Nije Jasnice on je bio u kombinaciji bordo kosuljica(ruska kragna)i bez sako,i farmericesve ti znam iz prve reci...😆
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
What's next? (Multiple votes allowed)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
DO NOT REPLY: Current story summarized in 3 pics: ONLY PICS NO REPLIES
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
The Wanderer Planet
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Nije Jasnice on je bio u kombinaciji bordo kosuljica(ruska kragna)i bez sako,i farmericesve ti znam iz prve reci...😆
Slazem se sa vama obema .bilo bi lepo da bas bude tako kako kazete obe.😆😉Originally posted by: jadra211
Tooo Dadiii, drugarice draga, vec celih pet stranica (od 105. a sad sam na 112.) i Saaskine postavke linka http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=214389&Itemid=214 ne prestajem da mislim da ce se on ipak vratiti po nju da zajedno idu kod ministra, cak cvrsto verujem u to... jedino me zbunjuje njegova brada (samo na tom snimku se dobro vidi), deluje kao od dva dana... otprilike... ne znam kojom brzinom mu raste... ajde da se nadamo... ili, sto mi jos pada na pamet, mozda je ovo najava za jutro posle sa kojim ce nas CVs iznenaditi... prosto mi njihovi pogledi i osmesi i njena stidljivost govore da je i to moguce... videcemo 👏 ⭐️ 😳 a mi navijamo i vidimo samo ❤️ ❤️ ❤️ bez primesa Pevaca i ostalih nepozeljinih likova i likusa 😆
Originally posted by: Serviana
Ukratko ja sam znate na twiteru..koji mi je postao mnogo drag i naletim ja tako na profil onog jednog glumca iz Simar...on se zove Manish a ne znam kako mu se zove lik, sto je par sa Avikom. U svakom slucaju vidim ja kako mu fanovi pisu i on jadan na sve odgovara. Rekla sam ja to jednoj curi iz AT koja je i fan njega i Avike da nisu normalni sta mu rade a ni on sto ih trpi. Elem kad sam ja videla taj twit oko Avikine BD morala sam da mu posaljem jedno pitanje koje me dugo zanima i zadovoljim moju radoznalost. I tu ja napisem:I was always wondering:Do BDs make faces to actors while they're acting? I would! :D It'd be really short-term job though :/ - Uvek sam se pitala da li bodi dubleri slazu face glumcima dok glume? Ja bih! Bio bi to vrlo kratkorocan posao.Na sta je on odgovorio:Haha got it... no they don't... But I wish they did, it would ve been more fun... N trust me if I was one of them I would ve done exactly what u would ve ;) - Hahaha shvatio sam...ne , ne rade to... ali ja bi voleo da rade, bilo bi zabavnije. I veruj mi da sam ja oni i ja bi uradio isto sto i tiI tako ja njega zapratim ako vidim opet nesto interesantno. I pre neki dan poceo on da stavlja slike kako klopaju tamo na setu svi, pravili nesto poput naseg kotlica. I kazem mu ja:Its so mean to post food photos when ppl are at work and hungry! :P paella directly from Spain 4 u - Bas je pokvareno (ili kako da prevedem) postovati slike hrane kad su ljudi na poslu i gladni. Evo ti jedna paelja direktno iz Spanije i posaljem mu slikuNa sta je on odgovorio: Haha thank u so much , n y ru doing all this to me :(Kad su dve ribe pocele na taj odgovor da spamuju i da me nazivaju copycat-onaj koji kopira druge. Ja ostala 😲Posle tek detaljnijom analizom vidim da su mu one u tih 735 twitova za 3 minuta koje su mu postavile na profil isto sugerisale neku hranu. Pri cemu ja to uopste nisam videla jer ne gledam sve njegove twitove. Jer da bi gledala trebalo bi da me zanima.Posle skontam iz razgovora s jednom curom da su one vatreni fanovi, da prave razne video na temu njega i avike i tome slicno. Bacim pogled i vidim da na jedan njegov twit one odreaguju sa 20. Da mu salje slike tipa ovo je moja sestricina jel da je slatka... I kazem ja sebi...ajde ti Jasna polako odavde jer ce te pojesti zivu. Malo su zaboravile da popiju lekic pre nego su se upustile u interakciju sa svetom. Tako da cure moje pazljivo sa indijskim fanovima😕A on je decko izgleda skroz normalno i pristupacno bice. I skoro mi ga bude zao.🤣
Jasna cekam pricu,ako sutra budem na poslu nosila cackalice u ocima ,ima da te isprasim!!!😡 Vidi ovo ona daje komentare sa 100 stranice,a mi ovamo posusile se cekajuci...😉🤣
Originally posted by: Serviana
A kad ga zove telefonom sta ima na sebi? Da znamo da li se presvukao dok je ona bila kuci ili kasnije. I to je bitno!
Isla sam na oba profila po jednom. Ako sam te dobro razumela trebalo bi jos po dva puta da bi se racunalo? Sta ces Sivovitis pa malo slabije kapiram . 😕 Ne zameri!
Biki, nisi mi dala mira, morala sam istraziti.Ujutru je bio u tom odelu, kad su isli u haveli da jave da je🐷 opet smugnuo i kad je on otisao da tesi Anandi. U birou je ,kad ga je Anandi zvala da pita za dozvolu da ide u haveli, imao ovu kosulju iz precapa.
( Ponekad se pitem da li sam normalna, cime se bavim i sta trazim u ponoc. Pa onda kazem sebi : svako je lud na svoj nacin, glavno da mi je lepo.)