Originally posted by: saska
Pa zivota mi, tamo niko normalnu recenicu da izgovori,stalno se sad vrti oko Anandi, da li ce se ispostaviti da je bila u pravu sto ga je pustila, cuj, pustila,ma jedina njena greska sto mu ne rece kad je dosao usred noci kod njih sta me briga sta ces ti da radis,sto se mene tice idi gde hoces, siroko ti polje,samo obavesti tvoje,dosta sam te ja pokrivala za tvoje gluposti. A Singovima ili je kriva ona sto ga je pustila ili Gauri ako ga zadrzi,nikako on, eto,toliko,izbacila sam svoje frustracije,sad mi je lakse😆
Tako je mama, svaka ti je na mestu..Ja samo sto nisam razbila i televizor kada su veceras na pinku nakon sto je priznao da on stoji iza tender mucke,Singovi poceli da mu pevaju hvalospeve..ko da je ucinio dobro delo Anandi, i niko ne pomenu da je on sve i zakuvao, niko se ne seti sta je sve radio u proslosti..i rodio se opet kao feniks iz pepela,pa jos kaze Bajronu: An i Sh treba da imaju svu vasu podrsku i nista ne treba da im nedostaje...UF 😡 😡 Cela ova stvar je zvucala jos gore na nasem jeziku..jos mi zuji u usima i bljaks mi je u ustima od njih...🤢 🤢
Sto se sadasnje epi tice..neko od vas rece ,nije dosledno prosle nedelje An sva rumena zeli da prizna ljubav a sada joj samo Singovi i bivsi muz u glavi..Pa ,naravno da je tako..prosle nedelje su povodom dana zaljubljenih scenaristi bili prinudjeni da smisle nesto romanticno,jer su sve ostale televizije imale fantastican program..sada kada je to proslo..ko nas sisa..mozemo mi da cekamo jos mesec dana dok mu An ne prizna..🤢 🤢 Kazem vam,mnogo sam ljuta na CV..Jag i dalje dobija dobre stvari u zivotu ,ljubav porodice i priliku da se pokaje, dok Anandi dobija krivicu,ljutnju,osudu i nikakvu priliku da nastavi sa svojim zivotom..Ona je sada udata u drugu porodicu,sta imaju oni vise sa njom..ponekad da im svrati na veceru,u posetu i toliko..ne vidoh da je Sugna ucestvovala u njihovim problemima i da je krive za nesto, cak sta vise i ne dolazi osim za praznike i svecanosti..ima zena druge odgovornosti...Glupi CV !!! 🤢😡 😡