🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
BOOTH ROAMING 28.9
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
101 ways to patau your pati
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Boze ne mogu da verujem . I oni ovo nazivaju epizodom. Tuga. 😕 U glavi mi samo odzvanja ono babino njakanje i meketanje, aaa,eee.
Jeco da glasam :definitivno pod C.
Ostali su za nju cisti amateri😡
Originally posted by: Serviana
Alisa draga moja i ja cu sa tobom...da verujem ...
Kaze ova jedna moja cura da ostalo vreme na setu vezbaju za prvu bracnu noc🤣
Originally posted by: jadra211
Nado, sad posle danasnje epi, samo mogu da ti kazem... potpuno si u pravu, niko ne moze toliko da me iznervira kao sto to moze "draga bakica" pod C. Ma koliko da spadam u one koji opravdanja za njeno ponasanje uvek nalaze u tome sto je takva njihova kultura, obicaji itd., ne mogu vise... pa kad ce jednom da svane nasim golupcicima, kad ce se Anandi vise osloboditi i priznati svom muzicu
Devojke,u mom raketnom gorivu izgleda ima i dosta taloga pa ne mogu da vas stignem,razocarana sam i ja kao i vi trenutnim desavanjima,ali bolje da razvlace i ovako( ako vec moraju ) nego da nam serviraju neki nesporazum izmedju AnSh,pa da se oni razdvoje pa da cekamo,cekamo da se sve razjasni pa da se opet spoje,e to vec ne bih mogla da podnesem. A razyumem i An sto se tako ponasa,pored ogromne ljubavi i zahvalnosti prema Singovima,ona ima i osecaj krivice sto su se eto oni odrekli sina zbog nje i sve sto je do sada i radila,to je samo da njima vrati njihovog ljubimca,a oni debelo zloupotrebljavaju tu njenu dobrotu,vreme je da ih neko malo spusti na zemlju,ostalo je sve nebuloza do nebuloze,baba,Bajron,Sumi,pa cak i Gangin pokusaj da odbrani An,kaze veruje joj,pa ne moze An opametiti Ja kad je rodjen takav.