EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 56

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.4k

Users

24

11k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Tina013

Ne znam sta mi treba ovo da dva puta gledam onaj cirkus sa 🐷

Mislila sam da dsam prebolila, ali jok, ko da prvi put gledam 🤣
Znaci tako im je jeftina cela prica, produkcija, da mi dodje da se pljunem sto gledam ovo 😡... mos' misliti stavili Anandi da ga dvori celu noc, a oni se uzodali po kuci... ma sad kad gledam ove stare epizode jos mi gore, ne znam sto se samokaznjavam 😡
Sreca te nemam vremena pa ove na Pinku gledam jednom sedmicno 🤢

I zato sto to gledamo vise puta i sa takvom pozornoscu, ne mogu ovi iz CV prodavati m..a za bubrege, osobito ne onom ko dobro to razlikuje🤣 Slikovita narodna umotvorina👍🏼
Ko sa naseg foruma ide i na one druge forume, hajde neka prenesu poruku da zelimo da pratimo sudbinu (jednina) male neveste i njen zivotni uspon.Udaja ne treba i da je jedini cilj zene.😲 To bi bio LOGICNI slijed ove serije, a o J🐷 neka snimaju serije o psihopatama😡
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Bikice prekrasne su ti slike👏👏👏 koje si izvukla iz danasnje epizode. Super si uhvatila svaki trenutak, tako da makar u tome mozemo uzivati kad nam vec ovi CVs daju AnSh na kasicicu.

Odgledala sam na pinku epizode i setila se koliko sam se nervirala kad sam u oktobru gledala to na netu, doslo mi da razbijem kompjuter. Sad je vec lakse jer znam sta ce biti, no opet, isto mi dize tlak, pogotovo kad vidim koliko ga sada svi uzdizu u nebesa, ko da svi sada pate od te cuvene delimicne amnezije.😡
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Oh🤢 jeco u pravu si😡😡 ali me je percap malo digao kad je rekao da je voli gledala sam to ali bez prevoda ,ali sad mi je bilo lepse😃 a tetki svaka cast odrza im bukvicu nego sta👏

Kad je bio precap,ja sam rekla:Konacno neko pametan! 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Epizoda na pinku je zbog prevoda ,meni bila jeziva Da vec ne znam sta ce biti, uplasila bih se sta ce biti sa An i Sh..On je bio sav jadan a strina je ocitala babi lekciju, mada ,kako cemo kasnije videti, babi je i vise odgovaralo da se ta veridba raskine ,kako bi se Anandi vratila svinji..Toliko se topila dok ih je gledala zajedno,pitala se zasto vreme moze da se vrati samo dok traje bolest,zasto ne moze zauvek..🤢🤢
Baba me je toliko nervirala da mi je doslo da je zadavim ,ona i njen miljenik 😡 Videlo se iz svega prilozenog koliko joj je stalo do Anandi a koliko do njenog omiljenog unuka..😡😡..Shiv je bio tako jadan i pun samokontrole , a tako bi rado ubio boga u svinji ...Anandi je izgleda bilo zao babe, i Shiva ali kao sto Bajron rece: Ne bivaju sva dobra dela nagradjena, za neka budes i kaznjen..Jag je bio odvratan dok je drzao An za ruku i udvarao joj se, dok je Shiv sve to gledao😡😡😡, i koriscenje malog naivnog deteta za svoje pokvarene planove ...I sada ce CV da nam prodaju pricu kako se promenio ...to samo u ovoj seriji ima, i nigde vise...
Edited by Daltoni - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sashka123

E Jeco,odvratni su da nema dalje,ali ja mislim da su na Pinku jako pametni,skapirali da ce zbog Ja izgubiti gledaoce pa ubrzali da sto pre zavrse torturu,evo vec u sledecoj epizodi Sh porucuje svinji da se ne zaj...va,pametni nas Shiv👏

I to sto kazes,znaju sta se gleda a sta ne 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Epizoda na pinku je zbog prevoda ,meni bila jeziva Da vec ne znam sta ce biti, uplasila bih se sta ce biti sa An i Sh..On je bio sav jadan a strina je ocitala babi lekciju, mada ,kako cemo kasnije videti, babi je i vise odgovaralo da se ta veridba raskine ,kako bi se Anandi vratila svinji..Toliko se topila dok ih je gledala zajedno,pitala se zasto vreme moze da se vrati samo dok traje bolest,zasto ne moze zauvek..🤢🤢
Baba me je toliko nervirala da mi je doslo da je zadavim ,ona i njen miljenik 😡 ..Shiv je bio tako jadan i pun samokontrole , a tako bi rado ubio boga u svinji ...Anandi je izgleda bilo zao babe, i Shiva ali kao sto Bajron rece: Ne bivaju sva dobra dela nagradjena, za neka budes i kaznjen..Jag je bio odvratan dok je drzao An za ruku i udvarao joj se, dok je Shiv sve to gledao😡😡😡, i koriscenje malog naivnog deteta za svoje pokvarene planove ...I sada ce CV da nam prodaju pricu kako se promenio ...to samo u ovoj seriji ima, i nigde vise...

Odvratno da se covek ispovraca,a sad je jos gore sa prevodom jer tacno znamo koje misli idu uz onu odvratnu cinicnu facu,ali ajde ako smo taj period jednom pregurali,sta je sad,ovo je tacno velicanje jedne muske svinje koja je radila sta je htela i sad opet junak,nagradjen za sva nedela,sve se oko njega vrti a mi treba to da progutamo,e pa nece moci.Zato se meni smucio i Bajron koji je jedini nekad bio glas razuma,bas veceras rece da mu nikad nece oprostiti jer ga je kao sin uvredio,kad ono,bolnica,pocasti,divljenje a sve ono sto ucinise An i SH,sta bi s tim,ma odvratno.
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Uh, istopih se gledajuci precap na Pinku... Nas opasni Shiv, ovako je na leba da ga mazes, al' pipni mu njegovu Anandi i ima da te rastrgne! Dusa... ❤️

Neko je pitao zasto mu se ne pojavljuju smajlici. To se i meni bogami jedno vreme dogadjalo, a onda sam pocela da udaram po jedan razmak izmedju njih i od tada mi se pojavljuju svi smajlici. Eto, to bi bio neki moj savet, nadam se da ce pomoci.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Bikice prekrasne su ti slike👏👏👏 koje si izvukla iz danasnje epizode. Super si uhvatila svaki trenutak, tako da makar u tome mozemo uzivati kad nam vec ovi CVs daju AnSh na kasicicu.

Odgledala sam na pinku epizode i setila se koliko sam se nervirala kad sam u oktobru gledala to na netu, doslo mi da razbijem kompjuter. Sad je vec lakse jer znam sta ce biti, no opet, isto mi dize tlak, pogotovo kad vidim koliko ga sada svi uzdizu u nebesa, ko da svi sada pate od te cuvene delimicne amnezije.😡

Love 🤗 Hvala...

All For Love

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Sad sam pogledala epizodu. Jos vise volim Choti Ma. Za razliku od Ire ona je odlucna, hrabra i samostalna. Jako je volim. Plus je Mahijeva mama.

Mahi
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Smekice jel se secas gde smo publikovali onu sliku gde su Shanky, Pratz i Sid?