EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.6k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Ubode zrno ...😆😆
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Boze ne mogu da verujem . I oni ovo nazivaju epizodom. Tuga. 😕 U glavi mi samo odzvanja ono babino njakanje i meketanje, aaa,eee.
Jeco da glasam :definitivno pod C.
Ostali su za nju cisti amateri😡

Nado, sad posle danasnje epi, samo mogu da ti kazem... potpuno si u pravu, niko ne moze toliko da me iznervira kao sto to moze "draga bakica" pod C. Ma koliko da spadam u one koji opravdanja za njeno ponasanje uvek nalaze u tome sto je takva njihova kultura, obicaji itd., ne mogu vise... pa kad ce jednom da svane nasim golupcicima, kad ce se Anandi vise osloboditi i priznati svom muzicu
smeker thumbnail
This is a post from a fellow anshian in India Forums:

You have to learn from BV how to drag a story. From May 2012, they had run two love tracks - AnSh and JaGo, Village issues, Family drama - singh and sekhar, even Bhabo's death. I do not know what others have felt, but most of us have been glued to this daily soap from May to December. I just cannot believe this is the same team who is running this show now.
Every story needs to be dragged and repeated, Jagya going and coming back. They spent entire one week on kite competition, another on Ganga story and now on Gauri suspense. So what is there for us for next few weeks, - 1. Jagya settling down in haveli and DS lad pyar, may be kabhi galti se CV ko thoda lad pyar Anandi aur Shiv se ho jayega, 2. Mannu rescue season 2 and court kachari another two weeks, 3. Uske baad holi a jayega , aur singh aur sekhar ke beech mein tug of war kahan holi khelega AnSh after that 4. Confession drama again restarted, because by that time people would have got frustrated and moved on, so some thing needs to be done to bring them back.
Unless CV plans for a real gun shot for Shiv with Ratan and Anandi comes running saying 'I Love U'.
Some people may find this biased and offensive, but i am just frustrated with their OTT drama.

Nismo sami ima ih jos mnogo nezadovoljnih😆😆
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Alisa draga moja i ja cu sa tobom...da verujem ...

Kaze ova jedna moja cura da ostalo vreme na setu vezbaju za prvu bracnu noc🤣

Mudra neka cura... 😆 nema sta! 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: jadra211

Nado, sad posle danasnje epi, samo mogu da ti kazem... potpuno si u pravu, niko ne moze toliko da me iznervira kao sto to moze "draga bakica" pod C. Ma koliko da spadam u one koji opravdanja za njeno ponasanje uvek nalaze u tome sto je takva njihova kultura, obicaji itd., ne mogu vise... pa kad ce jednom da svane nasim golupcicima, kad ce se Anandi vise osloboditi i priznati svom muzicu

Ama da ne dize ona toliku dzevu niko se ne bi ni pocesao sto je ovaj 🐷 otisao u Mumbaji. I umesto da uzivamo ... Ima bre debelo da nam nadoknade ovaj fuseraj i to sto pre.😕
Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Devojke,u mom raketnom gorivu izgleda ima i dosta taloga pa ne mogu da vas stignem,razocarana sam i ja kao i vi trenutnim desavanjima,ali bolje da razvlace i ovako( ako vec moraju ) nego da nam serviraju neki nesporazum izmedju AnSh,pa da se oni razdvoje pa da cekamo,cekamo da se sve razjasni pa da se opet spoje,e to vec ne bih mogla da podnesem. A razyumem i An sto se tako ponasa,pored ogromne ljubavi i zahvalnosti prema Singovima,ona ima i osecaj krivice sto su se eto oni odrekli sina zbog nje i sve sto je do sada i radila,to je samo da njima vrati njihovog ljubimca,a oni debelo zloupotrebljavaju tu njenu dobrotu,vreme je da ih neko malo spusti na zemlju,ostalo je sve nebuloza do nebuloze,baba,Bajron,Sumi,pa cak i Gangin pokusaj da odbrani An,kaze veruje joj,pa ne moze An opametiti Ja kad je rodjen takav.
smeker thumbnail

Originally posted by: alisa112

Ja verujem toj curi u potpunosti 🤣 treba sve to dobro odglumiti a za dobru glumu je potrebna vezba,a hemije ima i eto ti😆😆
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

🤣 Ja nisam😆😆 ali nema veze ja cesto pogresno shvatam😃

🤣 Nisam ni ja ! 😳 Izgleda da imamo istu gresku ☢️ u shvatanju! 🤣 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: alisa112

E sad mi je laknulo. Treba sve to sinhronizovati i dovesti do perfekcije Samo da ne preteraju pa da ne bude "sestara". Imunitet im je vec pao (herpesi) pa sam malo zabrinuta. Ako odu na bolovanje ostasmo sa babom i 🐷!!

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saska

Devojke,u mom raketnom gorivu izgleda ima i dosta taloga pa ne mogu da vas stignem,razocarana sam i ja kao i vi trenutnim desavanjima,ali bolje da razvlace i ovako( ako vec moraju ) nego da nam serviraju neki nesporazum izmedju AnSh,pa da se oni razdvoje pa da cekamo,cekamo da se sve razjasni pa da se opet spoje,e to vec ne bih mogla da podnesem. A razyumem i An sto se tako ponasa,pored ogromne ljubavi i zahvalnosti prema Singovima,ona ima i osecaj krivice sto su se eto oni odrekli sina zbog nje i sve sto je do sada i radila,to je samo da njima vrati njihovog ljubimca,a oni debelo zloupotrebljavaju tu njenu dobrotu,vreme je da ih neko malo spusti na zemlju,ostalo je sve nebuloza do nebuloze,baba,Bajron,Sumi,pa cak i Gangin pokusaj da odbrani An,kaze veruje joj,pa ne moze An opametiti Ja kad je rodjen takav.

Slazem se! 👍🏼