EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 95

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.7k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Sada ce cele nedelje da razvlace dramu oko Jag..pa ce babi da se prividja Jag i Gauri, pa ce An da ih ubedjuje kako se Jag promenio i kako ce da se vrati...🤢 Ne znam ko ce to da izdrzi..🤢 🤢😡

Mi cemo Dal..nema nam druge...znaju oni to...zato nas i vuku za nos ovako!
Edited by Serviana - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Edited by Bikica - 12 years ago
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa ranije nije bila udata 😉

upravu si🤣🤣🤣 J se ne racuna
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Bikice 🤗 sestro slatka ruzicasta... ❤️
Cekamo te !!!🤗
mima88 thumbnail
Bikice ako lebdis kao sto pise u posljednjem stihu ja sam sretna u tvoje ime . Samo leti a mi te ovdje strpljivo cekamo ❤️🤗
Dora77 thumbnail
[QUOTE=loveansh

Sumi: Svi mi, ukljucujuci DS zelimo da je A u pravu. Ali ako nije, biti ce to lose po Anandi.

Dobar dan devojke. Znaci i danasnja epizoda corak . Necu ni da gledam. Svi me nerviraju ( osim CS und Anandiji.) Svi ostali odvaljuju gluposti. Sto bi to bilo toliko lose za Anandi ako se 🐷 nije promenio i ponovo radi gluposti? Nece valjda da je vesaju ili zatvore u podrum. Ponovo nju krive za 🐷 nebuloze. kao da je malo on dete a Anandi njegova dadilja . Tako je baba isto histerisala kad je 🐷 ponovo pobegao u Mumbaj , nakon sto su ga pretukli, i svu krivicu svalila na Anandi.

Halo , zeno, ohladi malo!

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

S: Bilo bi idealno da ne ides tamo dok se J ne vrati. To ce te postediti njihove ljutnje. Ti sve njih volis i neces moci to podneti.

A: Znam, ali nakon sto su mi dali toliko ljubavi, imaju pravo i da vicu na mene.

S: Moram da ti kazem da ti imas drugaciji pogled na stvari. Ja sam impresioniran. Necu da te zaustavljam. Samo ne zelim da te vidim nesrecnu. Inace nemam problem sa time da ti ides tamo. I ja zelim da dodjem, ali treba da vidim advokata u vezi G deteta.

U ovom dijalogu Sh nam je dao do znanja da ima sasvim drugaciji pogled i misljenje na Singove a i na An reakcije na njih,ali popusta njoj za ljubav!! Strina gdje si da uletis u onaj kokosinjac Singovih i da im prospes perje???😵

Caos,devojke .Jse totalno slazem sa tobom da bi CM trebala malo da postroji ove Singove i nauci ih pamet jer izgleda da su zaboravili sta je sve za njih uradila An i samo je kritikuju zbog babinog mezimceta J koji samo stvara glavobolje DS kristi uvek kada je on u pitanju.🤢
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

CV, za vecerasnju epizodu😡

nn dala si mi ideju pa sam pozajmila slicicu😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Bikice , ne dostajes nam. Nadam se da nisi usamljena u tvojim ruzicatim visinama 🤗