EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.7k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Jel znas sto sam videla twit, kaze: Pijem kafu s mlekom. Zivot na ivici 🤣 plakala sam od smeha!!

A ja sad procitala twitt: Mleko!! Jer rakija je za pi*ke..!!🤣🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ne brini nema sanse😉

🤗🤗🤗
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Mislila sam u seriji napisala sam u zagradi sutradan (u seriji) da'li vidis😳zagradicu😉

Pa i ja sam mislila u seriji. Samo sto smo mi to gledali mislim, jedno tri dana-cetiri dana
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: mima88

Bikice divna si nista na rijec samo slika ❤️

Mima draga 🤗 u pravu si,
sta cu kad mi na rec ne veruju.😉..a ja znam napamet sve sta je bilo,😳dokazi u albumu,😉
jedino da ponove gledati 2 epizode da se uvere 😆🤣
Edited by Bikica - 12 years ago
jadra211 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

An je dopustila umu da masta i bude slobodna od kocnica, da misli mirno i nesmetano teku bez obzira na uobicajenu inhibiciju uma.

Masta je kljuc koji otvara vrata u svijet mogucnosti.

Sjetila se spavacice, pozeljela je isprobati ,jer takav komad odjece nikada nije imala na sebi ,iako je dobro znala za njenu namjenu. Svoju zenstvenost i ljepotu je razgolitila i nestrpljiva, htjela Sh na dar ponuditi. Sh ju je upravo tako i zetekao jer se nenadano vratio po An, da putuju zajedno do ministra.

❤️❤️ Hocu da je tako

Tooo Dadiii, drugarice draga, vec celih pet stranica (od 105. a sad sam na 112.) i Saaskine postavke linka http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=214389&Itemid=214 ne prestajem da mislim da ce se on ipak vratiti po nju da zajedno idu kod ministra, cak cvrsto verujem u to... jedino me zbunjuje njegova brada (samo na tom snimku se dobro vidi), deluje kao od dva dana... otprilike... ne znam kojom brzinom mu raste... ajde da se nadamo... ili, sto mi jos pada na pamet, mozda je ovo najava za jutro posle sa kojim ce nas CVs iznenaditi... prosto mi njihovi pogledi i osmesi i njena stidljivost govore da je i to moguce... videcemo 👏 ⭐️ 😳 a mi navijamo i vidimo samo ❤️ ❤️ ❤️ bez primesa Pevaca i ostalih nepozeljinih likova i likusa 😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

Kopice,cestitke 👏

Pridruzujem se cestitkama👏 I do sad si bila zlatna,😛 svaka ti se pozlatila⭐️

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ona se njemu htela ispovediti..ljubav prekid telefonski poziv njemu -Shivu,taman ona tuzna pocela opet J zove-dosao! On u beloj pidzami (Shiv) ,zavrsise sa njim(J),on je pitao sta mu je htela reci pre J nego sto je dosao,a ona kao recu ti drugi put.I tako kraj serije.
Sutradan oni dosli kod mentalno obolele bake (zna se uzrok)...da bi preneli za njenu bolest-ujedno i lek sta bi sa tim -njim...i tako ostatak je poznat😆
Edited by Bikica - 12 years ago
mima88 thumbnail

Mima draga 🤗 u pravu si,
sta cu kad mi na rec ne veruju.😉..a ja znam napamet sve sta je bilo,😳dokazei u albumu,😉
jedino da ponove gledati 2 epizode da se uvere 😆🤣

Al ja ti vjerujem, vec sam ti ranije i rekla da vidis ono sto meni "staroj" promakne
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: dadisabih

de ti nama ispricaj to odmah😊 pa se ti vrati na stotu, a naci ces nas na novom topicu16😉

Ukratko ja sam znate na twiteru..koji mi je postao mnogo drag i naletim ja tako na profil onog jednog glumca iz Simar...on se zove Manish a ne znam kako mu se zove lik, sto je par sa Avikom. U svakom slucaju vidim ja kako mu fanovi pisu i on jadan na sve odgovara. Rekla sam ja to jednoj curi iz AT koja je i fan njega i Avike da nisu normalni sta mu rade a ni on sto ih trpi. Elem kad sam ja videla taj twit oko Avikine BD morala sam da mu posaljem jedno pitanje koje me dugo zanima i zadovoljim moju radoznalost. I tu ja napisem:

I was always wondering:Do BDs make faces to actors while they're acting? I would! :D It'd be really short-term job though :/ - Uvek sam se pitala da li bodi dubleri slazu face glumcima dok glume? Ja bih! Bio bi to vrlo kratkorocan posao.

Na sta je on odgovorio:
Haha got it... no they don't... But I wish they did, it would ve been more fun... N trust me if I was one of them I would ve done exactly what u would ve ;) - Hahaha shvatio sam...ne , ne rade to... ali ja bi voleo da rade, bilo bi zabavnije. I veruj mi da sam ja oni i ja bi uradio isto sto i ti

I tako ja njega zapratim ako vidim opet nesto interesantno. I pre neki dan poceo on da stavlja slike kako klopaju tamo na setu svi, pravili nesto poput naseg kotlica. I kazem mu ja:

Its so mean to post food photos when ppl are at work and hungry! :P paella directly from Spain 4 u - Bas je pokvareno (ili kako da prevedem) postovati slike hrane kad su ljudi na poslu i gladni. Evo ti jedna paelja direktno iz Spanije i posaljem mu sliku

Na sta je on odgovorio: Haha thank u so much , n y ru doing all this to me :(

Kad su dve ribe pocele na taj odgovor da spamuju i da me nazivaju copycat-onaj koji kopira druge. Ja ostala 😲

Posle tek detaljnijom analizom vidim da su mu one u tih 735 twitova za 3 minuta koje su mu postavile na profil isto sugerisale neku hranu. Pri cemu ja to uopste nisam videla jer ne gledam sve njegove twitove. Jer da bi gledala trebalo bi da me zanima.

Posle skontam iz razgovora s jednom curom da su one vatreni fanovi, da prave razne video na temu njega i avike i tome slicno. Bacim pogled i vidim da na jedan njegov twit one odreaguju sa 20. Da mu salje slike tipa ovo je moja sestricina jel da je slatka... I kazem ja sebi...ajde ti Jasna polako odavde jer ce te pojesti zivu. Malo su zaboravile da popiju lekic pre nego su se upustile u interakciju sa svetom. Tako da cure moje pazljivo sa indijskim fanovima😕

A on je decko izgleda skroz normalno i pristupacno bice. I skoro mi ga bude zao.🤣
Edited by Serviana - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kop93

Dadi,Olla,Nado i Jeco hvala na cestitkama 🤗❤️!!

Kopice partneru, cestitam 2000ti post!!!🤗❤️