EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 23

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.3k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sladjo moja ova pesma je iz 70-tih . Suncokret se raspao pre nastanka Riblje corbe.

Evo izvrsila sam ispravku, 77, godinene sam posla u 4. gimnazije, a 78 na fakultet i ove godine u maju cu imati 35, godinea mature.
Svaki put procitam sta napisem, ali ne moze da se desi da posle ne ispadne sa greskom
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Pesma je iz 77 i generacijo, i u meni jos uvek ozivi snove lepih 18 godinica. Kako to davno bese. Ali snovi nisu nestali zar ne?
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Serviana

Danas smo nesto tihe...mora da nas je sve smorilo ovo otezanje sa Gangom.

Ja samo necu da se Shivu nesto desi dok resava Gangine probleme. Moze njeno priznanje ljubavi da bude lepse odradjeno.

Zatisje pred buru😆😆

Ni ja necu da se Sh nesto desi, dovoljno je sto se podsetila kroz Ganginu pricu svega sta su joj radili i da shvati sta joj znaci Sh, kakvog coveka ima pored sebe
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Pesma je iz 77 i generacijo, i u meni jos uvek ozivi snove lepih 18 godinica. Kako to davno bese. Ali snovi nisu nestali zar ne?

Moji snovi su odavno nestali,😕😕 sem da docekam tu pustu penziju, jedino sanjam snove jos za moju decu,
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ja samo necu da se Shivu nesto desi dok resava Gangine probleme. Moze njeno priznanje ljubavi da bude lepse odradjeno.

Slazem se sa tobom ni ja isto ne zelim da se Shivu desi , ali ko ce uci u glavu CV i vdeti sta spremaju niko.A da si upravu da moze njeno priznanje da bude i lepse i romanticnje to i tekako moze da bude😆😊😆😊
alisa112 thumbnail

Ni meni se to ne svidja! 😭
Volela bih da njena izjava ljubavi bude samo njena... Pobeda nad samom sobom. A ne izazvana necim sa strane ili pod pritiskom. Kako smo vec navikli...

A i nek jednom skakavac nadrlja! 😈 Red bi bio!

medena thumbnail
Devojke jedno pitanje imam za vas.Dali se kod njih dan zuljubljenih prznuje ili ne?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Evo izvrsila sam ispravku, 77, godinene sam posla u 4. gimnazije, a 78 na fakultet i ove godine u maju cu imati 35, godinea mature.
Svaki put procitam sta napisem, ali ne moze da se desi da posle ne ispadne sa greskom

Ma nista ti nisi pogresila. Ko mari da li je iz 97 ili 77, vazno je da je nama pesma lepa i da mi jos uvek sanjamo http://www.youtube.com/watch?v=aljKpX2MmB0

medena thumbnail

Izvinjava se ,Slavi ili ne?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ima da nas toliko smore da cemo posle svega jedva ga docekati, pa ma kakvo bilo, po sistemu daj sta das. 😕