daje injekciju"
Ovo mi zvuci poznato 😳
Izgleda da je strah od injekcije familijaran ili je ovo "osnovno pravilo udvaranja" u seriji.
Znaci na pomolu nova ljubavna romansa 🤪a tek koji "par",da vristis od" odusevljenja"🤢 🤣
MINA1971 thumbnail
ZA oobbjjassnjeenje Jasniicce vvrattii sse nnaa 55 sstrranniccuu
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ovo mi zvuci poznato 😳
Izgleda da je strah od injekcije familijaran ili je ovo "osnovno pravilo udvaranja" u seriji.
Znaci na pomolu nova ljubavna romansa 🤪a tek koji "par",da vristis od" odusevljenja"🤢 🤣

A tek kakav je on frajer,sve se bacaju na njega
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ovo mi zvuci poznato 😳

Jeddna hocce da se bacci u rekku🤣
MINA1971 thumbnail

Ovo mi zvuci poznato 😳

Geenneeraciijoo nnemmoojj toollikoo gllassnnoo prrobbiccess iimm bbubbnnee oopnnee
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

Pa poosttoo ii nne gleedammoo ii nne zzannimmaa nass kko jjee tta indiiviiduuaa allii ccee onnaa ssaznnattii kko smmoo mmiii😉

Apropo, regula, sada kad sam bila na pasnjacima nase drage Bikuljice, gde bitisu oni koji je bezrezervno halelujaju (Kak mi ide ovo klinasto pismo?) procitah ne verujuci svojim ruzicastim djozlucima (da, da i dalje su mi na nosu sto se tice MaPa) kako se ove opancarke (posebno ona glavna koja je uvek u prvim redovima) spremaju da cinkaju svaki post u kome neko pljucketa Ziku i njegove proizvode a posebno one koji traze, ili se bogumole kako bi se vratasca mallesne nam snajkhe zakatancila.

Zato od sada treba samo hvalospjevepjevati, oderadosti skladati i ne spominjati previse Zikicu niti reci koje na njega asociraju. Batre loma ditivo cunara. Makan je konza!
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Dva tela, a jedna dusa❤️
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail