EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Ja ne znam zaista od kud naidjose neke negativne vibracije...ovde medju ovim forumom..do sada nije bila ova vrsta tih vibracija...😲

Kao prvo ja ne zelim prisustovati tome...sory .😭
Kao drugo ja sam nasla i zapamtila ovu druzinu kao pozitivnu..drugo je ovo sto se desava sa Makanom..tu svi imamo debeo razlog za to konkretno Makan...
Zelela bi da vratimo pozitivne vibracije..ako je ikako moguce a ako ne onda ja moram otici...
Nemojte shatiti ovo kao neki uslov,pogodbu jer ja sam niko i nista i ne zelim ni da budem neko i nesto..ja samo zelim dobar odnos medju svima..
Od mene toliko za sada 😉Ko me razume -razume

Potpisujem ti svaku Biki kao i uvek.🤗
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Maja86

Skroz drugaciji osmeh, kao da se jedva naterao da se nasmeje.
A ona, kez od uva do uva.😡 😡 😡

Zenturaca 🤢 stvarno nisam subjektivna, ali ovo se vidi iz aviona, kao da mu cackalicama "podupiru" osmeh!
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Gde si ovo nasla Jeco

Ovde,Smeki je postavila:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3464690
Serviana thumbnail

Originally posted by: Bambina

Alexandra poenta je da se mi ovde previse dobro poznajemo, skoro 20 topica ❤️. Nikad nije bilo ni nesuglasice, a kamoli svadje.
Ti si ovde nova, zelim ti lep i miran start, da se uklopis u nasu druzinu ako mozes 🤗
Svi smo malo razdrazljivi, nervozni. Ali imamo razumevanja medjusobno, bodrimo se i podrzavamo. Dal i Jasna se previse dobro poznaju i mnogo vole, ono nioje nikakva nesuglasica medju njima, znaju one vise nego dobro sta druga misli i razumeju se... vec smo svi mi pomalo ocajni . Ali najbitnije da se drzimo kao i do sad ❤️

Hvala Tino!!! Cetiri dana se ovde raspadam po forumima pa sam malo pukla. Bude mi zao da se ovde raspravljamo.😭😭
Cica thumbnail

Originally posted by: Bambina

Alexandra poenta je da se mi ovde previse dobro poznajemo, skoro 20 topica ❤️. Nikad nije bilo ni nesuglasice, a kamoli svadje.
Ti si ovde nova, zelim ti lep i miran start, da se uklopis u nasu druzinu ako mozes 🤗
Svi smo malo razdrazljivi, nervozni. Ali imamo razumevanja medjusobno, bodrimo se i podrzavamo. Dal i Jasna se previse dobro poznaju i mnogo vole, ono nioje nikakva nesuglasica medju njima, znaju one vise nego dobro sta druga misli i razumeju se... vec smo svi mi pomalo ocajni . Ali najbitnije da se drzimo kao i do sad ❤️

Tako je Tina, drzimo i cvrstim korakom idemo ka zajednickom cilju, a da li cemo stici pokazace vreme, to je za sve nas neizvesno. Pravda za Makana. 😛
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Samo prvi deo mog posta je bio namenjen tebi. Tj po onome kako su meni indijke prevele on je rekao da su Prats i Toral skroz drugacije a ne da su on i Prats drugaciji. To sam i ja prvo pomislila pa su mi one objasnile sta je rekao.

Izvinjavam ti se sto nisam na vreme razgrancila prvi i drugi deo odgovora.

Drugi deo odgovora je bio usmeren prema svima.
Sve smo ovde sa zajednickim ciljem i dajemo sve od sebe. Planiram sa mojim indijkama, svadjam se sa ostalima po forumu. Gledam sta gde i kako mozemo da uradimo i nemam vremena da se jos i ovde raspravljam.

Volim ja mnogo i Dal i Jecu i smekicu , ali zaista ne zelim jos da trosim vreme na prepucavanja koga sid voli a koga ne. Licno se osecam odgovornom jer sam to da je on napustio snimanje ja ovde napisala pomislivsi da biste volele da znate. A to je inace ispricano vrlo uskom krugu ljudi koji sam ja eto na spostvenu odgovornost prosirila. Opet naivno misleci da ce to biti nesto lepo. Ali sam pogresila, i trudicu se da se ne ponovi.

Svi se zaista trudite ali mislim da i ja sa vama. I nisu nam potrebne rasprave. Ako mislite da ne radim dobro ja cu da odem, bez problema. Da ne smetam. Nisam ja vama ni sef ni nista. Ovaj topic je dugo bio bez mene pa ce i nastaviti bez mene.

Jasna, ti si moj Don Kihot ovih dana...
Da se nismo ujedinile i borile na sve strane... ja bih verovatno sama crkla od tuge.
Samo tada sam se osecala zivom...
Danas u moj dan unela jedan osmeh... A onda su ostale devojke dodale jos nekoliko...
Nikog ti ne teras ni na sta... Nismo mi male...
I mnogo te bre volem 🤗 takvu kakva jesi! ❤️
olla thumbnail

Originally posted by: Serviana

Znam sta je al necu da vam kazem...ljuta sam...😡

Budi srce i reci nam sada, o cemu se ovde radi? 😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Jos imam jednog gosta al se pravim grbava😉 . Iscitala sam sve. Vidim da nam se Dal javila. Ma ne moze ona bez nas. ❤️ I zasto se prepucavate? To je bezvezno trosenje energije. Valjda imamo preca posla . Makan nam je najvazniji. Ostalo je sporedno. Ja verujem da Jasna ima informacije iznutra i da ne moze svaki put sve ni da nam kaze. Neke stvari treba uzeti bez mnogo zapitkivanja . Tako je bolje. Jasna ja ti verujem. Nemoj ni da pomislis da dignes ruke od nas.🤗
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Samo da vas podsetim. Stavite slusalice a i ne morate i poslusajte.😉

http://www.youtube.com/watch?v=IpJhjzHoLk0

Edited by nn027 - 12 years ago
Serviana thumbnail
Hvala vam cure svima. 🤗

onaj prilog sto je neko ranije postavio:
P is amongst the hot 8 top bachelorettes of TV
they r saying she's hot and good choice for marraige

Pratyusha je izabrana medju 8 najpozeljnijih TV devojaka za udaju
Govore da je zgodna ili seksi i odlican izbor za zenidbu

Moje pitanje je kako je ona medju tih osam ako je verena? 😉

A sto se ove slike tice Sida i ove sto me ne zanima...ona se opasno priblizila a njemu bas nije drago mislim ja. ALi mozda je sta je babi milo to joj se snilo...ne znam😆