EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Dancic devojkešŸ¤—...Lepe vesti zar ne Smekerice...šŸ˜‰...vidi..
promo
pr1
pr2
pr3
pr4
pr5
pr6
pr7
pr8
pr9
pr10
pr12
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: alisa112

E, dobro je... Ja sam se bojala da se ona opet ne povuce... 😳

Sto se Singovih tice... Pridruzujem se!😔

Alisa šŸ¤—..Jesi'li se naspavala i odmorila?
Samo da znas ja se nisam bojala njenog povlacenja,jer odavno mu se htela sama pribliziti,samo nije znala na koji nacin,pa je pokusavala sa dugmetom itdšŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†
Jasnice,hvala na informaciji...mi cvetamo...ā¤ļø...ruzicasto..😳
Ja zaspala tek jutros u 6h...šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†...stvarno sam poremecenašŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†

Edited by Bikica - 12 years ago
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Evo ga I link.

http://www.youtube.com/watch?v=OHb34VfNZvs

Jasna a da li znas sto spominju Ashimu 😳
ja te vecito propitujem ko da si vidovita ili makar u najmanju ruku pricas hindu 😳 šŸ˜†
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dancic devojkešŸ¤—...Lepe vesti zar ne Smekerice...šŸ˜‰...vidi..

promo
pr1
pr2
pr3
pr4
pr5
pr6
pr7
pr8
pr9
pr10
pr12

Jooj , da mi je znati sta pricaju!! šŸ˜†

P.S. Jos uvek u istom sariju... Od proslog petka!!

Edited by alisa112 - 12 years ago
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Jasna a da li znas sto spominju Ashimu 😳
ja te vecito propitujem ko da si vidovita ili makar u najmanju ruku pricas hindu 😳 šŸ˜†

Mislim da je nesto u vezi Sachi. Njoj se vise svidja Ashima kao snaja...
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Alisa šŸ¤—..Jesi'li se naspavala i odmorila?
Samo da znas ja se nisam bojala njenog povlacenja,jer odavno mu se htela sama pribliziti,samo nije znala na koji nacin,pa je pokusavala sa dugmetom itdšŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†
Jasnice,hvala na informaciji...mi cvetamo...ā¤ļø...ruzicasto..😳
Ja zaspala tek jutros u 6h...šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†...stvarno sam poremecenašŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†

]

Bikice šŸ¤— ma... ko nova sam! šŸ˜†
I ja sam nocas primenjivala ovu terapiju vise puta! 😳 Morala sam da nadoknadim propusteno!šŸ˜†
Posto su se dugmici poprilicno izlizali 😳od preterane upotrebe...Sad imamo rajfeslus... 🤪Za slucaj Singovi, G i 🐷 i slicne nebuloze...
Stavljam ruzicaste naocare... ā¤ļø I ocekujem danasnju epi...

Moram jos nesto ozbiljno da ti kazem! šŸ¤“
I ti si virtuelni ovisnik!!!🤣 🤣
Edited by alisa112 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice šŸ¤— ma... ko nova sam! šŸ˜†
I ja sam nocas primenjivala ovu terapiju vise puta! 😳 Morala sam da nadoknadim propusteno!šŸ˜†
Posto su se dugmici poprilicno izlizali 😳 od preterane upotrebe... Sad imamo rajfeslus... 🤪Za slucaj Singovi, G i 🐷 i slicne nebuloze...
Stavljam ruzicaste naocare... ā¤ļø I ocekujem danasnju epi...

Moram jos nesto ozbiljno da ti kazem! šŸ¤“
I ti si virtuelni ovisnik!!!🤣 🤣

Da,sad je rajfeslus u pitanju,sta ce biti sledece...šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†
On se tako iznenadio poklonu,mozda nije ocekivao po meni,sve to navodi da ona...sve vise i vise
u ljubavi...a on se izgubio u tome svemu...ali je naveo ..da se sama iskaze...
I ja jedva cekam epizodu danas,ovaj put ocekujem njihove scene na samom pocetku...dva dana bile su pri kraju AnSh scene...ako danas daju vise ...red je...😳
A ovisnik sam postala najvise zbog njih dvoje...🤣
p.s.Ako konacno skine ovaj sari sedmodnevni,samo da ne zaspe u njemu...
mogla bi obuci i ruzicastu spavacicu od AshimešŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†
Edited by Bikica - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Dobar dan svima, evo odgledah ovaj intervju sidyushe, mnogo su slatki, vidi se da se dobro slazu i u seriji i van nje😳

Pronasla sam i prevod na engleski tog intervju pa sam vam prevela o cemu su pricali i uz put se dobro zezali...

Showed Anandi sad... as she could not express her love to Shiv.. ( u komentarima da je Prats rekla da Anandi voli Shiva I da je to shvatila ali ne ume da to I pokaze)

Shiv comforts her..

Thereafter.. AnShi interview shown...

