EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sladjana333

Ko da to nesto menja? Postajem asocijalna totalno😛

Isti slucaj😃

Znam kad dolaze al neznam kad ce otici. Treba jos neki da dodju. Ima da prodjem gore nego juce. Dok sam iscitala 60 strana svi otisli na spavanje.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

Jako zanimljivo 😃

Bas zanimljivo no bajato, mislim da je nas Sherlock sve to vec odavno objavio u sabranim delima Sherlocka Holmsa objavljenim u jednom od prethodnih topika, a koji su se ticali ovog puta u ND nakon koga se sve promenilo. Strange! sto bi rekao nekada uvazeni CS.

Inace apropo tematike, dok sam sada bila u mojoj tazbini (svi gledaju MN preko ruzicastih, nitko nije na forumu i pojma nema sta to bi i sta se tu desava) svi su me do jednog pitali jel ima tu nesto izmedju Makana i Papua privatno, njima je tu nesto sumnivo zesce pa da provere.😉
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Hvala bogu,ja danas nemam goste 😆 Gledam neke druge serije na netu 😃

Dobro, me podseti, nisam pogledala poslednje dve epizode, ne znam sta je sa sultanijom, pretece li😃
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pa Jasna😉 meni je glavni na sarenoj neprijatelj,a mora da sazna da mi znamo da je Makan izbacen😆😆

nn027 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Bas zanimljivo no bajato, mislim da je nas Sherlock sve to vec odavno objavio u sabranim delima Sherlocka Holmsa objavljenim u jednom od prethodnih topika, a koji su se ticali ovog puta u ND nakon koga se sve promenilo. Strange! sto bi rekao nekada uvazeni CS.

Inace apropo tematike, dok sam sada bila u mojoj tazbini (svi gledaju MN preko ruzicastih, nitko nije na forumu i pojma nema sta to bi i sta se tu desava) svi su me do jednog pitali jel ima tu nesto izmedju Makana i Papua privatno, njima je tu nesto sumnivo zesce pa da provere.😉

Ja se zacudim kad se neko ne zapita ima li nesto izmedju njih. To je vec postalo pravilo😛
nn027 thumbnail
Poseta je pomerena sa 16:00 na "stizemo odmah" 😊 Ako neko opet ne dodje bicu slobodna za jedno 2 sata. Do tada vas pozdravljam.
smeker thumbnail

Originally posted by: loveansh

E moja Love davno proslo vreme😕
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

To je taj pogled❤️
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Takni me, takni