EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.3k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Zelim vam mirnu i ugodnu noc❤️
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Devojke posto nije bilo romanse ova dva dana...ja resila malo Inspektora da uslikam...😳

Ziva bila Bikice, neka si ti nama njega uslikala ovo me je vratilo u zivot 🤗❤️
Nikako da se danas (sad vec juce, a danas je sutra od juce ili kako vec 🥱, sve mi se izmesalo, ali znate svi sta sam ono 'tela da kazem 😆) sastavim sa sobom i sa vama i da stignem sve da izgledam i iscitam i jos da poskidam epi sa Jecinog kanala... Bice, bice sve gotovo, zajedno sa mnom 👏
PS: Namerno sam ostavila slickice, bas su drage...
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Posle ove epizode na Pinku nemoj da sam cula da neko kaze da se udala zbog majkine poslednje zelje 😭 😡

Lepo je rekla da je ceo zivot radila ono sto su drugi hteli i da ce od sad da bude kako ona zeli. Shiv je raskinuo veridbu, nije bila vise ni pod kakvom obavezom. Tako da onaj drugi put kad ju je zaprosio rekla je DA zato sto je ona to zelila ❤️
Znaci da razresimo to vec jednom, ona ga voli 😳

Tako je Tinaaa, to pricamo vec odavno, samo sto ona toga nije svesna, ipak mi bolje vidimo, bolje smo opremljene ... naravno u ruzicastim tonovima sve je mnogo lepse, a pre svega, sve se brze uoci... 😛😛😛
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Anandi tries to confess her love to Shiv. Jagya comes there as he wants to go to Mumbai. Shiv and Anandi are shocked to hear this but Anandi allows him to go.

Anandi giving shiv the jacket on Makar sakranthi scene
bg voice pyar ki pankhuriyan khul rahi hain dheere dheere(love is starting slowly)
then scene of shiv taking anandi's hand in his
and says something like ( couldnt understand full dialogue) that itne achche se toh jaanta hi hun aapko (i know u that well at least )
and anandi says mai bhi aapko jaanne lagi hun (i have also started knowing u )
shiv says mujhe uss din ka intezaar hai jab hum dono poori tarah ek doosre ko jaan lenge 😳😳
( waiting for the day when we both know each other completely)

Evo ne razumem bas najbolje pa ko moze nek mi prevede😃
smeker thumbnail
in E-24...they showd that jagia take ganga.to her sasural.she was asking for her son...and banging the door...

jagia try to console her...but she didn.t.then jagia break the door...

police is also there...

though shiv is not seen in the segment.but saying that.jagia is helping her medically.and shiv with police...

A TRP je 4.7 za jedan vise nego prosle nedelje😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: shmeker

Anandi tries to confess her love to Shiv. Jagya comes there as he wants to go to Mumbai. Shiv and Anandi are shocked to hear this but Anandi allows him to go.

Anandi giving shiv the jacket on Makar sakranthi scene
bg voice pyar ki pankhuriyan khul rahi hain dheere dheere(love is starting slowly)
then scene of shiv taking anandi's hand in his
and says something like ( couldnt understand full dialogue) that itne achche se toh jaanta hi hun aapko (i know u that well at least )
and anandi says mai bhi aapko jaanne lagi hun (i have also started knowing u )
shiv says mujhe uss din ka intezaar hai jab hum dono poori tarah ek doosre ko jaan lenge 😳😳
( waiting for the day when we both know each other completely)

Evo ne razumem bas najbolje pa ko moze nek mi prevede😃

Anandi pokusava da prizna svoju LJUBAV. J dolazi i kaze da hoce da ide u Mumbai. S i A su iznenadjeni ali A mu dopušta da ode.

Anandi daje S jaknu...onaj džemper mislim. Glas u pozadini kaze: ljubav polako pocinje
Onda scena gde S uzima A ruku u svoju ruku i kaze nesto kao : toliko te dobro poznajem ili barem te toliko dobro poznajem

Onda a kaze i ja sam pocela tebe da upoznajem

Onda S kaze: cekam dan kada cemo se i potpunosti poznavati

Znate na sta misli😳 Shive svaleru😉
Serviana thumbnail

Originally posted by: shmeker

in E-24...they showd that jagia take ganga.to her sasural.she was asking for her son...and banging the door...

jagia try to console her...but she didn.t.then jagia break the door...

police is also there...

though shiv is not seen in the segment.but saying that.jagia is helping her medically.and shiv with police...

A TRP je 4.7 za jedan vise nego prosle nedelje😡

Prikazuju kako J vodi G u tazbinu i ona lupa na vrata i trazi svog sina. J pokusava da je utesi ali ne pomaze i onda J provali vrati ( J je cudo bre prim.Jasna)

I policija je tamo. Iako se ne vidi Shiv kazu da joj J pomoci kao lekar a S ce joj pomoci sa policijom.
Serviana thumbnail
Cim oni ne prikazuju puno Ansh nesto spremaju . Bar se ja nadam!
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Cim oni ne prikazuju puno Ansh nesto spremaju . Bar se ja nadam!

Hvala ti na prevodu🤗 i ja se nadam da spremaju nesto,zasluzili smo posle ovoliko epizoda😕
Izgleda da ce danas ipak biti nesto malo AnSh tako sam razumela iz prevoda ili je to za neki drugi dana😕
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Anandi pokusava da prizna svoju LJUBAV. J dolazi i kaze da hoce da ide u Mumbai. S i A su iznenadjeni ali A mu dopu'ta da ode.

Anandi daje S jaknu...onaj d'emper mislim. Glas u pozadini kaze: ljubav polako pocinje
Onda scena gde S uzima A ruku u svoju ruku i kaze nesto kao : toliko te dobro poznajem ili barem te toliko dobro poznajem

Onda a kaze i ja sam pocela tebe da upoznajem

Onda S kaze: cekam dan kada cemo se i potpunosti poznavati

Znate na sta misli😳 Shive svaleru😉

Znam😉 pa red je vise😆😆