EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.1k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Gledaoci u Indiji su u 'oku, a bice i ovda'nji ljubitelji sapunice "Mala nevesta" kada budu saznali da njihova omiljena Anandi, iliti glumica Prat'a Banerd'i napu'ta seriju

GLEDAOCI u Indiji su u 'oku, a bice i ovda'nji ljubitelji sapunice "Mala nevesta" kada budu saznali da njihova omiljena Anandi, iliti glumica Prat'a Banerd'i napu'ta seriju. Mada ona istice da ne postoji neki poseban razlog za njenu odluku, iz producentske kuce "Kolors" otkrivaju da glumica nije mogla da zadovolji potrebe snimanja i ispuni zahteve produkcije, te je raskid ugovora bio neizbe'an.

- Smatram da i produkciji odgovara da neko drugi tumaci moj lik u seriji, jer je neophodno da se Anandi razvija - rekla je Prat'a Banerd'i, koja je postala deo ekipe "Male neveste" 2010. godine. Poznatu glumicu zamenice ne'to starija koleginica Toral Rasputra.

Serija uskoro "puni" 1.300 epizodu, a producenti najavljuju da ce terati do 2.000 nastavaka, zbog cega je u Srbiji dobila slogan: "Godina prode, 'Mala nevesta' nikad".

Evo sta pise

Pa ne odgovara mi bas nesto tekst, kakav su razlog dali ili samo da kazem da je objavljena vest i da su gledaoci razocarani kao sto jesmo i da nece da gledaju kao sto necemo ili da cutim, jer ima i onih koji ne vole Anandi, mislila sam da ce mozda pisati o padu gledanosti, a sigurna sam da ce pisati i o tome, sigurna sam u stvari da nece dalje ni otkupllivati, cekacu Jasnu pa nek im ona pomene da se kod nas vec pise
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pises moja osecanja Alisa...opet to radis...c c c c😊

Samo kad moram...
Nije namerno...😊

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Skoro svi fb koji gledaju seriju kazuda kada se bude kod nas prikazivla nedaj boze epizode sa drugom glumicom da ce odmah prestati da gledaju seriju i da ce je zbog toga pink ukinuti.πŸ˜‰

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Pa ne odgovara mi bas nesto tekst, kakav su razlog dali ili samo da kazem da je objavljena vest i da su gledaoci razocarani kao sto jesmo i da nece da gledaju kao sto necemo ili da cutim, jer ima i onih koji ne vole Anandi, mislila sam da ce mozda pisati o padu gledanosti, a sigurna sam da ce pisati i o tome, sigurna sam u stvari da nece dalje ni otkupllivati, cekacu Jasnu pa nek im ona pomene da se kod nas vec pise

Obrati paznju na uvod i to sto su napisali da su gledaoci u "soku" Ostatak su pretabacili, po njima , najpristojniju verziju iz ovdasnjih medija. Vazno je da je vest objavljena. Mozemo indijkama dati link. Nema veze sto ne znaju jezik. Postoji datum kad je objavljena vest i Pratsina slika. To je dovoljno.
Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sramota me da priznam ali juce sam i ja popila pola tablete za spavanje. A danas cu celu.😳😭

A povrh svega toga mene moji smatraju ludom😭 neuracunljiva sam im postala😭...jer su videli da je ovo sa mnom previse
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Mozda nebi bilo lose da se snimi stranica stampe sa tekstom ... to mi je jos verodostojnije,

da se vidi da nije samo nase pisanije.. vec da je ozbiljna stvar u javnosti...😲

samo ne znam da li je to moguce.πŸ˜•
olla thumbnail
Devojke, ja ovoliku opcinjenost nekom serijom i glumicom nisam videla nikad kod nas, izuzev kada je u pitanju bila cuvena Kasandra 😊
Ja se i dalje nadam Prats, i kao sto Biki rece - nada umire poslednja... sto se tice "pljuvanja" potencijalno nove Anandi, to se podrazumeva, vec sam izrazila svoju antipatiju prema istoj 😑😑
Hajde da sacekamo i to najavljivano sutra, da vidimo sta ce biti, deluje mi kao da zaista nisu jos ni tamo ni ovamo, sto se kaze ni na nebu, ni na zemlji, da nisu nista jos prelomili...
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Cure moje idem na sofu i da probam da zaspim. Proslu noc sam spavala 4 sata. I da vidim sta se nas sutra ujutru zateci. Verovatno ova nova😭😭😭

Najbolje ste i jako sam ponosna na vas!!!πŸ€—πŸ€—

Do sutra, kada cemo opet da se tesimo uzajamno.😭😭 Ljubim vas sve!!❀️
SOFFI007 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Mozda nebi bilo lose da se snimi stranica stampe sa tekstom ... to mi je jos verodostojnije,

da se vidi da nije samo nase pisanije.. vec da je ozbiljna stvar u javnosti...😲

samo ne znam da li je to moguce.πŸ˜•

Vidi se da sam neznalica, .. ne treba snimak ..jer im link..😳😳😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: olla

Devojke, ja ovoliku opcinjenost nekom serijom i glumicom nisam videla nikad kod nas, izuzev kada je u pitanju bila cuvena Kasandra 😊

Ja se i dalje nadam Prats, i kao sto Biki rece - nada umire poslednja... sto se tice "pljuvanja" potencijalno nove Anandi, to se podrazumeva, vec sam izrazila svoju antipatiju prema istoj 😑😑
Hajde da sacekamo i to najavljivano sutra, da vidimo sta ce biti, deluje mi kao da zaista nisu jos ni tamo ni ovamo, sto se kaze ni na nebu, ni na zemlji, da nisu nista jos prelomili...

Jedina serija koju sam pratila bila je Kasandra.