Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
NOODLES VRATH 16.10
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Pari and Mitali
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Story- Tortoise to Rabbit😜
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Originally posted by: sladjana333
Dajem rec srankama da naizmenicno iznesu svoje stavove.Izvolite.( obrazlozenje ovakve formulscije; brka nema na raspolaganju postove i ne moze se ukljucivati stalno😃)
Originally posted by: Serviana
Uh misli su mi totalno zbrkane...
Kao sto rekoh ona zapravo ne poznaje siroki rang emocija koje postoje zato sto ih nikada nije osetila.Svi mi jako dobro znamo sta joj je J ucinio. Kako je unistio njeno samopostovanje. Koliko puta je ona na indirektan nacin rekla da misli da ona ne zasluzuje CS i da on zasluzuje bolje. To se moze zahvaliti J.Kada je CS hteo da otkaze svadbu, jedna od stvari koje je rekla cini mi se bila je da joj je on pruzio paznju za koju nije ni znala da joj je nedostajala ranije.U celoj toj sceni mi nismo videli Anandi koja se bori da bi ispunila obecanje dato majci (posto je otisla ljuta i bila spremna da prihvati da je rishta raskinuta), vec smo videli Anandi ljutu zbog mogucnosti da njega izgubi i sve ono sto on predstavlja za nju a da ni ona sama ne zna. Kada mu je rekla odakle joj pravo da joj oduzme ovo prijateljstvo, vezu kako hocete.Kuckam dalje
Originally posted by: Jeca1997
Kad ja pokazujem dokaze koje imam? 😛