EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Ako ne vrate Prats ja cu da pljujem novu Anandi gde god stignem

Kazi mi zasto sad indijke imaju nadu,jesu li cule nesto?
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

💔💔🥺 a vikend 🥺

Meni upravo ova slicica na mobilnom daje nadu jer nedaj Boze mogala je biti i drugacija
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nesto cu vam samo reci, ima onih koji se osecaju kao i mi, ali ima dosta i onih koji Anandi nikad nisu volele, koje su u nebesa dizale Jagdisa, davale takve kom. da sam se ja pitala da li je moguce da su to zene, i sad nam sve vise porucuju, nama AnSh fanovima da prekinemo sa dramom i da prestanemo da gledamo ako nam se ne svidja, a ja se pitam, sto nisu one ili oni prekinuli da gledaju kad im se nije svidjala Anandi ?
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: nn027

Tino Bmbino i meni je nesto tako palo na pamet. Mozemo se druziti pa ko hoce da gleda neka gleda, a ko nece ne mora. Sacekamo da Prats nesto snimi i nastavljamo svi da je gledamo , a ove iz BV pljuckamo sve u sesnaestat svuda i na svakom mestu

Nado tek sam sad procitala ovo tvoje. Opet smo isto pomislile😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Nesto cu vam samo reci, ima onih koji se osecaju kao i mi, ali ima dosta i onih koji Anandi nikad nisu volele, koje su u nebesa dizale Jagdisa, davale takve kom. da sam se ja pitala da li je moguce da su to zene, i sad nam sve vise porucuju, nama AnSh fanovima da prekinemo sa dramom i da prestanemo da gledamo ako nam se ne svidja, a ja se pitam, sto nisu one ili oni prekinuli da gledaju kad im se nije svidjala Anandi ?

Ma ko ih sisa zato im ja na svaku temu postavljam moj cuveni i jedini kom na engleskom pa nek se cesu
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ako ne vrate Prats ja cu da pljujem novu Anandi gde god stignem

Zar si mislila da te necemo pratiti u tome ?
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

I sama si rekla da si se pitala kakve su zen zato nisu ni vazne njima njihovo a nama nase idemo dalje ❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Evo i mene..🤗.
I kao sto to kod mene obicno biva i oni su sa mnom uvek NASI AnSh

tuxpiii

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nesto mi nije jasno zasto nasa An kaze da ce se vratiti u velikom stilu za 2 mjeseca??😕
Gdje?? U seriju BV??
Ako je u BV,zasto nova glumica??
Da nece nasa An biti oteta,ili unfal,plasticna opreracija i onda dolazi nova An,za koju Sh misli da je njegova a u stvari od nekoga njemu poturita,a nasa i njegova prava zatvorena u neki podrum i nakon 2 mjeseca vraca se prava An,ustvari on je pronalazi.😲
Prolupat cu ,svasta mi se vrti po mislima!!
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dadisa❤️ nisi mi rekla kako ovo zvuci,da'li sam dobro upotrebila epitaf S'obzirom na ove nase okolnosti