Prats said...Anandi is finding it difficult to express love.. ! When asked if she is hesitant..about scenes... she said...she has shot all scenes.. marriage.. SR ...almost rape..! Sid asks..what? She shares about the kidnap track..!

She says that... regarding Anshi ..sabar ka phal meetha hota hai. .n Sid says..so he will keep sabar..!

Regarding Ganga track... she said... it was needed.. n said.. casting is great..! She says..show is of 6 days.. so they needed one more track..! Jagiya shouldnt be single for long..! She n Sid were laufing..!

Prevod segmenta:

Anandi je tuzna……..jer ne ume da iskaze svoju ljubav prema Shivu…

Shiv je tesi...

AnSh intervju:

Prats kaze...Jako je tesko za Anandi da pokaze svoju ljubav. Kada su je pitali da li ima neku nelagodu kod snimanja takvih scena, glumica je odgovorila da je u BV snimala sve scene...vencanje...prvu bracnu noc...skoro pa silovanje! Sid pita: Sta?! Ona mu je ispricala o onim scenama kad je bila kidnapovana...

Kaze da sto se tice Ashi ...hindi?

U vezi Gange kaze da je bila potrebna takva prica i da su izabrali dobru glumicu...kaze posto se show sada pokazuje 6 dana bila im je potrebna neka nova prica... J ne bi trebao dugo da ostane sam...tu se ona i Sid ubise od smeha

Takodjer su pricali i o njenom odnosu sa Shivovom porodicom i pitali za Sanchi, kada je ona rekla da joj PT dodje ko mladja sestra...na sta je onda Sid rekao, pa sta ti ja onda dodjem ko brat? Prat se nasmejala (to je bilo na engleskom pa sam razumla)

Inace, bas su super zajedno

Evo bolji prevod:

Anandi stoji pored prozora i place a Shiv prilazi i brise joj suze, stavi ruku na rame i ona se nasmesi...

Reporter pita Prats zasto A place, a ona kaze je A tuzna jer jos uvek ne moze da napreduje u svom odnosu prema Shivu, iako ona to zeli….

Reporter pita Sh zasto on ne saradjuje, na sto Prats odgovara : Ne, on saradjuje mnogo, u stvari i previse 😊Sid kaze: Shiv previse saradjuje a takodjer se i drzi svog obecanja pa ona place jos vise zbog toga šŸ˜‰Prats kaze nesto …hindi? …smeje se

Sid kaze da A mozda zeli da S preuzme inicijativu ….hindi?, na sto se Prats smeje i kaze da je A vec jednom bila suocena sa pokusajem silovanja...Sid je sokiran (u sali) i kaze:Oh…znaci bila si i silovana… Prats mu tu isprica smejuci se o tome kada je A bila kidnapovana I sta se tada desavalo…. Hindi deo

Reporter pita Sida o Sanchinom ponasanju i on kaze da je ona dete onda Prats kaze nesto na hindi a Sid kaze: ne znam zasto to ona (PT) radi, ali ne bi trebala Prats kaze: U sustini, ona me ne voli, zelela je nekoga poput Asime za njega….ali mene to ne dotice, ona je poput moje mladje sestre i s vremenom ce se promeniti….Sid je rekao: Ako ti je ona kao sestra onda sam ja tvoj brat… Prats : rekla sam "kao" baby…..on onda kaze: dobro onda cu ja biti kao tvoj brat…..Prats: OK…ona je moja SIL Tu onda pricaju o odnosima unutar porodice na hindi? Ponovo o PT: Prats: ona je moja SIL, promenit ce se s vremenom, a ako se i ne promeni, sta da se radi, mi smo u braku sada Sid: poslat cemo je u hostel Prats je srecna i kaze da ima dobrog muza

Reporter pita o Gangi Sid kaze Prats: mora da si nesigurna sada (misli na odnos dve glumice) Prats se zeza i kaze nesto na hindi I doda: bez sale, mislim da je Sriti dobra glumica i odgledala sam par epizoda koje je snimila, bas je dobra….i potrebna je paralelna prica jer show sad aide 6 dana… i jako je tesko za mene i Sida da toliko puno snimamo….reporter pita za J i ona kaze da je to dobro za njega jer ne bi trebao dugo da ostane sam, na sta je Sid dodao nesto i oboje su se nasmejali

Bikica_Biki thumbnail
Loveansh...ā¤ļø...Hvala ti...imamo i pismeni dokaz...šŸ‘
Kopice,Dadisa i ostala ekipa sa ruzicastim naocalima......evo stigli i pismeni dokazi o njenoj ljubavi ka njemu...bravo za nas......da se zalije...
Samo ne znam sta ce sad reci druga ekipa...🤣🤣🤣..Smekerko...🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3418858#75284907

Procitajte ovo. Ovde Pratz kaze da Anandi ne zna kako da izrazi svoju ljubav! Ha!

Smekiceee😈

Eh 😳 ajde bas da vidimo,šŸ‘