EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #23 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.5k

Users

35

19.5k

Frequent Posters

saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ovi iz produkcije se izgleda vode onom nasom-Para vrti gde burgija nece.Ali ne moze se sve kupiti.To izgleda jos uvek ne znaju.😉

Makan je najbolji.❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saaska

Ovi iz produkcije se izgleda vode onom nasom-Para vrti gde burgija nece.Ali ne moze se sve kupiti.To izgleda jos uvek ne znaju.😉

Makan je najbolji.❤️

Ne bih da ti protivurecim, ali iz mog dosadasnjeg zivotnog iskustva sam naucila da sve sto ne mozes da kupis parama,mozes da kupis sa mnogo para..😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bikulja hoce da bije Ratana, jadan on..uzima jadno dete od njega, Ratan uzima pistolj ,Bikulja bezi,
PS Ratane gadjaj medju rogove ! 😡

Hahaha 👏👏,a da mi Ratanu damo povisicu...😉😃😆
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dancic MaPa🤗

@Jasnice evo slicice pa ti vidi i prosudi sama..😆

Dobaar dannic i🤗. Biikica biila i osstala CARICA. Makan je zakon
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
jaooo ahhaha ismejah se ko nista 🤣
koja je ona lujkaca sto je otvorila AT za bikulju 🤣 ... pa se dopisuje sama sa sobom 🤣
Ovih sto vole bikulju je jakooo malo. Treba samo da ih ignorisemo i uopte ne koment. na njihovim temama... ali da se smejemo smemo 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bambina

jaooo ahhaha ismejah se ko nista 🤣

koja je ona lujkaca sto je otvorila AT za bikulju 🤣 ... pa se dopisuje sama sa sobom 🤣
Ovih sto vole bikulju je jakooo malo. Treba samo da ih ignorisemo i uopte ne koment. na njihovim temama... ali da se smejemo smemo 🤣

Upravo tako..ako je neko glup ne budi mu drug..😆
mima88 thumbnail

Originally posted by: Serviana

Inace imam dva komentara za vas i briga me ako nas ovde spijuniraju. Mogu samo da mi se sagnu.

Jedan recimo dobar i jedan los

Dobar je da cim toliko potenciraajuu svee too misliim da su see zabrinnuuli

Los je daa smoo cuuli da je Papuuu dobiooo znacaajnuu povisicuu platje 😡 nisu oni mala deca...znaju sta im je ciniti

ali nema povlacenja nema predaje

Neeka neeko imma i koorist a kaad maalo boolje raazmislis skiim cee daa buudne heemija jeer too je onno stto naarod oceekuje .
mima88 thumbnail

Originally posted by: kop93

Jeste ali Papu necini citavu seeerrriiijuuu,dzaba sve ako nema odddgggovvvarajuceggg ppaara...😉😃😆

Miislis ellemenata kooji daaju buurnu reeakciju.oddnosno doobrog sjjemena daa bii imaali i doobar urrod Makan je zaakon
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ma Dal ja se uopste ne nerviram...neka...nek im uzima pare kad moze...veca su oni stoka od njega...

Ma ne sumnjam ali razmisli zasto pozamasna povisica ,sada ? Sta ocekuju od njega, da nosi show, da napravi hemiju sa bikuljom, da privuce zene nekako da ne izgube interesovanje..pa nije on madjionicar,nego glumac..kada ce ukapirati da smo zavoleli Sh zbog Anandi, da je bio sam kao lik u seriji to se ne bi desilo na isti nacin, i ne u tolikoj meri, mislim,koja ce zena sada da se identifikuje sa bikuljom..koja..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jao, moram da vam ispricam ovo, diskutuju na info o novom desavanju da ce Anandi do Ratana i ovaj ce pistoljem za njom i bla bla, a nas ilegalac komentarise da je procitao da ce Anandi da bude povredjena, da ce imati amneziju, pa ce je Ratan kidnapovati i ona ce misliti da joj je on muz a Shiv ce biti ljut pa ce ici da trazi Makana, jedna se primila na to pa kaze stvarno, gde si procitala to, molim te daj link