Originally posted by: Serviana
Izgleda sutra scena dugme s ovom novom...jadan Papu...znam da mu se slosi kad je ova u blizini...🤢 ponavljam ZNAM...😉
Kad nama nije dobro na ovoj daljini. kako li je tek njemu😉
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Originally posted by: Serviana
Izgleda sutra scena dugme s ovom novom...jadan Papu...znam da mu se slosi kad je ova u blizini...🤢 ponavljam ZNAM...😉
A gde ces ti sad u Indiju kad treba na bal da ides , pusti sad Indiju ima ko ce😆
Cure kakvo je ovo plakanje😲 hajde pjevamo: Necu suzzeee na svom licuu rodenaaa sam zaaa Kraljiccuuu 😆
Ako nevrate Makana,testerisemo Titanik!!!😃
Na brzinu sam prelistala epizodu...On je tako hladan,iako se trudi da gkumi kao sa Makanom 😃 Eto,to je sve sto imam da kazem 😃 I da,realna sam 😃
Cure kakvo je ovo plakanje😲 hajde pjevamo: Necu suzzeee na svom licuu rodenaaa sam zaaa Kraljiccuuu 😆
Ako nevrate Makana,testerisemo Titanik!!!😃
Meni je zao Smeki, jer znam koliko se borila i jos uvek se bori..ja sam se vec pomirila sa tim da nema nista od toga i ne pustam filmove tog zandra..sta da obucem na balu 😲moram da vidim sa kuma vilom..😉
Jeco ti znas da ja tebi verujem. Tako lepo obojis svaku epzodu da nema potrebe da gledam😛
Meni je zao Smeki, jer znam koliko se borila i jos uvek se bori..ja sam se vec pomirila sa tim da nema nista od toga i ne pustam filmove tog zandra..sta da obucem na balu 😲moram da vidim sa kuma vilom..😉