EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.5k

Users

37

20k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Olala 🤗
Vidis li sta mi napravi, dva puta saljem prazan post i dva puta edit 😆
Neka to bude, ja cu da polizem ono sto sam rekla. Ja samo ne zelim da ona bude povredjena i izgubi dostojanstvo, a mislim da ce taj reziseronja da je jos vise kinji i maltretira, kako bi dokazao da nije greska u njemu.

Cico, apsolutno sve isto mislimo, mislim da bi joj pravio pakao od zivota jer je vec dokazao kakav mu je ego, moze da bude, evo ok, vratili smo te a sad ces da vidis😡

Upravo to, Saska, isto mislimo i istih se stvari pribojavamo.😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: olla

Saska, nemoj da udaras sad na mokru kosulju 😆 nije fora, to je jedino sto jos valja 🤣

Ne kazem da ne valja, valja, ali kad je povratna informacija onako lepa i blaga i nezna kao kod naseg Makana, jer ona to jednostavno UME, a ova kad mi iskezi onaj njen zasiljeni ocnjak, samo gledam kad ce mu krv popiti 😡
olla thumbnail

Originally posted by: Cica

Ja sam im napisala da je dratican pad gledanosti, pa i da bikkulllju skinu golu nece ga popraviti. Ne znam kako im je gospodin googlooje preveo, sigurno ga nece ni objaviti, a bas se i ne sekiram, meni je vazno da sam ja svojoj dusi ucinila ceif.😆

Hahhh, luda si skroz Cico 👏
olla thumbnail

Originally posted by: saska

Ne kazem da ne valja, valja, ali kad je povratna informacija onako lepa i blaga i nezna kao kod naseg Makana, jer ona to jednostavno UME, a ova kad mi iskezi onaj njen zasiljeni ocnjak, samo gledam kad ce mu krv popiti 😡

Nismo se razumele Saskice 😆😆 ja iskljucivo mislim na belu mokru kosulju kako izgleda na tamo nekome, nista van toga 😃 pusti ocnjake, o povratnoj informaciji i da ne govorim, ne kvari mi dojam 😆😆
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ne znam da li ste videle onaj post TORAL :-@ malopre sam bila na njemu. Neki justgenious opleo/a po bikulji. Naravno odg. mu/joj jedna od onih zaboga sto se mnogo brinu da ne opanjkavaju glumicu na osnovu izgleda i bla bla... I ova sto napravila post nju nazvala tetkoom i rekla da samo tetkee vole da gledaju tetke 🤣 🤣 Znaci skidam kaapu! 😆 I taman stigoh do 6te str. (bilo 12) kad ono "pristup zabranjen clanovima bez dozvole". Nestao topik nema ni traga ni glasa od njega, mora da su ga ugaasiili totalno, onde ni kljuch ne pomaze 😆
Edited by kaliopa - 12 years ago
mima88 thumbnail
Ovdje rijeci nisu potrebne dovoljan pogled i ono sto duse osjecaju sve ostalo nevazno i nebitno
Bikice hvala❤️
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Aaah Bikice, bas si brza. Uf,uf!

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Kabice❤️ jos.ovo..imam u albumima😉
Edited by Bikica - 12 years ago
SOFFI007 thumbnail
Samo da se prijavim da sam stigla...😕..danas je bas grozno vreme😕..inije za bastu,
ali , ja odoh u plastenik hihhhihiihi😆.dobila sam jos rasada😃..
A videh da se rasad brzo primio ima i po vise strukova u po nekoj leji.🤣🤣,
bas sam iznenadjena 😆hehehehe😆jer iskreno, nisam ocekivala😉🤣

odoh sada da stavljam novo seme🤣🤣
SOFFI007 thumbnail
=SOFFI007 BIKICE LEGENDO 🤗🤗