EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #24 - Page 91

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.1k

Users

32

21k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Cure mozda nebi bilo lose traziti od sarenih otkkkazzz rreziseraa od BV!!
Sta mislite o tome??
On je glavnnni krrivac😡 u vezi Makana.
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kad je rekao da je prelepa😳

Kooliko moogu viidjeeti ovvo jee saa njjihovog poocetka i saad mii reeciite daa jee issto kaao saa ovvom saadasnjom sppodobom maa neema saanse Makan je ZAKON
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Neznam u kakvom ste raspolozenju.😳.nisam pratila,a seriju negledam jos uvek...🤢

Biki ja odgledala danas ali nema se sta videti. Papu je standardno dobar al bikulja ko da igra karikaturu. Znas kad uporedis balerinu i kecera🤢🤢🤢 Nigde veze!!! Ne osecam ama bas nista😕!!!Ode sa zekom i moj Shivovitis😭😭
Meni je otislo sve...samo se i nasalim radi zalevanja mog..niti mogu gledati nase epizode,placem,dusa me boli,a niti ove nove,jer mi je serija nepoznata i veoma gadljiva u isto vreme...do kad ne zna se..
Doka🤗 I love you😉

🤗❤️ Isti slucaj Biki!!!Kao da ne gledam nasu seriju😭Nedostaje mi ona euforija, zanesenost, sve je nestalo!!! Nemoj i ti da nestajes😭
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Posto se vas dve, Jeco i Saska, svadjate, Kopice 🤗, da se mi dogovorimo, moja mladja od 18. godina je danas u Bg, sprema se za Akademiju. Sliku ti saljem u PM i gotova stvar, ne trba ruza raspoznavanje.

PS. Dok se dvoje svadjaju treci koristi😆
Ko prvi momku ,njegov je 😆,znaci nebi moro sad kad stigne za Bg u okolici trazit curu,kad vec ima u Bg 😉😆 prava stvar,slado dogovoreno.🤗😆
P.S. Evo ga uso je u dnevni boravak,pricam mu da se zafrkavamo malo na njegov racun,kaze on nebi to bila losa ideja,😉😆 i jos kaze cure kuci su ljepse 😆

Aaa, Kopice, dtzim farbu na glavi pa ne stizem, nemoj sad da se zalepim za komp po cenu i da sprzim teme, ne pravite racun bez krcmara, i moja ima stan u Bg, i to 2 , jedan na kosutnjaku, sin ti je naviko na cist vazduh, drugi skoro u centru i sto si mi pozelenala sad, je l sad od muke zbog Makana ili sto ti sin hoce nazad 🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Znaci koliko sam ja zelela te bliznakinje, znate same...sad me bas briga...mogu i sestorke...mogu i ko zecevi da se kote.😕

Zao mi Papua, mislim da je on skroz dobar decko, jako sam sigurna u to. Makan je bio njegov talisman...a sad ga nema.😭

Ne binem se ja za makana. Makan je rodjen pod srecnom zvezdom i predodredjen je da uspe...Pazite sta vam kazem...😃

Ali Papu...ne znam...bar mi recite vi sto ste gledali da Papu kao Papu nije lose odglumio...da se manje brinem za njega...😕

Inace coveka ne poznajem uopste da se razumemo😆

Glumi on za Oskara 🤔
Maja86 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
👏 👏
Idem i ja sad da se bavim umetnoscu, dobila sam jos vecu inspiraciju. 😉
Bikice, drago mi je da si se vratila, nedostajale su mi tvoje kreacije, one mi uvek izmame osmeh na lice. 😊
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: mima88

Kooliko moogu viidjeeti ovvo jee saa njjihovog poocetka i saad mii reeciite daa jee issto kaao saa ovvom saadasnjom sppodobom maa neema saanse Makan je ZAKON

Kakvi isto 😃
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovi pogledi tokom snimanja..

Biki ima i onaj opassan pogled kad joj daju poklone kod njega u kuci za svadbu a on sedii u onoom zellenomm umal ne rekoh sariju pa je gleda a u ustta mooozeee vrabac da uleti.Ali to su oni snimciii iza kamere ma sigurno znas o cemuu priccam posto uskoro ni ja samu sebbe necuu razumettiii❤️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Mima, pa gde si generacijo, vitlam re po forumu, ove se dogovorise bez mene, zastupaj moje interese dok me nema, ko ce kome nego svoj svome 😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊Samo da vam kazem da je Malika u svom postu napisala da ima vaznu info za sve koji vole Makana, tj da ima nekih novih razvojnih tendencija koje pokazuju da se sve sto se desava, sve slikice i bojice kojima mnogi u zadnje vreme ukrasavaju razne stranice dopiru do onih kojima je sve to namenjeno i da zato treba i dalje da se nastavi istim putem. Iliti sto bi rekli malesni pioniri...S tvoga (toga) puta ne skrecemo. Eto, toliko od mene, idem da se bavim umtnoscu.

Bikice, stavih tvoju prekrasnu kreaciju u Malikin tread i ljudima se jako svidja i kazu da im podize raspolozenje i veru u AnSh. Volem te mnogo ❤️

Wooow kakve vesti LOVE 👏
ma oni vide da su sve zas*ali... pa ne znaju sta da rade, moraju da razvlace. Verovatno ce papua da posalju na put, samo da bi uzeli sebi vremena.
mozda su opet u pregovorima sa makanom, ko ce ga znati
u svakom slucaju divna vest ❤️... bice nersto od toga 😆
nego danas mi fale PP 😆 ... nesto ste zatajile 😆
ako imate insajderskih info, saljite 😳