EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: alisa112

Bikice 🤗 ruzicasta ⭐️!
Ovakve ih ja pamtim... I nista ne moze da promeni tu sliku...❤️

I sad treba da gledam onu ''prirodnu retkost'' u ovakvoj sceni.😡

Ne, hvala lepo, ne dolazi u obzir😡
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ollaaa, i meeeniii😕

I meni 😕 i mislim da su se dosta zezali😡,probali su ne ide i sad nek je vracaju😭
Sladjo 🤗 Smeki 🤗
Ma sve cemo da oprostimo i zaboravimo... dajte nam Makana dosta ste nas mucili

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ovi pametni bikuljini obbozavaooci sanjaju novi scenario za svoju ljubimicu,🤢 Snivni scenarrio je da bi bikulja trebala ici u grad na dalje skolovanje,raznih "pametnih komentara" ima, a ovaj od Tenaka je najorginalniji :
@Suchi
I like your scenario. A good idea is to Anandi went to continue his education. She deserved it. It is pleasant to live with the Sanchi. It will help her to find his way in the big city. But ... Where Shiv to stay ? Who will take care of him? Maybe Makan ... So it will be in safe hands.
🤣
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa ja nekako mislim da je ipak lakse je nama nego Prats! Jadna devojka sta su joj uradili! Nema odustajanja! Ili Makan ili dovidjenja Titanik! Sto se mene tice ja ovako mogu ...

I ja vala mogu vako da ceraam dokle ocees ali necuu odustatii zbog reetardda kojii su misslilli da cee njiova bitii poslednja e pa necee😈
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: kop93

Ovi pametni bikuljini obbozavaooci sanjaju novi scenario za svoju ljubimicu,🤢 Snivni scenarrio je da bi bikulja trebala ici u grad na dalje skolovanje,raznih "pametnih komentara" ima, a ovaj od Tenaka je najorginalniji :

@Suchi
I like your scenario. A good idea is to Anandi went to continue his education. She deserved it. It is pleasant to live with the Sanchi. It will help her to find his way in the big city. But ... Where Shiv to stay ? Who will take care of him? Maybe Makan ... So it will be in safe hands.
🤣

Vrh!!🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice 🤗 ruzicasta ⭐️!
Ovakve ih ja pamtim... I nista ne moze da promeni tu sliku...❤️

Alisice🤗 Svaka njihova bliskost me ocaravala
Kao i sami njihovi razgovori,nevezano sa bliskijim scenama😳
Gde god da su...topila sam se u njihovim slatkim ljubavnim pogledima obe vrste😳
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

@Suchi
🤣

Da, ono sto i mene bas cudi je to sto sam mislila da ce Indijcima ovo vise da smeta nego nama, ali ispalo je nekako da su oni ili suzdrzani, ili su prihvatili promenu, ne znam zasto, jedino sto mi se cini je da je bilo dosta njih koji su voleli Gauri, pa im je krivo sto je ona otisla i sada se raduju sto je otisla Anandi
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

I ja vala mogu vako da ceraam dokle ocees ali necuu odustatii zbog reetardda kojii su misslilli da cee njiova bitii poslednja e pa necee😈

Tako je Mina! Ni corka te ne moze spreciti. Jos kad stignes na slobodnu teritoriju i opalis jednu kontraofanzivu, nece znati sta ih snadje. ❤️
Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

@Suchi
🤣

👏 🤣🤣🤣
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Uh napokno sam vas stigla .Devojke na FB devojka koja napraviala vratite patrisu nazad u bv je postavila onu stranicu gde je Jasnina prijateljica mapisala ono i gde ste bile vodile polemiku oko toga sve se vidi jer sam malopre bila na fb i vdela tu stranicu.