EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #17 - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

79.8k

Users

30

19.6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Caps No1

26 0
26 3
26 5
26 6
26 7
26 8
26 9
26 10
26 11
26 12
26 14
26 16
26 17
26 18
26 20
26 21
26 23
26 24
26 25
26 26
Edited by Bikica - 12 years ago
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: mima88

AnSh dobro vece sta reci poslije ovakve epizode. Ja vec po ko zna koji put gledam od 10,01 pa do kraja i svaki put imam 😃 i puno ❤️ nacin na koji je izgovorila njegovo ime i njegova reakcija su nesto sto me je odusevilo. Sto se tice ostalih likova sve je vec videno a Ira kao i svaka mati se plasi da joj sin nije nesrecan u braku pa malo izgubila kompas sta je umjesno a sta ne. Kako sam procitala ovdje njih dvije ce da razgovaraju o tom sto mozda i nije lose jer Anandi i nije imala nikog tako bliskog s kim bi razgovarala o intimnim stvarima.Sumi joj je bila bliska al sad je

pitanje dal o tome mozes pricati sa bivsom svekrvom.

=SOFFI= Ja mislim da A. iako je bila bliska sa Sumi, sigurno nikad nije pricala o intimnim stvarima
koje su se ticalenje i J. A tek sada mi je ne logicno da poteže tako delikatnu temu sa A. jer to je automatski ulazak i u Shivovu intimu😕..što bi zaista bilo krajnje neumesno i nepošteno prema njemu😕

A živo me zanima da li ce ta cela prica uopšte doci do AnSh😕..i u tom slucaju ne bih ni da zamišljam Sh. reakciju😡...😡...😡
doka1709 thumbnail

Osecam da cemo dobiti secernu bolest od tolike kolicine slatkisa

Za mene za pocetak dva cokoladna Shiva pa nek ide zivot
Doka zavrteceti se kao i meni ovako od prevelike kolicine slatkog Sh😳

Hit it Bikice
SOFFI007 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

=SOFFI= Ja mislim da A. iako je bila bliska sa Sumi, sigurno nikad nije pricala o intimnim stvarima
koje su se ticalenje i J. A tek sada mi je ne logicno da pote'e tako delikatnu temu sa A. jer to je automatski ulazak i u Shivovu intimu😕..'to bi zaista bilo krajnje neumesno i nepo'teno prema njemu😕

A 'ivo me zanima da li ce ta cela prica uop'te doci do AnSh😕..i u tom slucaju ne bih ni da zami'ljam Sh. reakciju😡...😡...😡

Uostalom toliko su mi bili slatki danas, a ostatak cu apsolutno ignorisati😊
doka1709 thumbnail

Ne mogu da se odlucim😉 Nekako mi ova za sad najsladja❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps No2 naknadno sledi ostalo dok snimim iz dr.dela AnSh

26 28
26 29
26 30
26 31
26 32
26 33
26 34
26 35
26 36
26 37
26 38
26 39
Edited by Bikica - 12 years ago
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Devojke, divim Vam se! I cestitam na ruzicastom raspolozenju koje i dalje imate. Ja definitivno gubim nerve! Postajem opasno borbena! 😡
Majka sam, imam dva sina i kcer. Ko je majka razumece sta hocu da kazem (devojke oprostite ne zelim da Vas uvredim):

Cetiri godine gledala sam izivljavanje nad jednim zenskim detetom: Anandi su zlostavljali odrasli ljudi: i njeni roditelji i porodica u koju su je udali. Zlostavljali i psihicki i fizicki. TI ODRASLI SU I KRIVI ZA PROPAST TOG PRVOG BRAKA. Jg je njihovih ruku (mislim njihovih postupaka) delo! Pa on je odrstao gledajuci i ugledajuci se na odrasle. Lepo su ga naucili!

Pitam se sad, drage moje, gde nadjoh strpljenje i zivce tolike godine?

Ili sam u prici videla trpljenje, manje ili vece svake zene. I snagu koju imamo da se izborimo za samopostovanje (o postovanju necu da govorim, ovde je u pitanju zlostavljanje koje ubija identitet).

AKO KAZU DA BV U INDIJI IMA PREVASHODNO EDUKATIVNI KARAKTER SVAKA IM CAST!
CEMU TO UCE i stare i mlade?
DA NASILJE NIKAD NE PRESTAJE? DA JE ZENA BICE DRUGOG REDA?

U CEMU SE UOPSTE RAZLIKUJE AN DRUGI OD NJENOG PRVOG BRAKA:

1. U OBA JE USLA NEVOLJNO,
2. OBA MUSKARCA KOJE SU JOJ ODABRALI ZA PARTNERE SU SEKAPERSE, SINOVI KOJE MAJKE I CITAVE PRODICE (KAKO SE NISU SETILI DA DODAJU I PRABABE, CUKUNDEDE I OSTALE, STO SE ZAUSTAVISE NA BABAMA I DEDAMA?) DRZE KAO MALO VODE NA DLANU DA NE KAZEM POD SUKNJOM!
3. I JEDAN I DRUGI SU JE U JEDNOM TRENUTKU ODBACILI.
4. I JEDAN I DRUGI JE TRETIRAJU KAO SUDOPERU: NI REC DA POZBORE SVOJIM PORODICAMA ZA KOJE AN KUVA, MESI, TETOSI IH (nadam se da necu gledati kako Dadu trazi da mu masira stopala). AKO JE TO ZA NJIH NORMALNO STO ONDA NE URADISE NESTO ZA NJENE RODITELJE.
POBOGU, GLEDAH KAKO JADNICA MORADE DA ZAPALI LOMACU SOPSTVENOJ MAJCI.

