EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Znam da Dal dodaje svoju originalnost u topice,ali ja vam samo otvaram da imamo gde da pisemo,zato sto se bojim da nesto ne zeznem...Nadam se da vam je to ok? 😊
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nigde nemogu da nadjem kako reaguju ovi iz CV i da li nasa pobuna ima efekta,neznam vise nisam pametna ali mislim da nesto to ne dopire do njih.Ako je istina taj kom da ce sutra da odluce pa da gajim neku nadu,ovako ne deluje mi da ce biti od ovog nesto,brzo su se oni slozili sa novom glumicom i neznam koliko se mi pitamo
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos citam stari topic. Odjednom su indijke pune nade, a ja ne smem da se nadam. Slomice me skroz opet.

Zasto su Jasna pune nade jel znaju nesto,mislim jesu li cule nesto?
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
I ja isto se prijavljujem videcemo se kasnje idem da 😕prociam ono iz prdhodng topika i lajkujem.Cucemo se kada se vratim.😭
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos citam stari topic. Odjednom su indijke pune nade, a ja ne smem da se nadam. Slomice me skroz opet.

Ljubice saljem ti malo svoje snage i veliki 🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: doka1709

Nesto meni ovde smrducka. Resila sam da ne izlazim iz misje rupe do daljnjeg. Ne mogu da razmisljam vise jasno, sve se istumbalo!!! Volela bih da ima bar malo istine u ovome ali prosto me strah da se nadam...

I ja se Doko isto osecam 😭
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Znam da Dal dodaje svoju originalnost u topice,ali ja vam samo otvaram da imamo gde da pisemo,zato sto se bojim da nesto ne zeznem...Nadam se da vam je to ok? 😊

Ovo je Jeco upravo onako kkako si i trebala da uradis, u skladu sa nasim raspolozenjem i ja ti cestitam od srca
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Orginalnost ostavljamo za poslije a sad je vazno da smo okupljene na jedmom mjestu ❤️
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jeco sve OK,nesekiraj se!! 👍🏼
Ovo nam je dovoljno,a ono sto nam treba CV i Colors su nam oduzeli!!😭
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Ako ne vrate Prats ja cu da pljujem novu Anandi gde god stignem