EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Inace ja ovde moram uvek da igram ulogu hladnog tusa i to mi se ne svidja.

U istoriji indijskih sapunica se dogodio samo jedan poljubac i to u nekoj seriji pre godinu dana , ne znam kako se zove, i nije bas najbolje ispalo. Tako da verovatno poljubac necemo videti. Priblizice se jedno drugom i onda mrak ili sta vec pa da mi nas**timo da se poljubac dogodio.

S druge strane BV je drugacija sto otvara vrata nadi.

Ali posto ja vas sve volim i necu da se razocarate bolje da prihvatite moj hladan tus pa ako se posle iznenadite lepo ako ne, vec ste ocekivale.

Ja mislim da ce biti kao i za J. i An. 😕
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Hvala, Alisa! 😊

Hvala ti draga!🤗 Ti verovatno dobro razumes moju patnju!
Nakon prepodnevne smene, celo popodne do 20:30 sam bila na seminaru...
Ubili su nas u pojam...😕 Smorili... da nisam znala koja sam kad sam dosla kuci...
Nisam mogla da gledam na oci. 🤢
Sad sam vec malo progledala... 😆 Cim videh nase golupcice... ❤️ i Sh pidzamu... 😳 Odmah mi lakse...😆

E, a znate sta su mi rekli na seminaru?! Da sam VIRTUELNI OVISNIK!! 🤣🤣
Htela ja da im objasnim da je to samo Shivovitis al' bojim se da me bas ne bi razumeli.🤣

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Jeca1997

Ja ne znam kako je bilo za J i An. Pricas o poljupcu?
alisa112 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Za one koje su spremne za spavanjac..od mene Laku noc...uz ovu slicicu...

a ja necu spavati do sutra vece🤣🤣🤣
I dalje sam..osamucena...traje vec par dana...nikako da ...stane..a i kako ce...jos nam daju kroz sipkicu romantike,trenutci..ali VREDNI gledanja...
Alisa draga dobro nam dosla...posle napo*nog dana!
107689097 j Vs Qb X6 1359759729

Bikice 🤗 hvala... stigoh... jedva...
Vidim da si danas u svom elementu!⭐️ Puuunooo slicica... 👏 A imalo se i sta videti!
Opet se kezim 😃 ovako umorna!
A vidim i da si procvetala. 😆 Kao da je stiglo prolece medju nas! ❤️

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

A ja opet mislim da nam za ,AnSH moraju dati nesto opipljivije,ne mislim da ce nam prikazati bas poljubac,ali nesto jasnije nego sa Ja,to mora biti.Znate i sami da su mnogi ostali u dilemi da li je sa Ja uopste nesto i bilo,jer kako je prikazivano u pocetku,baba nije dozvoljavala zbog neke ceremonije,pa je i medeni mesec bio nesto maglovit,bar se ja ne secam nekih scena u krevetu koje bi nagovestile nesto kao kad je bio sa Ga,zagrli je u krevetu i tacno znamo sta sledi iako naravno scenu tu prekinu,a sa An,dodje do nekog kao kreveta pa ili je to gadjanje jastucima ili odmah prekid,a sa Shivom ruku na srce vise smo je videli u spavacoj sobi nego sa Ja pre,a i pogledi su im mnogo strastveniji i govore vise nego bilo sta,bar meni tako izgleda
Stephi thumbnail
Kaliopa,ti ovo tako lepo radis,pa dodaj svaki put da i ja sve tako mislim😳
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice 🤗 hvala... stigoh... jedva...
Vidim da si danas u svom elementu!⭐️ Puuunooo slicica... 👏 A imalo se i sta videti!
Opet se kezim 😃 ovako umorna!
A vidim i da si procvetala. 😆 Kao da je stiglo prolece medju nas! ❤️

Alisice...❤️...nisam mislila ovoliki broj slicica iz serije postavljati,ali Kopica htela sve...a ja svakako sebi vadim,a kod mene odavno prolece...sve napupilo i pocelo vec da cveta kao i ja..
a,i mimoze su stigle,veceras bilo otvaranje Praznika Mimoze ...praznik traje mesec dana,
ima i izlozba cveca...razne manifestacije,maskembali itd...tako meni se sve sastalo...
Neka si mi ti progledala ,uz sve nase cvetice i leptirice AnSh...sad odmaras dva dana..posle napo*ne nedelje...tako uzivkaj..mi...uz nove pizame...ja sinoc kao da sam znala svetlo-tamna pizama...kad danas vidim gornji deo svetlo a donji tamno-plavo🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: medena

Cetitam saska i kaliopi.

UH,nema mi izgleda Kaliope da sve onako lepo nacifra,pa cu morati ovako suvoparno ja ali hvala od srca😊
Stephi thumbnail
Laku noc devojke,bio je ovo divan dan,nasi preslatki golupcici,pa nas rascvetali topic i za kraj ti me Bikice podseti sad na jedan moj prelepi praznik mimoza i jedan maskebal u Herceg-Novom,divne uspomene,odoh sa osmehom na spavanje
medena thumbnail

Odoh i ja na spavanje .laku noc svima i lepo sanjaj te i cujemo se sutra opet.🥱⭐️