EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.6k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Nemogu me vise ni ove stare slike od Sh utjesit,znam ih vec napamet 😕. Treba mi nesto frisko,novo.😆 Ovi iz CV su poznati kao sitnicari u snimanje scena,ali sad su toliko usitnili.Snimaju banalne scene ,nista s nicim povezano,da se nekad pitam sama jesam li izludila pa gledam to sve smece sto nam prikazuju!!??? 😳🥺

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa zivota mi, tamo niko normalnu recenicu da izgovori,stalno se sad vrti oko Anandi, da li ce se ispostaviti da je bila u pravu sto ga je pustila, cuj, pustila,ma jedina njena greska sto mu ne rece kad je dosao usred noci kod njih sta me briga sta ces ti da radis,sto se mene tice idi gde hoces, siroko ti polje,samo obavesti tvoje,dosta sam te ja pokrivala za tvoje gluposti. A Singovima ili je kriva ona sto ga je pustila ili Gauri ako ga zadrzi,nikako on, eto,toliko,izbacila sam svoje frustracije,sad mi je lakse😆

Tako je mama, svaka ti je na mestu..Ja samo sto nisam razbila i televizor kada su veceras na pinku nakon sto je priznao da on stoji iza tender mucke,Singovi poceli da mu pevaju hvalospeve..ko da je ucinio dobro delo Anandi, i niko ne pomenu da je on sve i zakuvao, niko se ne seti sta je sve radio u proslosti..i rodio se opet kao feniks iz pepela,pa jos kaze Bajronu: An i Sh treba da imaju svu vasu podrsku i nista ne treba da im nedostaje...UF 😡 😡 Cela ova stvar je zvucala jos gore na nasem jeziku..jos mi zuji u usima i bljaks mi je u ustima od njih...🤢 🤢

Sto se sadasnje epi tice..neko od vas rece ,nije dosledno prosle nedelje An sva rumena zeli da prizna ljubav a sada joj samo Singovi i bivsi muz u glavi..Pa ,naravno da je tako..prosle nedelje su povodom dana zaljubljenih scenaristi bili prinudjeni da smisle nesto romanticno,jer su sve ostale televizije imale fantastican program..sada kada je to proslo..ko nas sisa..mozemo mi da cekamo jos mesec dana dok mu An ne prizna..🤢 🤢 Kazem vam,mnogo sam ljuta na CV..Jag i dalje dobija dobre stvari u zivotu ,ljubav porodice i priliku da se pokaje, dok Anandi dobija krivicu,ljutnju,osudu i nikakvu priliku da nastavi sa svojim zivotom..Ona je sada udata u drugu porodicu,sta imaju oni vise sa njom..ponekad da im svrati na veceru,u posetu i toliko..ne vidoh da je Sugna ucestvovala u njihovim problemima i da je krive za nesto, cak sta vise i ne dolazi osim za praznike i svecanosti..ima zena druge odgovornosti...Glupi CV !!! 🤢😡 😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Nemogu me vise ni ove stare slike od Sh utjesit,znam ih vec napamet 😕. Treba mi nesto frisko,novo.😆 Ovi iz CV su poznati kao sitnicari u snimanje scena,ali sad su toliko usitnili.Snimaju banalne scene ,nista s nicim povezano,da se nekad pitam sama jesam li izludila pa gledam to sve smece sto nam prikazuju!!??? 😳🥺

👏Upravo sam i ja isto to pomislila posle danasnje epizode..dodje mi da batalim seriju na neko vreme..ako se uskoro nesto ne popravi, mozda i izgubim zivce pa predjem na Americke serije kao sto sam gledala pre,tamo barem ne razvlace..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: jadra211

Love draga, ti si ❤️ kao i uvek, hvala ti na prelepom tekstu i nekim detaljima koje bas i nisam znala, od tebe uvek mnogo naucim 🤗
Ne znam ima li to veze sa svim ovim, ali obozavam Doris Dragovic i njenog Gabrijela, ko zeli moze da uziva ovde: http://www.youtube.com/watch?v=XfcSEKx6aus, a ko hoce, moze da se podseti stihova pesme ovde http://tekstovi-pesama.com/doris-dragovic/gabrijel/2795/1/ ... toliko je nezna pesma! Inace, kao skorpija-lav ponosna sam cerka jedne prave pravcate ribe (riba-riba = mama), a imam i mnogo dragih ljudi koji su ribe i sa kojima se izuzetno dobro razumem!

PS: Kad smo vec kod riba, ne mogu da docekam pa moram iz ovih stopa da cestitam rodjendan nasoj Mimi (21.03.) i nasoj sefici Dal (23.03.) ... srecne bile i dugo zivele a moze uz to da dodje i neka palacinka ako nema torte!!!

Hvala Jadra sto si mi prva cestitala rodjendan,koji je u subotu, Mimi je prekosutra..
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sve si u pravu😡 po njima je An stalno kriva,nema priliku da uziva u zivotu,nema priliku da izjavi ljubav muzu,stalno treba da oseca potrebu da im zahvali za sve sto su ucinili za nju😡 a sta su ucinili?A sta je sve ona ucinila za njih niko ne pominje😡 Zaboga sad su svi ljuti,oni izgleda jos ne shvataju da ona nije vise njihova snaja i otirac za cipele i kako se kome navrne da je krivi😡
mozda stvarno treba neko da im kaze da bi shvatili,i sutra epizoda svinja se vraca i kaze babi kako An nije nista kriva😡 i opet je on dobar to je poenta 😡 nemogu vise da pisem samo se nerviram jos vise😡

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sve ste ih zauzele ...a ko cu ja biti?😕

Rambo...

Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
Ostao je jos jedan zaj.. lik ko hoce?

Edited by Daltoni - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Bipasha

bikica

ovotrebada se objavi
A jedna od vas je ..koja me slatko nasmejala...
Nada:
Bikice , evo u ovu orbitu treba da udjes 🤗
Edited by Bikica - 12 years ago
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala Jadra sto si mi prva cestitala rodjendan,koji je u subotu, Mimi je prekosutra..

Jel ostaje dogovor za petak slavlje
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Izleda vise vazi glupi promo pa sledi jos gluplja epizoda puna DS i njenog kristanja i nimalo AnSh😡🤢