Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Which faces u r fed up of watching
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Kooliko moogu viidjeeti ovvo jee saa njjihovog poocetka i saad mii reeciite daa jee issto kaao saa ovvom saadasnjom sppodobom maa neema saanse Makan je ZAKON
Originally posted by: Serviana
Znaci koliko sam ja zelela te bliznakinje, znate same...sad me bas briga...mogu i sestorke...mogu i ko zecevi da se kote.😕
Zao mi Papua, mislim da je on skroz dobar decko, jako sam sigurna u to. Makan je bio njegov talisman...a sad ga nema.😭
Ne binem se ja za makana. Makan je rodjen pod srecnom zvezdom i predodredjen je da uspe...Pazite sta vam kazem...😃
Ali Papu...ne znam...bar mi recite vi sto ste gledali da Papu kao Papu nije lose odglumio...da se manje brinem za njega...😕
Inace coveka ne poznajem uopste da se razumemo😆
Kooliko moogu viidjeeti ovvo jee saa njjihovog poocetka i saad mii reeciite daa jee issto kaao saa ovvom saadasnjom sppodobom maa neema saanse Makan je ZAKON
Biki ima i onaj opassan pogled kad joj daju poklone kod njega u kuci za svadbu a on sedii u onoom zellenomm umal ne rekoh sariju pa je gleda a u ustta mooozeee vrabac da uleti.Ali to su oni snimciii iza kamere ma sigurno znas o cemuu priccam posto uskoro ni ja samu sebbe necuu razumettiii❤️
@ Koopice 🤗👏
Originally posted by: loveansh
😊Samo da vam kazem da je Malika u svom postu napisala da ima vaznu info za sve koji vole Makana, tj da ima nekih novih razvojnih tendencija koje pokazuju da se sve sto se desava, sve slikice i bojice kojima mnogi u zadnje vreme ukrasavaju razne stranice dopiru do onih kojima je sve to namenjeno i da zato treba i dalje da se nastavi istim putem. Iliti sto bi rekli malesni pioniri...S tvoga (toga) puta ne skrecemo. Eto, toliko od mene, idem da se bavim umtnoscu.
Bikice, stavih tvoju prekrasnu kreaciju u Malikin tread i ljudima se jako svidja i kazu da im podize raspolozenje i veru u AnSh. Volem te mnogo ❤️