EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #24 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.1k

Users

32

21k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sladjana333

Tacno ostao je bez Julije. To vise nije to. Monodrama se igra u pozoristu. Jedna lasta, ne cini prolece, mora ih biti bar dve😃

I mi ostadosmo bez bliznakinja. 😒
Sad sve nesto udaraju o deci. Baba je rekla da An vise nego iko zasluzuje majcinstvo.
Neko se na IF vec uplasio da An moze da ima komplikacije u trudnoci. 😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Maja86

Ovaj nas topic leti, a kad vidim onaj sto su otvorili za bikulju, za 6 dana uspeli su da ispune 6 strana.😆😆

I to je mnogo za nju 😕 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Tacno ostao je bez Julije. To vise nije to. Monodrama se igra u pozoristu. Jedna lasta, ne cini prolece, mora ih biti bar dve😃

Sladjo ti to tako lepo objasnis 👏
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
A sad malo morske svezine😳

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Devojke🤗
Ja malo upadam...da usarenim cvetni topic...posto obozavam cvece,u mojoj basti ima ga raznoraznog.videcete sad i sami.Hvala svima kojima nedostajem i koji su me pozdravljali❤️
Ja se jos zalivam,nadam se da necu uvenuti nacisto..😳Nastavak sledi😉

Bikice, tako si nam nedostajala.👏

Koji cvet zelis da budes ?

U tvom odsustvu ja sam predlozila da budes Bozurica. Kazi sta zelis, ovo je samo moj predlog, jer se nisi javljala.

Bozur je simbol casti i bogatstva, a takode moze da simbolizuje i srecan brak i prosperitet.
Edited by sladjana333 - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Maja86

Ovaj nas topic leti, a kad vidim onaj sto su otvorili za bikulju, za 6 dana uspeli su da ispune 6 strana.😆😆

Sta ce ljudi ne kriju odusevljenje!!!
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Ja volim Makana!

Makane

Nas nezni lotos je otisao

a Papu kuranfil je prvo postao visideda

a sa ovom Ambrozijom postace bogami i prava visibaba.

Cek da mu prikacim jednu

Grdite me koliko hocete: kakvo cvece! On je beli luk. Jutros sam natrcala: smeje se bilulji. Poredjala sam one zelene i crvene smajlije koliko sam stigla i zbrisala da ga ne gledam.Propao mi ceo dan1

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Bilo bi lepo da zavrsimo ovaj topic do ponoci,pre nego sto odem 😆
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa onn jee i raanije snnimao all niije biio taako zaapazen neema onn tuu kaarizmu u seebi sttoji daa jee zgoodan i daa proosjecno gllumi onno stto gaa jee doovelo naa vrrh jee Makanova kaarizma a njeega viisee neema prrema toome i onn neecee biiti naa mjjestu naa koojem jee saad

Mima vucice on bikulju al nece moci dugo. Onako dobru glumu ne moze ponoviti! Za ovu igru potrebno je dvoje a tamo ih ima viska (bikulja je ko dve prosecne)😉
i meeni taako izzgleda mozdda bikulja naa krraju zaapjeva viidi stta saam tii odd siina urradila maama okkrenula ga obbrnuula gaa i viise niije...
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Cica

QUOTE=Serviana]Sad...cu da vas citam i bijem...

Samo da vam reknem jednu stvar...pricaaju da ce da bidne neki zaokreta...cak i rastavee...🤣 nasi neprijtelji su zabrnuti😆

Ja sam u zaostaku za vama oko 10 strana i dok ja stignem da iskomentarisem, vi sigurno idete na drugu temu. Da bih bila u toku, ja moram uvek da sam uz laptop, ali sam se zadrzala na zadusnicama i pravim caj od kombuhe, pa i tu izgubih grdno vreme.
A na tvoje pitanje Nado, da nije mozda nas tenilegalac? Od njega se to moze ocekivati, ali ko god da je dobru je buvu pustio.😛

Dok vas ne stignem vise ne komentarise, da ne lupam gluposti, kad vi sve lepo objasnite. 😡