Originally posted by: sashka123
Ooo,da li je to to,izgleda da sam i ja presla u seniore👏. Prvi put se radujem sto sam postala starija😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
Happy Ending Kumkum Bhagya
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
23 years of Dil Hai Tumhaara
The most successful jodi in history of BW!
SRKs looks for King
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Abhishek is annoying
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
CALL FROM CELL 6.6
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
Ooo,da li je to to,izgleda da sam i ja presla u seniore👏. Prvi put se radujem sto sam postala starija😆
I od mene cestitke Sashka
Originally posted by: loveansh
Eto, vidim da ste osamucene romantikom koja izbija iz pogleda naseg para. Toliko mi se svidela ova njihova danasnja scena da sam je vec par puta odgledala. I svaki puta primetim nesto novo.😉
Nacin na koji ju je pogledao kada ju je pitao zar samo to zeli, a on se nadao necemu drugom, njen izraz lica kada se postidela posle toga, taj stidljiv osmeh govorio je vise od hiljadu reci. Pa i ovo sto mu je napisala na karti na njegovom poklonu: Maleni poklon povodom naseg prvog Sankranti-a
Ona je vec u svom srcu i dusi vezana sa njim ljubavlju, topi se pred njim i sigurno ce SR biti uskoro, 😳 na nasu sveopcu radost.😛
Ne zelim da kvarim ove romanticne trenutke sa onima cije ime ne zelim ni da pominjem, a koji su me danas maksimalno izivcirali na Pinku, i mada sam znala sta ce biti, sam prevod onoga sto je baba rekla A je bio strasan. A kad k tome dodamo da je opet danas rekla nesto u tom stilu, dizuci u nebesa svog unuka, da mu nedostaje osoba koja bi unela svetlost u njegov zivot, koja na zalost vise nije sa njim, doslo mi je da povracam, Ja stvarno ne razumem sta hoce ovi CV sa ovim preterivanjem u hvaljenju J. OK, popravio se, sada ce ga sveta reka Ganges procistiti, dobra dela prema njoj ce oprati sve njegove grehe🤢, ali niko ne moze oprati ono sto je uradio Anandi i u mojoj knjizi nema sanse da dobije prolaznu ocenu.
Nego da se vratimo na romantiku❤️ Sigurna sam da ce ovaj topik biti extra romantican (BTW..Cestitke Kopici na topiku👏 i Bikici na slikicama👏) I kao sto kaze Dadi, treba pozitivne vibracije usmeriti u jednom pravcu, pa kad se sve nase pozitivne misli usmere prema ovo dvoje ima da pukne ljubav nevidjena na indijskoj TV...a i sire. Stojte mi dobro...
Ljubim vas sve tako sasave i romanticne ❤️
I od mene cestitke Sashka 👏!!
Eh Biki, da nisi pomenula da sam promenila boju, ja ne bih ni primetila 🤪 😆