🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Deepika Removed From Kalki 2
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Who is more beautiful? Mariah Carey or Kareena Kapoor?
Buddhiya ki Nautanki
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Jeste ali Papu necini citavu seeerrriiijuuu,dzaba sve ako nema odddgggovvvarajuceggg ppaara...😉😃😆Originally posted by: Serviana
Inace imam dva komentara za vas i briga me ako nas ovde spijuniraju. Mogu samo da mi se sagnu.
Jedan recimo dobar i jedan los
Dobar je da cim toliko potenciraajuu svee too misliim da su see zabrinnuuli
Los je daa smoo cuuli da je Papuuu dobiooo znacaajnuu povisicuu platje 😡 nisu oni mala deca...znaju sta im je ciniti
ali nema povlacenja nema predaje
Jeste ali Papu necini citavu seeerrriiijuuu,dzaba sve ako nema odddgggovvvarajuceggg ppaara...😉😃😆
Kezila se prvih dana, sve joj usta oko glave igralae da mi je znati koliko ce izdrzatipreveliki je ovo pritisak za njuzaletela se mnogooonije lako naseg makana nasleditimislila je da ce je docekati sa leptirici i cveceeee nema to u nase preduzece 😉
Originally posted by: Serviana
Inace imam dva komentara za vas i briga me ako nas ovde spijuniraju. Mogu samo da mi se sagnu.
Jedan recimo dobar i jedan los
Dobar je da cim toliko potenciraajuu svee too misliim da su see zabrinnuuli
Los je daa smoo cuuli da je Papuuu dobiooo znacaajnuu povisicuu platje 😡 nisu oni mala deca...znaju sta im je ciniti
ali nema povlacenja nema predaje
Ugovor je najmanji problem,kad su ga mogli prekinuti s naaasommm sto nebi mogli i s bikuljom
mislila je da ce je docekati sa leptirici i cveceeee nema to u nase preduzece 😉Ovo ti je dobro 🤣 Ja mislim da se upalasila pritiska gledaoca,jer sam sigurna da i ona sve ovo cita,nije svejedno bas mi krivo😆😆😆A mozda i nije stvarno potpisala ugovor jos mozda su hteli prvo da vide kako ce proci kod gledaoca a ono corak😆😆Pa sad bikulji preti otkaz,a nas Maki se vraca
Jeste ali Papu necini citavu seeerrriiijuuu,dzaba sve ako nema odddgggovvvarajuceggg ppaara...😉😃😆
Svida mi se...😃😆Originally posted by: Serviana
Partneru procitaj gore sto sam editovala post...moje misljenje😆