Smekice umore me ovi po forumu. Nemojte jos i i vi molim vas!!!😡
A da pomislimo da je to zapravo i bio cilj intervjua?
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
What's next? (Multiple votes allowed)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
DO NOT REPLY: Current story summarized in 3 pics: ONLY PICS NO REPLIES
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
The Wanderer Planet
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Originally posted by: Serviana
Smekice umore me ovi po forumu. Nemojte jos i i vi molim vas!!!😡
A da pomislimo da je to zapravo i bio cilj intervjua?
Jos cu docekati da postanemo Ja fanovi 😃I ja jos uvek verujem u Sida...
http://www.dailymotion.com/video/xrqty8_anandi-ne-manaya-shiv-ka-janamdin-balika-vadhu_shortfilms#.UTIIXzA2ZFo
Gledajte kako je bio uzdrzan u pocetku i samo je ona pricala,a kasnije 😉
Cure pomazite mi ,nemogu da glasam na onom forumu od Prats😠i trazili su da im posaljem emajl i poslala sam im i sa su mi poslali ovo,ali neznam gdje je to da otvorim:::
Now check your e-mail id. Open the mail sent by "India-Forums.com Security" with the subject "India-forums.com Email Verification". If you cannot find the mail in your inbox, please check your spam box.
Originally posted by: loveansh
Potpuno se slazem i sa tobom i sa Saskom, naravno da su je oterali i to bas na odvratan nacin, pa je jos sada i blate naknadno. Onaj clanak o filmu je stari clanak. lkudi sada pisu svakakve bljuvotine o njoj samo da bi joj srozali ugled i da bi ljudi zavoleli ovu novu glumicu. Danas je neko na forumu napisao da je kao razgovarao sa Prats i da je bila arogantna i grozna, mozes misliti,. Em mi je tesko zbog svega em su mi se smucili ovi ljudi sto je pljuju i sto su bez duse. Strasno
A ona, sta sad moze, mora da prica da je sve super, a kako joj je samo ona zna. I Sida ne osudjujem, sta ce i on mora da misli na svoj posao. I drago mi je da nije bio u onom snimku kada su predstavljali novu glumicu. A za nju sta reci, mislim da bi Sid imao vecu hemiju i privlacnost sa Pratsinom BD nego sa ovom zenom.
Idem da vidim je li Gina tu i postavit cu vam prevod. Ljubim vas, drzte se🤗
Originally posted by: Serviana
Ja ne mogu da gledam,. znate vec zasto. Prepricajte mi. Jel to zajednicki intervju Sida i ove nove?
Na sve sam vas ljuta niko nece da mi pomogne ,crkoh ovamo trazeci sta da uradim.citaj gore sta mi treba 😡ðŸ˜ðŸ˜
Na sve sam vas ljuta niko nece da mi pomogne ,crkoh ovamo trazeci sta da uradim.citaj gore sta mi treba 😡ðŸ˜ðŸ˜