Volimo i mi tebe puuuno al nemoj da ti mi budemo jedini drustveni zivot😉
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Geetanjali to die?
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
And Janhvi gives another flop!!
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
101 ways to patau your pati
Evo Mina je poslala jos jedan komentar preko PM I mogu reci da je u pravu.
Komentar:
generacijo napisah nekolke paroole pa da te zamolim da opet ovoo ubbacii,majkee ti.Ja nii saa luupom nee vidjjjeh ni jedann dodiiir izzmeedju bikullje ii Papuaa.A DA JE Makan tu onii bii garrrant izgginulli u kkkolima postto bi non stopp gledaoo u njuuu,secatte see😳
A bikullja zinulla u njega ko buudak na trieees ariii😆
Jos da odgovorim..
@Saska ❤️ Kamelija (Middlemist camellia)Najreda cvetnica na svetu i za sada se zna da postoje samo dva primerka iste. Jedan se nalazi na Novom Zelandu, a drugi u Velikoj Britaniji.Cvet je, nasuprot svom nazivu, svetlo roze boje i lici na ru'u. I nazivaju je kraljicom cveca!Beskrajno ti hvala na divim recima i poklonima koje si mi upucivala🤗@Sladjo❤️ Bozur-bozurica,lepo,ali mila ja sam neki nepoznati cvet,nemogu otkriti koji,jer je malo uvenuo...sad se oporavlja,nadajuci se da ce pruziti divne sarene latice,da ukrasi cvetnu bastu i da pruzi neodoljiv miris proleca i svezine.ps.Ako sam nekog zanemarila mozda,nisam pratila samo preletela.Ja nisam u stanju gledati seriju..nisam mislila da ce mi biti ovako kako i jeste,nemogu se pomiriti sa cinjenicom da moj lepi cvet nije u seriji...@Love❤️ Dobrodosla...moje srce te mnogo vole😳@LILI 🤗Dobrodosla🤗 (umalo da zaboravim)😉Volim MaPa❤️
Jos da odgovorim..
@Saska ❤️ Kamelija (Middlemist camellia)Najreda cvetnica na svetu i za sada se zna da postoje samo dva primerka iste. Jedan se nalazi na Novom Zelandu, a drugi u Velikoj Britaniji.Cvet je, nasuprot svom nazivu, svetlo roze boje i lici na ru'u. I nazivaju je kraljicom cveca!Beskrajno ti hvala na divim recima i poklonima koje si mi upucivala🤗@Sladjo❤️ Bozur-bozurica,lepo,ali mila ja sam neki nepoznati cvet,nemogu otkriti koji,jer je malo uvenuo...sad se oporavlja,nadajuci se da ce pruziti divne sarene latice,da ukrasi cvetnu bastu i da pruzi neodoljiv miris proleca i svezine.ps.Ako sam nekog zanemarila mozda,nisam pratila samo preletela.Ja nisam u stanju gledati seriju..nisam mislila da ce mi biti ovako kako i jeste,nemogu se pomiriti sa cinjenicom da moj lepi cvet nije u seriji...@Love❤️ Dobrodosla...moje srce te mnogo vole😳@LILI 🤗Dobrodosla🤗 (umalo da zaboravim)😉Volim MaPa❤️
Mima, generacijo, koje godine, najbolje smo sad kad ti kazem!