Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread ~ 5th Sept, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Maira Armaan Poddar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Alia is new global brand ambassador of Levis
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Happy Ending Kumkum Bhagya
The most successful jodi in history of BW!
Alia recent clicks
23 years of Dil Hai Tumhaara
SRKs looks for King
Abhishek is annoying
Katrina Kaif for Kay Beauty opening up UK Space NK
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Originally posted by: alisa112
E, dobro je... Ja sam se bojala da se ona opet ne povuce... š³Sto se Singovih tice... Pridruzujem se!š”
Jasna a da li znas sto spominju Ashimu š³ja te vecito propitujem ko da si vidovita ili makar u najmanju ruku pricas hindu š³ š
Alisa š¤..Jesi'li se naspavala i odmorila?Samo da znas ja se nisam bojala njenog povlacenja,jer odavno mu se htela sama pribliziti,samo nije znala na koji nacin,pa je pokusavala sa dugmetom itdšššJasnice,hvala na informaciji...mi cvetamo...ā¤ļø...ruzicasto..š³Ja zaspala tek jutros u 6h...ššš...stvarno sam poremecenaššš]
Originally posted by: alisa112
Bikice š¤ ma... ko nova sam! šI ja sam nocas primenjivala ovu terapiju vise puta! š³ Morala sam da nadoknadim propusteno!šPosto su se dugmici poprilicno izlizali š³ od preterane upotrebe... Sad imamo rajfeslus... š¤ŖZa slucaj Singovi, G i š· i slicne nebuloze...Stavljam ruzicaste naocare... ā¤ļø I ocekujem danasnju epi...Moram jos nesto ozbiljno da ti kazem! š¤I ti si virtuelni ovisnik!!!𤣠š¤£
Dobar dan svima, evo odgledah ovaj intervju sidyushe, mnogo su slatki, vidi se da se dobro slazu i u seriji i van nješ³
Pronasla sam i prevod na engleski tog intervju pa sam vam prevela o cemu su pricali i uz put se dobro zezali...
Showed Anandi sad... as she could not express her love to Shiv.. ( u komentarima da je Prats rekla da Anandi voli Shiva I da je to shvatila ali ne ume da to I pokaze)
Shiv comforts her..
Thereafter.. AnShi interview shown...
Prats said...Anandi is finding it difficult to express love.. ! When asked if she is hesitant..about scenes... she said...she has shot all scenes.. marriage.. SR ...almost rape..! Sid asks..what? She shares about the kidnap track..!
She says that... regarding Anshi ..sabar ka phal meetha hota hai. .n Sid says..so he will keep sabar..!
Regarding Ganga track... she said... it was needed.. n said.. casting is great..! She says..show is of 6 days.. so they needed one more track..! Jagiya shouldnt be single for long..! She n Sid were laufing..!
Prevod segmenta:
Anandi je tuznaā¦ā¦..jer ne ume da iskaze svoju ljubav prema Shivuā¦
Shiv je tesi...
AnSh intervju:
Prats kaze...Jako je tesko za Anandi da pokaze svoju ljubav. Kada su je pitali da li ima neku nelagodu kod snimanja takvih scena, glumica je odgovorila da je u BV snimala sve scene...vencanje...prvu bracnu noc...skoro pa silovanje! Sid pita: Sta?! Ona mu je ispricala o onim scenama kad je bila kidnapovana...
Kaze da sto se tice Ashi ...hindi?
U vezi Gange kaze da je bila potrebna takva prica i da su izabrali dobru glumicu...kaze posto se show sada pokazuje 6 dana bila im je potrebna neka nova prica... J ne bi trebao dugo da ostane sam...tu se ona i Sid ubise od smeha
Takodjer su pricali i o njenom odnosu sa Shivovom porodicom i pitali za Sanchi, kada je ona rekla da joj PT dodje ko mladja sestra...na sta je onda Sid rekao, pa sta ti ja onda dodjem ko brat? Prat se nasmejala (to je bilo na engleskom pa sam razumla)
Inace, bas su super zajedno
Evo bolji prevod:
Anandi stoji pored prozora i place a Shiv prilazi i brise joj suze, stavi ruku na rame i ona se nasmesi...
Reporter pita Prats zasto A place, a ona kaze je A tuzna jer jos uvek ne moze da napreduje u svom odnosu prema Shivu, iako ona to zeliā¦.
Reporter pita Sh zasto on ne saradjuje, na sto Prats odgovara : Ne, on saradjuje mnogo, u stvari i previse šSid kaze: Shiv previse saradjuje a takodjer se i drzi svog obecanja pa ona place jos vise zbog toga šPrats kaze nesto ā¦hindi? ā¦smeje se
Sid kaze da A mozda zeli da S preuzme inicijativu ā¦.hindi?, na sto se Prats smeje i kaze da je A vec jednom bila suocena sa pokusajem silovanja...Sid je sokiran (u sali) i kaze:Ohā¦znaci bila si i silovana⦠Prats mu tu isprica smejuci se o tome kada je A bila kidnapovana I sta se tada desavaloā¦. Hindi deo
Reporter pita Sida o Sanchinom ponasanju i on kaze da je ona dete onda Prats kaze nesto na hindi a Sid kaze: ne znam zasto to ona (PT) radi, ali ne bi trebala Prats kaze: U sustini, ona me ne voli, zelela je nekoga poput Asime za njegaā¦.ali mene to ne dotice, ona je poput moje mladje sestre i s vremenom ce se promenitiā¦.Sid je rekao: Ako ti je ona kao sestra onda sam ja tvoj brat⦠Prats : rekla sam "kao" babyā¦..on onda kaze: dobro onda cu ja biti kao tvoj bratā¦..Prats: OKā¦ona je moja SIL Tu onda pricaju o odnosima unutar porodice na hindi? Ponovo o PT: Prats: ona je moja SIL, promenit ce se s vremenom, a ako se i ne promeni, sta da se radi, mi smo u braku sada Sid: poslat cemo je u hostel Prats je srecna i kaze da ima dobrog muza
Reporter pita o Gangi Sid kaze Prats: mora da si nesigurna sada (misli na odnos dve glumice) Prats se zeza i kaze nesto na hindi I doda: bez sale, mislim da je Sriti dobra glumica i odgledala sam par epizoda koje je snimila, bas je dobraā¦.i potrebna je paralelna prica jer show sad aide 6 dana⦠i jako je tesko za mene i Sida da toliko puno snimamoā¦.reporter pita za J i ona kaze da je to dobro za njega jer ne bi trebao dugo da ostane sam, na sta je Sid dodao nesto i oboje su se nasmejali
Originally posted by: Serviana
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3418858#75284907
Procitajte ovo. Ovde Pratz kaze da Anandi ne zna kako da izrazi svoju ljubav! Ha!Smekiceeeš