EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #29 - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

54k

Users

33

20.8k

Frequent Posters

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
I meni objavili na sarenici... kod poslednje epi... o omiljenom gospodinu 😆
Tek sad videh!
Ima samo 3 kom... A samo ja sam im poslala bar 10. 😕
Jedan je na srpskom...😆

MINA1971 thumbnail

Originally posted by: Serviana

cure...kako tanjuug javvlja danaske dok se radilo posvadjjalli se diriggent orkesstrra i Papuu...tek da znatte

a sad molim da se ide na sve one linkove...opet i da se zapljuckuje..odoh i ja...sve iz pocetka

Joj Bozee stta biih dalla za jjedann direkttt(udaracc u boksuu) pa onda patoosss😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

cure...kako tanjuug javvlja danaske dok se radilo posvadjjalli se diriggent orkesstrra i Papuu...tek da znatte

a sad molim da se ide na sve one linkove...opet i da se zapljuckuje..odoh i ja...sve iz pocetka

E pa dirigent misli da svi pevaju kako on diriguje, e nece da moze ovde 🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Joj Bozee stta biih dalla za jjedann direkttt(udaracc u boksuu) pa onda patoosss😡

Bum...Tras... jojjj
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: smeker

Bum...Tras... jojjj

Joj smeks pridruzujem ti se 😃😆
sladjana333 thumbnail

Stta lii suu snimmalli😉

Daa nissu tee budduce cvvene sccene😉
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊Evo dok cekam hoce li biti LU ove danasnje verovatno fenomenalno napete epizode obiteljskog rucka da vam dam malo komentara ovih par cura koje su jos ostale u ovom topiku: (u zagradi su moje opaske):

X: Mislim da ona treba vreme da se navikne na novu A...mozda ces poceti posle da je volis...sada trenutno uopste nije ubedljiva ko A, i ja to znam...mozda ce biti u buducnosti (kad na vrbi rodi grozdje)...samo sacekaj (ne lipsi magare do zelene trave)...i gledaj

Y: Najvaznije je da se glumac poveze sa likom koji glumi. Za sada samo se Sid trudi da ubedi sebe i publiku da je ona A
Nije bitno da li ce prica biti u Jaitsaru ili Ujdapuru, Cak i sa Singovima A scene nisu zadovoljavajuce ubedljive, cini se da se ni oni nisu mogli povezati sa A koju glumi T
(I to od devojke koja je toliko tvrdila da je T velicanstvena. Kad nas Brod tone..tone...A zvona zvooone)

Danasnja epi:

Sanchi je izbrbljala istinu
DS pita je li to stvarno istina
S im sve objasnjava...i to da je i on sam tek jucer to saznao
Sumi je uznemirena i kaze A nesto na hindi?
Svi su uznemireni
CM kaze da su oni bili toliko srecni kada su culi tu vest, ali se sada osecaju kao da su sebicni
DS pita kada treba da idu, da se sele
Oni kazu, sledece nedelje
DS se sabrala i kaze: Lepo je sto su oni (shekarovi) dobili sansu da zive sa svojim sinom takodjer
hindi...telefon zvoni...hindi

MINA1971 thumbnail

Originally posted by: alisa112

I meni objavili na sarenici... kod poslednje epi... o omiljenom gospodinu 😆

Tek sad videh!
Ima samo 3 kom... A samo ja sam im poslala bar 10. 😕
Jedan je na srpskom...😆

Taj na srpskom je moj😛a poslala sam ih Bog te pita koliko😡
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Joj cure, ne mogu nikako da vas stignnem. Brzee stee , blabo meni, kao ptice trkacice.
Sad samm maloo emajlala ovim sa istokaa. Jednaa malo duzaa pricca, akoo uspejuu da procitajuu ,( a treba imm gogoslav posto ssam sarala na svapskom) bice bas odusevljjeni. Mada je mnogima tamo obraz djon , briga me. Uglavnom ,svuda sam po 5 pozdravcica i svi suu proslii.
Na sarenici od jutros nistta novoo nisuu pustili. Meni proslli 2 kommentara a ostali sipakk. Vise ne znam gdesam sta pisalla. Moramm zaa sutra da naprrafim spisak pa da precrthavam gde sam slala.
Pozdrav, idemmo daljee. A ovi pacenici mogu da pokusajuuu sta hocee, brodd tonee bezz macanna i tu nista nee mozze prommenitti.

doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Doka 🤗 Lepa ti nova nick slicica😆 A mila ne stizem izvaditi slike,imam bash posla na sve strane,koliko uspem ja izvucem,veceras mozda bude izvuceno jos nekih😉 A za misli 😳

Izabrala sam novu nick slicicu jer mu fale dugmici, a ja stalno gledala kako Makan usiva , pa ko velim ajd i ja da probam😳😳😳