EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 89

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sad sam ostavila komentar u fan klubu. Kad mere ovaj njihov Television Celebrity Ranking? Njen se ne menja. Volim Makana sada jos vise!!!!

Pa to je ono sto sam ja onomad iskom..., jednostavno niko ne moze da me ubedi da njen da prostite za tri dana padne sa 60 na 80 i bupne na 100 i tu je jos uvek... ma jasno je odakle vetar duva ili odakle puse, svejedno, glavno da je neki vetar grozan u pitanju, meni mnogo lici na onaj od g... jer bikuljetina je njena, rece negde da se poznaju vec 6 godina, a pre nove godine ako se neko seca, isto je bilo reci dal' ce da izadje ili ne, verovatno to njima dvema onom g... od Ga i ovoj bikuljetini nije odgovaralo... to je neko moje vidjenje... pa su malu pritiskali samo tako... posredno, naravno, da se vlasi ne dosete 😉 pa nismo mi sisali vesla... (kako gunglici, zar se vesla sisaju😕)
Edited by jadra211 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja upadam da pozelim snove u nasem svetu princeva i princeza a oni su ti😳Skraceno

Princ je spasao princezu,upoznali su se i vremenom zblizili.Princ je bio ocaran princezom,nije mogao ni trenutka bez nje,kradom je vidjao pred njihovo vencanje,sto je i princezi veoma prijalo.
I tako su se i vencali...Princeza je postala opsednuta svojim princom,postala je nestrpljiva kad on nije bio blizu nje,zvala ga je,sanjarila o njemu...i jedva cekala dan kad ce mu ispoljiti svu svoju ljubav, sve ono sto nije imala snage do sad..a princ je toliko voleo da je cekao kada ce ona sama se odluciti na taj korak...I tako dosao je taj ocekivani dan kada je princ iznenada dosao sa puta i time odusevio princezu..To nije bilo obican susret,ovo je bio susret za pamcenje...Princeza a i princ sijali su od svoje srece...reci su bile suvisne..oci su govorile umesto neiskazanih reci...
Princ je poklonio princezi zekicu i ispoljio po ko zna koji put ljubav prema svojoj dragoj,princeza je sa odusevljenjem primila poklon od svog voljenog...Na decijoj tabli ispisala je I LOVE ...Volela je svog princa...kao nikoga do tada...a princ nije mogao zamisliti zivot bez svoje princeze..njegove koju je spasao od ponora,nijedna druga princeza sa drugim likom pa makar se i zvala isto!!!...Ona je bila i ostala jedina princeza za njega..njegova❤️ PPP❤️ -Anandi..❤️ makan kaka

ps.Drustvo dalje snivajte sami..😉...
Nadam se da ce se probuditi vladar njihovog univerzuma i da cemo ponovo videti nasu princezu i princa...jer drugi za nas nepostoje...

Biki duso, uvek za kraj poslastica 🤗
Stephi thumbnail
A posto sam skapirala da u borbi za Makana mogu da se pozlatim sad cu reci da puno volim Makana
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja upadam da pozelim snove u nasem svetu princeva i princeza a oni su ti😳Skraceno

Princ je spasao princezu,upoznali su se i vremenom zblizili.Princ je bio ocaran princezom,nije mogao ni trenutka bez nje,kradom je vidjao pred njihovo vencanje,sto je i princezi veoma prijalo.
I tako su se i vencali...Princeza je postala opsednuta svojim princom,postala je nestrpljiva kad on nije bio blizu nje,zvala ga je,sanjarila o njemu...i jedva cekala dan kad ce mu ispoljiti svu svoju ljubav, sve ono sto nije imala snage do sad..a princ je toliko voleo da je cekao kada ce ona sama se odluciti na taj korak...I tako dosao je taj ocekivani dan kada je princ iznenada dosao sa puta i time odusevio princezu..To nije bilo obican susret,ovo je bio susret za pamcenje...Princeza a i princ sijali su od svoje srece...reci su bile suvisne..oci su govorile umesto neiskazanih reci...
Princ je poklonio princezi zekicu i ispoljio po ko zna koji put ljubav prema svojoj dragoj,princeza je sa odusevljenjem primila poklon od svog voljenog...Na decijoj tabli ispisala je I LOVE ...Volela je svog princa...kao nikoga do tada...a princ nije mogao zamisliti zivot bez svoje princeze..njegove koju je spasao od ponora,nijedna druga princeza sa drugim likom pa makar se i zvala isto!!!...Ona je bila i ostala jedina princeza za njega..njegova❤️ PPP❤️ -Anandi..❤️ makan kaka

ps.Drustvo dalje razmisljajte sami..😉...
Nadam se da ce se probuditi vladar njihovog univerzuma i da cemo ponovo videti nasu princezu i princa...jer drugi za nas nepostoje...

Sta god rekla, ne zelim da pokvarim ovu lepotu i ovu nasu istinitu bajku... ma koliko bajkovito se cinila, ona je jedina prava... 🤗 prica o princu ⭐️ i princezi 😳, a ti si je ispricala onako kako MAKAN KAKA i PAPU to zasluzuju, ma samo su oni jedini i niko ih ne moze imitirati 👏
Stephi thumbnail
A u ovom cu vam svima pozeleti slatke snove i nema predaje
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

A posto sam skapirala da u borbi za Makana mogu da se pozlatim sad cu reci da puno volim Makana

Draga moja ...zlatna...👏 Drago mi je da se svidela poslastica..nesto mi naislo😉
Idem sad sanjati MMM i PPP
Edited by Bikica - 12 years ago
jadra211 thumbnail

Originally posted by: saska

Bravo Saska moja draga 🤗, pozlatila ti se svaka izgovorena, napisana ili makar u mislima proletela rec u korist naseg Makana... i ja ga mnooogo volim, MAKAN je moj omiljeni KAKA ❤️ obozavam ga, volim i Papua, normalno... i zajedno smo skupa, samo da znas 😊
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Jadra,cestitke na slobodi 👏

Jeco sreco🤗 kako je dobro postati slobodan, zbog samog osecaja da mozes svaki cas nesto iskom... 😳 kamo srece da imam i vise vremena i da umem vise i bolje, a ovako, trudim se kako i koliko mogu... zelim samo da uvek uz nas budu nasi MAKAN KAKA i PAPU, ja ih obozavam, stvarno, majke mi, a i tebe voleeem mlooogo
Edited by jadra211 - 12 years ago
Sicilija thumbnail
I od mene, laku noc vam zelim.
P.S. konacno sam savladala PM, jos da promenim slicicu. Napredujem polako, ne kao tenak, ali se stize i pesice.
Vishakha_Sakhi thumbnail
20th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 5
Everything is free to use: