EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #23 - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.5k

Users

35

19.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Inace imam dva komentara za vas i briga me ako nas ovde spijuniraju. Mogu samo da mi se sagnu.

Jedan recimo dobar i jedan los

Dobar je da cim toliko potenciraajuu svee too misliim da su see zabrinnuuli

Los je daa smoo cuuli da je Papuuu dobiooo znacaajnuu povisicuu platje 😡 nisu oni mala deca...znaju sta im je ciniti

ali nema povlacenja nema predaje

Sta su trazili od njega za te pare..da se skine 😡 Mozda ce sada da snimaju romase po kupatilu ,po onom njihovom kliseu on do pola go,ona upada,crveni..🤢 E i on se prodaje za pare, mislim,ako je sve ok,cemu povisica ?😡
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Evo i ja da se javim ako prodje.😡Vise sam blokirana pa nemogu da pisem.Bitno je da obavljam duznosti redovno i sada sam isto nasarala a malo svratila i do Makana pa malo kasnije opet Jovo nanovo! Zna li neko kako to kada me blokiraju ovde i kod Makanu a da saram i crtam do mile volje! Da li se njima toliko dopadaju crtezi ili ko zna sta se desava! Pozdrav za sve Amazonke,idem da vas citam,blage veze nemam sta se desava pa se vratim,ako prodjem naravno!🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sta su trazili od njega za te pare..da se skine 😡 Mozda ce sada da snimaju romase po kupatilu ,po onom njihovom kliseu on do pola go,ona upada,crveni..🤢 E i on se prodaje za pare, mislim,ako je sve ok,cemu povisica ?😡

Utroljali se pa ko vele da ga sto vise vezu al kad sou propadne nikakvi ugovori tu vise nista ne znace. Korisni su jedino za pravljenje recikliranog guz papira , da se nadje dok epidemija ne prodje. Vidi ja mislim da je Makan i nahebala jer je bila tako dobra. Progutala im je shou . Svi ostali glumci i sve ostale price postale su sporedne i nezanimljive, kad se tome doda sujeta zavist i sveostalo rezultat vidimo,. Sad ce se isto desiti i njemu.Samo opusteno😉
Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Nemoj,ottkrrrit ceee nnaaass...

Kad ti to rece Kop, ja opet zalazila kod stranih da citam i jedan post pocinje bikul, ja reko ovi nas provalili, kad nastavak na ind. ko zna sta znaci to, ali ja se presekoh
Daltoni thumbnail
KRAVICA MULO 🤣

Edited by Daltoni - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Ma Dal ja se uopste ne nerviram...neka...nek im uzima pare kad moze...veca su oni stoka od njega...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Inace imam dva komentara za vas i briga me ako nas ovde spijuniraju. Mogu samo da mi se sagnu.

Jedan recimo dobar i jedan los

Dobar je da cim toliko potenciraajuu svee too misliim da su see zabrinnuuli

Los je daa smoo cuuli da je Papuuu dobiooo znacaajnuu povisicuu platje 😡 nisu oni mala deca...znaju sta im je ciniti

ali nema povlacenja nema predaje

Pitanje glasi...Zasto su mu dali povisicu?Da nije hteo da ode? 😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Znaci uopste se ne nerviram...😆 ja vidim da smo na dobro putu... ne znam zasto i odakle sad ovaj optimizam, ali dobro...😆

Idem na rucak..kuckamo se za sat vremena ili malo vise

idem i da se zapljunem kod makana ako me puste

sve vas volkim!!!🤗
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Prepricaj mi...nemam ja zeludac da gledam...🤢

ne znam da prepricam, nista ne razumem 🤣... samo gledam i to mi je dosta 🤣
ma moras da vidis i sama procenis
meni ne deluje vise uopste onako poletno i odusevlljeno kao prva dva dana 😉
a vidim i Smeki isto primetila 😆
Daltoni thumbnail

Prepricaj mi...nemam ja zeludac da gledam...🤢

Bikulja hoce da bije Ratana, jadan on..uzima jadno dete od njega, Ratan uzima pistolj ,Bikulja bezi,
PS Ratane gadjaj medju rogove ! 😡