EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #29 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

54k

Users

33

20.8k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ja se isto slazem sa tobom Nado😛, sve to previse mirise na podmetaljku vecih razmera. Videli su oni da je sve ovo pisanje komentara i iskljucivanje TV aparata uzelo maha pa ko vele ajde malo da oladimo vatrene navijace, damo im malo cokoladice pa da budu tiho. Ma nije nego.

Sta god bilo, mi idemo dalje istim tempom istom snagom. Ako Makica bude negde drugde, gledat cemo i navijati za nju. Dotle nikom nista ne verujemo😡, a i ove nema smisla ostaviti na miru kad nam je tako dobro krenulo.😉

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Nesto mi tu smrdi😡

E stvarnoo Jasnaa dobrroo sii primmetilla pa ovoo nidjee vezee jednoo s drugim nema majke tii😉
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako me secanje dobro sluzi u prethodnom clanku su napisali da je bila sa drugaricama na odmoru. Mamu niko nije pominjao. Oni je malo salju kod mame malo na letovanje sa drugaricama😕

A uzivanjee ssa deeckkomm sii zabooraviilaa🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
E pa sad idem da ostavim kom i da im kazem da im niko ne veruje dok to sama Prats ne kaze,e pa nemogu oni da se zezaju tako😆😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Nego sta je ono na onom sajtu sto stize u P makana
moras nesto na indijanskom da utipas da bi kom. otisao
koja su to looopooovska posla 😡
P.S. indijanskom pisem ekstra, a vi kapito sta muislim 😉
Sicilija thumbnail
Samo da se javim, obisla sve sto je trebalo i odradila sve kako je trebalo.
MINA1971 thumbnail
Ali Lovee ja miisllim da njihh jooss niko nijje obavvestiio da sse nalazzee naa Tittaniikuu🤣
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

Ma kakav crnii interrvjju pa viidiiss valjjda da opeet sammi ssebbe piitajju ii sammi odggovarrajju🤣.Gdee iimm je sllikka ssa Pratss kadd su jje inttervjuiisalli 😆

100 % si u pravu Mina srecice, ne verujemo slikicama namestenim, ni intervjuima gde se samo cuje glas. Poverovat cemo kada vidimo te lepe nase okice i cujemo iz njenih usta a do tada mozemo lepo da odigramo kolce dok cekamo na nove izmisljene intervjue i ostala prozna dela uvazenih BV propagandista.

I naravno da nastavimo sa poslasticarskim i likovnim kreacijama, tek toliko da nam prodje vreme.
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: smeker

E pa sad idem da ostavim kom i da im kazem da im niko ne veruje dok to sama Prats ne kaze,e pa nemogu oni da se zezaju tako😆😆

Ajde Smekii ljubim te i pozdravi ihh i ood meene nee moguu nikakoo da im see obrattimm 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Uf stigoh i ja...cestitke za novi Topic😳
S'obzirom da smo sad u podzemnom svetu, ima se svasta proucavati,nashi miljenici,plove podzemnim svhojim svetom u svom carstvu..dok ja orem,i vozam se okolo😆