Iskreno, bojim se trenutka kada (ako to uopste i docekamo) An prizna Sh da ga voli. Sta li ce joj jadnoj raditi tek kad saznaju da je slaba na Nj.Vel.?

I DA SE ZNA GLEDALA SAM PAZLJIVO STA SE DOGADJALO U NEKIM EPIZODAMA OD PRE NEKOLIKO MESECI A MISLIM DA CE BITI OD POMOCI DA SE SA AN SKINE KRIVICA STO ZABOGA NE POZNALE DOVOLJNO ANATOMIJU GDINA SH.

Deo scena iz te epizode sam da Vama devojke odam priznanje na dobrom raspolozenju koje i dalje imate, pokusala da uradim u stilu ovog topica.

Cisti sam Nub kako kaze moj mladji sin pa oprostite , nisam zadovoljna kvalitetom onoga sto uradim ali imam istrajnost jedne An da provalim kako to ide.

Za slovne greske priznajem samo polovinu krivice. Duga polovina pripada scenaristima ko god da su.

I dalje ne citam pravila Foruma pa imam problema da postavim post. KAKO SAM RASPOLOZENA BAS NECU NI DA IH CITAM.

JOS JEDNOM CESTITAM VAM STO STE ODRZALE I NEGUJETE LEPO RASPOLOZENJE I NE SKIDATE RUZICASTE NAOCARE (ako me ne sutnu pokusacu d a vam posaljem onaj Sh pozdrav An posle priznanja pred novinarima da je ona BV). Pakujem ovde i slicicu ako dozvole jer nisam sigurna da ce mi dozvoliti da postavim jos jedan post. Ljubim vas uzicaste devojcice!

.
SERIJA BI TREBALO DA SE ZOVE MALI MLADOZENJA!

Toliko sam besna!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Drage moje sasvim smo zaboravile da ce PT pokusati "jezikovu supu" od An.😃
Vjerovatno ce do An usiju doci sva ova "zavjera" i svakako od koga je prvo potekla!!
Jedva cekam da to vidim .Mislim da ce mala da spakuje svoj kofercic i put pod noge i da ce joj ovo biti zadnje mijesanje izmedu AnSh. Nadam se samo da joj nece reci nasamo vec pred svima,usput da ih opomene sve da se okanu turanja nosa u AnSh privatnost.
mima88 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

koje su se ticalenje i J. A tek sada mi je ne logicno da pote'e tako delikatnu temu sa A. jer to je automatski ulazak i u Shivovu intimu😕..'to bi zaista bilo krajnje neumesno i nepo'teno prema njemu😕

A 'ivo me zanima da li ce ta cela prica uop'te doci do AnSh😕..i u tom slucaju ne bih ni da zami'ljam Sh. reakciju😡...😡...😡

Ja bi voljela da sazna pa da spakuju kofere i zbrisu na neko vrijeme odnosno odu na bracmo putovanje daleko od obje porodice. 😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: mima88

AnSh dobro vece sta reci poslije ovakve epizode. Ja vec po ko zna koji put gledam od 10,01 pa do kraja i svaki put imam 😃 i puno ❤️ nacin na koji je izgovorila njegovo ime i njegova reakcija su nesto sto me je odusevilo. Sto se tice ostalih likova sve je vec videno a Ira kao i svaka mati se plasi da joj sin nije nesrecan u braku pa malo izgubila kompas sta je umjesno a sta ne. Kako sam procitala ovdje njih dvije ce da razgovaraju o tom sto mozda i nije lose jer Anandi i nije imala nikog tako bliskog s kim bi razgovarala o intimnim stvarima.Sumi joj je bila bliska al sad je pitanje dal o tome mozes pricati sa bivsom svekrvom.

Kako je sve Ira skapirala na daljinu, nije mi jasno,kao prvo trbala je malo vise posvetiti PT paznje da ne bi obrnule uloge, PT laje li laje i pred starijim i pred neznancima, a Ira nemocno cuti, kao drugo, da li njoj njen sin deluje nesrecno, zasto se nije za trenutak zaustavila da malo posmatra situaciju pa da se konsultuje sa strinom ako je i to uopste umesno a ne prvo poletela kod bivse svekrve, ako je sudeci po ovom sto najavljuju, nikada nije nesto specijalno ulozila trud da se poblize upozna sa An,da je pita kakvi su joj mozda snovi, sta zeli, da li hoce da nastavi sa radom i skolovanjem i da je u tome podrzi, vazno je da je poletela pravac u spavacu sobu i da sad svima siri pricu o intimnom zivotu svog sina i snaje. Da sam na njenom mestu, vise bih bila zabrinuta zbog cerke, zbog njene nekulture i sto krade Bogu dane ne radeci apsolutno nista u svom zivotu, sem vodjenja briga o tudjem.