EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 60

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.3k

Users

24

11k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Dal imali smo juce malo cudan dan u AT, meni je bilo potrebno da se malo distanciram pa nisam isla tamo od juce. A G je znala gde da me trazi, moja Gina 🤗

A spankovanje sam ja pocela, u pocetku je bilo uzdrzano a sad je opste prihvaceno.

Znam , pisala si mi u PM-u sve o tome..kada sam videla Ginu, nisam mogla da verujem..🤣🤣
Daltoni thumbnail
Jasna, ova pesma koju sam vam postavila me je podsetila na nesto.. Ovo sam u stvari ja BAD GIRL

http://youtu.be/JUII7DTACf4

samo se nadam da necu tako da zavrsim 😭😭
Edited by Daltoni - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Jasna, ova pesma koju sam vam postavila me je podsetila na nesto.. Ovo sam u stvari ja BAD GIRL

samo se nadam da necu tako da zavrsim 😭😭

Ja sam juce predlozila za himnu drugu pesmu od Madone Hanky Panky ☺️😈
Daltoni thumbnail

Ja sam juce predlozila za himnu drugu pesmu od Madone Hanky Panky ☺️😈

Editovala sam post , evo ti pravi link, a Hanky Panky sam ti postavila pre toga, kao da sam znala 😆

Serviana thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Editovala sam post , evo ti pravi link, a Hanky Panky sam ti postavila pre toga, kao da sam znala 😆

Hahaha hvala Dal...hanky panky je odlicna pesma 😆

Ej ja sam tako negativna ovih dana po pitanju BD aka BV da ti ne mogu opisati. Ove Ansh scene sto nam daju je vredjanje inteligencije...pa jbt njihove svadje sa pocetka su imale vise emocija nego ova sranja...izvinite na izrazu
Serviana thumbnail
A ovo na pinku ne mogu da ispratim dobro...jel oni stvarno napreduju vise epizoda ili samo ponavljaju od prethodnog dana?

Inace ono od juce sa Choti Ma me je odusevilo. Mislim da niko nije Singovima odrzao takvu lekciju skoro. Ona je kraljica! Kako ih je sve lepo poklopila od Shiva, do DS i Bajrona.

Ja nisam inace gledala ovaj deo kad se prikazivao kod njih. nisam imala zeludac. samo sam citala WU. Tako da sam sad tek videla kako je BS bio najpozitivniji lik u celoj familiji. Sad su i njegov lik sjebali🤢 sve su sjebali🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

A ovo na pinku ne mogu da ispratim dobro...jel oni stvarno napreduju vise epizoda ili samo ponavljaju od prethodnog dana?

Inace ono od juce sa Choti Ma me je odusevilo. Mislim da niko nije Singovima odrzao takvu lekciju skoro. Ona je kraljica! Kako ih je sve lepo poklopila od Shiva, do DS i Bajrona.

Ja nisam inace gledala ovaj deo kad se prikazivao kod njih. nisam imala zeludac. samo sam citala WU. Tako da sam sad tek videla kako je BS bio najpozitivniji lik u celoj familiji. Sad su i njegov lik sjebali🤢 sve su sjebali🤢

Sad su na Pinku ubacili u "turbo", pa prikazuju po 2-3 epizode dnevno. Ne znam sam o zasto. Palo mi na pamet da mozda imaju nameru da prekinu sa prikazivanjem (daleko bilo) pa sada "ispucavaju" ono sto su otkupili. Kako god bas su ubrzali.
Serviana thumbnail

Originally posted by: nn027

Sad su na Pinku ubacili u "turbo", pa prikazuju po 2-3 epizode dnevno. Ne znam sam o zasto. Palo mi na pamet da mozda imaju nameru da prekinu sa prikazivanjem (daleko bilo) pa sada "ispucavaju" ono sto su otkupili. Kako god bas su ubrzali.

Tesko mi je da poverujem da ce da prekinu prikazivanje jer uvek isticu kako je to njagledanija serija kod nas. Mozda trenutno nemaju cime da popune program pa onda prikazuju vise. Mada ja nisam nesto primetila da mnogo napreduju. Zato i pitam da li prikazuju nove epizode ili ponavljaju deo od juce . Takodje ima puno reklama. Ne znam, eto i to me sad frustrira 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Tesko mi je da poverujem da ce da prekinu prikazivanje jer uvek isticu kako je to njagledanija serija kod nas. Mozda trenutno nemaju cime da popune program pa onda prikazuju vise. Mada ja nisam nesto primetila da mnogo napreduju. Zato i pitam da li prikazuju nove epizode ili ponavljaju deo od juce . Takodje ima puno reklama. Ne znam, eto i to me sad frustrira 😆

Sada traje oko 100 min. U tih 100min imaju 2x marketing, 4x promo i oko 5min traje segment koji ponavljaju iz prethodne epizode. Ranije im je po epizodi bilo oko10min novog materijala. Zanimljivo mi je da gledam jer ima prevod a sada stize scena sa izjavom ljubavi i ona sa koferom.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Bas cudno sto daju toliko na Pinku.Mozda nemaju sta drugo 😊 Pise da i danas traje do 21h 😃