Zahvaljujuci ovoj telenoveli, medu poklonicima sapunica na našim prostorima odomacilo se ono cuveno „Godina prode, Anandi nikada". Zvezdi serije „Mala nevesta", glumcu Siddharthi Shukli (Šiv), medutim, trebalo je mnnogo godina da od pobednika na takmicenju za top modela, održanom u Turskoj 2005. godine, postane jedno od najprepoznatljivijih lica indijske glmacke elite.
Ovaj tridesettrogodišnji lepotan, pokucavši na Anandina vrata, konacno je posle nekoliko neuspelih projekata uspeo da zakoraci u svet slavnih i uspešnih. Govoreci o seriji koja ga je proslavila, Sidart istice da je tokom trogodišnjeg rada naucio najvažniju lekciju – slušati i uciti zanat od starijih kolega.
- Svaki sledeci projekat novi je izazov, ali i prilika da se dokažem i na mom glumackom putu napravim korak dalje. Sapunice u kojima sam glumio pre „Neveste", bile su neuspešne i ne tako ambiciozno uradene. „Mala nevesta" je moja velika šansa, a planiram da je iskoristim što bolje kako bih ostvario krajnji cilj – karijeru u Bolivudu! - kaže Siddharthi.
Mada u pomenutoj seriji glumi momka opcinjenog Anandinom lepotom, spremnog da ucini sve za devojku koju voli, u stvarnom životu, ovaj zgodni glumac, kako kaže, nema vremena za ljubav.
- Serija mi oduzima previše vremena. A i upravo sam izašao iz jedne veoma ozbiljne veze. Nova ljubav je poslednje što želim. Mnogo je glasina o tome sa kim sam u vezi, neki su me cak povezivali sa koleginicama iz serije, ali istina je da sam sam i srecan! - istice Siddharth, koji retke slobodne trenutke u pauzama izmedu snimanja provodi sa prijateljima i porodicom, ili uživa u sportu i filmovima.
- Prilicno sam zatvoren, miran. Nisam baš neki materijal za tabloide. Najviše volim da cutim, radim i pustim da moje uloge i dela govore u moje ime. Na kraju dana, kada legnem u krevet, i poput rolne filma pred ocima odmotam sve lepe stvari koje su mi se dogodile tog dana, zaspem sa najsladim osmehom na usnama.
Šiv me cini boljim covekom
Siddharth cesto istice da su njegovi pogledi na svet moderni poput Šivovih. U skladu sa takvim stavom je i njegovo videnje indijske televizijske produkcije.
- Suviše je rano reci da li je Šiv za mene bio jedna od onih uloga za koje se kažu da je prekretnica u karijeri. Ono što, medutim, mogu da potvrdim jeste da on pozitivno utice na mene. Miran je, staložen i razuman. Njegov lik tumacim jako dugo, i bilo mi glupo reci da nije uticao na mene. Na srecu, svakog dana cini me boljim covekom. Indijskoj televizijskoj produkciji potrebno je više serija poput „Male neveste" i likova kao što je Šiv. Cak još inovativnijih i hrabrijih. Oni ce promeniti našu svest, a samo tako možemo postati moderno i napredno društvo. - rekao je u jednom intervjuu Shukla.
Source:Tv Novele