EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 33

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Odde.Sefiice dobroodoslla,lajkacuu Vas u mmedjuvremennu.Bikicee❤️🤗...
Nesto na prreskoke viidehhh ranng liistee i cestiitkee Jecci.A imma lii josss kogga na foorummu ossimm nass👏Doduuse prelletelaa samm na bbrziinu mozdaa i nnisamm doobroo videelaa🤓
Pozdraavv svvimaa 👍🏼
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Odde.Sefiice dobroodoslla,lajkacuu Vas u mmedjuvremennu.Bikicee❤️🤗...
Nesto na prreskoke viidehhh ranng liistee i cestiitkee Jecci.A imma lii josss kogga na foorummu ossimm nass👏Doduuse prelletelaa samm na bbrziinu mozdaa i nnisamm doobroo videelaa🤓
Pozdraavv svvimaa 👍🏼

Ako se i mi pokupimo,ovo ce biti najpustiji deo foruma,pustiji cak i od onih cije su teme (serije) odavno u arhivi..😆
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

Hej , devojke sada juce nije bila repriza BV na pinku izgleda da oni nesto znaju ili se pripremaju za farmu.😕

Oni slusaju glas svojih gledalaca 😛, nisu k'o oni tamo 😡... nasi se pripremaju za prekid emitovanja serije, bolje da pocnu na vreme... 😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Daaalll ❤️
Devojke jel se to meni cini ili na naslovnici ovde na forumu nisu promenili sliku sa uvodne spice, jos uvek su na njoj makan i papu 😆
odoh sad da udjem sa tel, onda mogu da uvecam i vidim 😆
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Bambina

Daaalll ❤️

Devojke jel se to meni cini ili na naslovnici ovde na forumu nisu promenili sliku sa uvodne spice, jos uvek su na njoj makan i papu 😆

Ne cini ti se.Jos uvek je njihova slika.❤️
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Daaalll ❤️

Ne smeju 😆
Daltoni thumbnail

Daaalll ❤️

🤗..promenice..ali dzabe,ne mogu da nas programiraju jer nismo roboti..mi vidimo ono sto mi zelimo i tacka..😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

To je jedan deo foruma,ni na nebu ni na zemlji,koji sluzi za caskanje..Jasna,ja i njene ind.koje su na nasoj strani su tamo..To je divno mesto..ali tamo cu da vas vodim tek kada zavrsimo nasu misiju..i pomognemo ledenom bregu da brzo potopi Titanik..😉

UFFF jedva cekam oboje,potop...😃 i caskanje 😉😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

UFFF jedva cekam oboje,potop...😃 i caskanje 😉😆😆

Znam Kopice i ja..ovaj deo foruma je postao kao groblje,samo jos mi dajemo znakove zivota a i nas su zive zakopali pa smo se povampirili i poceli da grizemo..pogledaj im samo broj pregleda tema, lajkove..bruka..a nekada je ovo mesto bilo carobni vrt snova..😭
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Inacee svve zabooraviim da prenesemm nekee imprresije od jeedne devojjke,cerkee mogg druuga,kojja je prroslle godinne proovella cetirii meseeca uu Mumbbajuu,za sllucajj da nekko planirra da iide tammo.Za manjje pposlla biila jee visse placcenaa negoo u Istanbulu.Sta je pissac htteo dda kaazee;manjje se rradii a viise se pllaca a cenne suu niskke.Nije skkup gradd kaoo recimoo Istanbull,ona je poredila ta dva grada posto je u njima bila.Ali kaze da nnemaa parra da see tammo vratii koliko suu prrljavii i kolikoo mallo racuuna vodde o higijeni.E posto je ona to sve pricalaa u periodu kad sam ja Vas pocinnjala da ppratim nije me bass zanimalla ta tematika.Elem kad se svee ovoo izdesavvaloo sa Makanom palo mi je na pamett da bi moglaa da mii da nekii kontaktt sa toom njenoom agenciijom sa kojoom je tammo saradjivaala.Boljee istta negoo nistta.Siipakk otiislla je uu Mexikoo da raddi.I cemu sve ovo samo da bih reeklla kolikooo je svvvet malllii,zarrr neee.Majkoo mojaa ko dda mii jee nekko izmessao sllova na ttastatuurii pa nee moogu dda see snadjemm😕