EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.1k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Pa upravo je i on rekao ono sto svi pricamo za njene oci, da je mogla ocima da izrazi sve bez i jedne reci i da ce mu nedostajati njene oci, mnogo je on rekao ovim, s obzirom da je i on mlad glumac i vidite kakva je sloboda govora tamo, svaka mu cast, a ja se sve pitam one zadnje scene u skoli, svi su bili samo on nije, tad sam imala utisak da mu je tesko sto ona odlazi i da nije hteo da prisustvuje tim scenama, Shiv je naravno morao, ali nekako mislim da je Ja bas pogodjen njenim odlaskom, jer i ovo dace sve od sebe ali trebace mu vreme da se navikne na novu i da je ona vec iskusna, samo sto nije rekao matora, mislim ja sam to malo i izmedju redova citala sta je hteo da kaze

Shanky nije bio u tim poslednjim scenama jer je bio u Bangkoku. To je i Prats rekla. Njemu malo po malo pa daju odmor. On je miljenik CV
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: olla

Sto bre dirate Makana, pustite coveka na miru 😆😆😆 nije zasluzio Sanchi u svom zivotu u bilo kom smislu 😃

Mi samo zelimo da tako dobar i pozitivan lik izvede Sanci na pravi put zar ti ne zelis da se Sanci probrati
Serviana thumbnail

Originally posted by: saska

Ma sta ocekujemo od nje, em mlada, em zena tamo, vidimo kakav im je polozaj, da kaze bilo sta pa da zapecati sudbinu, ovako, nisu druge kuce lude, vide koliko je vole fanovi, dobice ona novi angazman, sta ovako da kaze svoju verziju pa da je anatemisu za sva vremena.

Upravo tako Saska. Skroz se slazem s tobom. A posto je Sid jedini osim Smite znao za to , sigurno su on i Prats razgovarali i o njegovom ponasanju posle njenog odlaska. Sta i kako. A kad bi se i ponasao kao uvredjena mlada ispao bi neprofesionalan.
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Docekao i on svojih pet minuta ... da bude glavna faca u intervjuu... odavno nije...
Kad macke nema, misevi kolo vode,
A Makan bi mogao da ide u skolu, a Sanci da mu bude uciteljica.😉

Pa sto Sanci, i Ganga ce da se opismeni, pa moze i ona, taman ce da bude blizu dr. Tamo je sve moguce. 😉
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: olla

Sto bre dirate Makana, pustite coveka na miru 😆😆😆 nije zasluzio Sanchi u svom zivotu u bilo kom smislu 😃

Jedino mi se on nije zamerio ovih dana...😆
Pa o njemu mogu da pisem opusteno... kad treba nesto da dodam glavnom komentaru.😉

Serviana thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ako Sid nista nije smeo da kaze,kako je Shashank smeo?

Pa u sustini on i nije rekao nista posebno. samo je rekao to za oci a to ne znaci nista. i mislim cak da je rekao da je sama otisla a to je ono sto oni hoce da mi verujemo i vidim da im pali taktika😡

Shanky je imao vremena da spremi intervju. Sida su navatali na ulici nespremnog.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Evo sta je rekao Shanky: "Quitting the show is Pratyusha's decision and I only wish her luck for her future."

Pa nije samo to rekao, rekao je mnogo vise,bar onaj link sto je Shmeki dala, ja sam to citala
Serviana thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ako Sid nista nije smeo da kaze,kako je Shashank smeo?

Inace ne znam da li sam vec rekla ali moja sefica je poznata pevacica flamenka i znam kako nekad umeju da se rade reportaze. Jednom sam imala televizijsku ekipu u 10 ujutru koja je dosla da snimi nesto sto ce navodno ici "uzivo" u 8 uvece pa nisu smeli na snimku da se vide prozori ni dnevna svetlost. I onda su to snimljeno ujutru pustili uvece kao uzivo. Tek toliko. I njegov intervju nisam videla a tek ako je pisan moze biti sve dogovoreno i pripremljeno.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Shiv govori Sumi I Bajronu da nista ne kazu Anandi

DS zove B&Sumi, svi trce ukljucujuci i Shiva.

DS: Svi ste se promenili od kad je Anandi otisla. Ja znam sve. Ovo je tako velika stvar a niko mi nije nista rekao. Ja nisam luda. Dere se na sve.

Shiv je iznenadjen.

DS: Cemu taj neprirodan tretman? Jste li vi Bog? Dajete joj nove lekove.

J: To nije novi pokusaj.

DS: Znaci ti stojis iza svega ovoga?

J: Stric zeli da ima dete. Ako doktori mogu pomoci, u cemu je problem? To je nova nada za ljude koji nemaju decu.

DS: Postoje neki zakoni prirode. I nije u redu igrati se sa njima. Zelis li da budes Bog?

J: Zasto si ljuta? To je i Genina zelja, bez obzira hoce li lecenje biti uspesno ili ne.

Basant: zato smo cekali da ti kazemo. Hteli smo da ti damo dobre vesti. Veruj mi nismo hteli da te povredimo. Svi su tuzni.

DS kaze Geni: Zasto mi ti nisi rekla. Mogla sam se brinuti za tebe. Shiv se smesi.

G: Bilo mi je tesko da krijem. Sada osecam olaksanje. Svi su tuzno-radosni

Gena: Zao nam je. J je srecan

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pa u sustini on i nije rekao nista posebno. samo je rekao to za oci a to ne znaci nista. i mislim cak da je rekao da je sama otisla a to je ono sto oni hoce da mi verujemo i vidim da im pali taktika😡

Shanky je imao vremena da spremi intervju. Sida su navatali na ulici nespremnog.

I na ulici je mogao reci bar da mu je zao...Ali to sad nije ni vazno,ona je otisla