🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
CID episode 81 - 27th September
70th Filmfare Awards Nominations
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Revisiting 90's nostalgia
Geetanjali to die?
SAMAR ki hogi re entry !!
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
And Janhvi gives another flop!!
Pari the gamechanger or Noina k hukum ka ekka.
Devojke posto nije bilo romanse ova dva dana...ja resila malo Inspektora da uslikam...😳
Posle ove epizode na Pinku nemoj da sam cula da neko kaze da se udala zbog majkine poslednje zelje 😭 😡
Lepo je rekla da je ceo zivot radila ono sto su drugi hteli i da ce od sad da bude kako ona zeli. Shiv je raskinuo veridbu, nije bila vise ni pod kakvom obavezom. Tako da onaj drugi put kad ju je zaprosio rekla je DA zato sto je ona to zelila ❤️Znaci da razresimo to vec jednom, ona ga voli 😳
Anandi tries to confess her love to Shiv. Jagya comes there as he wants to go to Mumbai. Shiv and Anandi are shocked to hear this but Anandi allows him to go.
Anandi giving shiv the jacket on Makar sakranthi scene
bg voice pyar ki pankhuriyan khul rahi hain dheere dheere(love is starting slowly)
then scene of shiv taking anandi's hand in his
and says something like ( couldnt understand full dialogue) that itne achche se toh jaanta hi hun aapko (i know u that well at least )
and anandi says mai bhi aapko jaanne lagi hun (i have also started knowing u )
shiv says mujhe uss din ka intezaar hai jab hum dono poori tarah ek doosre ko jaan lenge 😳😳
( waiting for the day when we both know each other completely)Evo ne razumem bas najbolje pa ko moze nek mi prevede😃
in E-24...they showd that jagia take ganga.to her sasural.she was asking for her son...and banging the door...
jagia try to console her...but she didn.t.then jagia break the door...police is also there...though shiv is not seen in the segment.but saying that.jagia is helping her medically.and shiv with police...A TRP je 4.7 za jedan vise nego prosle nedelje😡
Originally posted by: Serviana
Cim oni ne prikazuju puno Ansh nesto spremaju . Bar se ja nadam!
Originally posted by: Serviana
Anandi pokusava da prizna svoju LJUBAV. J dolazi i kaze da hoce da ide u Mumbai. S i A su iznenadjeni ali A mu dopu'ta da ode.Anandi daje S jaknu...onaj d'emper mislim. Glas u pozadini kaze: ljubav polako pocinjeOnda scena gde S uzima A ruku u svoju ruku i kaze nesto kao : toliko te dobro poznajem ili barem te toliko dobro poznajemOnda a kaze i ja sam pocela tebe da upoznajemOnda S kaze: cekam dan kada cemo se i potpunosti poznavatiZnate na sta misli😳 Shive svaleru😉