EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.5k

Users

24

11k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago
Uh misli su mi totalno zbrkane...

Kao sto rekoh ona zapravo ne poznaje siroki rang emocija koje postoje zato sto ih nikada nije osetila.

Svi mi jako dobro znamo sta joj je J ucinio. Kako je unistio njeno samopostovanje. Koliko puta je ona na indirektan nacin rekla da misli da ona ne zasluzuje CS i da on zasluzuje bolje. To se moze zahvaliti J.

Kada je CS hteo da otkaze svadbu, jedna od stvari koje je rekla cini mi se bila je da joj je on pruzio paznju za koju nije ni znala da joj je nedostajala ranije.
U celoj toj sceni mi nismo videli Anandi koja se bori da bi ispunila obecanje dato majci (posto je otisla ljuta i bila spremna da prihvati da je rishta raskinuta), vec smo videli Anandi ljutu zbog mogucnosti da njega izgubi i sve ono sto on predstavlja za nju a da ni ona sama ne zna. Kada mu je rekla odakle joj pravo da joj oduzme ovo prijateljstvo, vezu kako hocete.

Kuckam dalje
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dadi moras nam pomoci!!!😊

Svakako, a ima nas jos😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dajem rec srankama da naizmenicno iznesu svoje stavove.

Izvolite.

( obrazlozenje ovakve formulscije; brka nema na raspolaganju postove i ne moze se ukljucivati stalno😃)

molim Vas cenjeni sudija da opomenete Kop i Dadi da ne zasmejavaju toliko publiku,meni suze idu od smeha i ne mogu da se skoncentrisem na tok sudjenja😆😆😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Uh misli su mi totalno zbrkane...

Kao sto rekoh ona zapravo ne poznaje siroki rang emocija koje postoje zato sto ih nikada nije osetila.

Svi mi jako dobro znamo sta joj je J ucinio. Kako je unistio njeno samopostovanje. Koliko puta je ona na indirektan nacin rekla da misli da ona ne zasluzuje CS i da on zasluzuje bolje. To se moze zahvaliti J.

Kada je CS hteo da otkaze svadbu, jedna od stvari koje je rekla cini mi se bila je da joj je on pruzio paznju za koju nije ni znala da joj je nedostajala ranije.
U celoj toj sceni mi nismo videli Anandi koja se bori da bi ispunila obecanje dato majci (posto je otisla ljuta i bila spremna da prihvati da je rishta raskinuta), vec smo videli Anandi ljutu zbog mogucnosti da njega izgubi i sve ono sto on predstavlja za nju a da ni ona sama ne zna. Kada mu je rekla odakle joj pravo da joj oduzme ovo prijateljstvo, vezu kako hocete.

Kuckam dalje

Prijateljstvo da se podvuce

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ima li jos neko da napise nesto u odbranu An ili se mora cekati da glavni advokat odbrane napise svoje misljenje?????
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Prijateljstvo da se podvuce

Slazem se sa Smek 👍🏼
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Kop Biki, SIOP,STOP
tuzilac iznosi optuzbu pa onda odbrana
a imamo pravo na konsultacije😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dok cekam njihovu uvodnu rec,da dam i ja svoju:

Optuzena Anandi je veoma postena i dobra devojka, ona je patrijarhalno vaspitana i naucena da je muz bog a da samo jednom moze da se voli. Kada se predala svom prvom muzu Jag, ona je mislila da ce ta veza trajati za uvek i nije ni sanjala koliko bolan raskid moze da bude.Anandi se pomirila sa tim da ce biti sama celog zivota a onda je pod pritiskom svoje porodice i obavezana poslednjom zeljom svoje majke pristala na brak bez ljubavi. Pristavsi na takav brak,optuzena je iskreno rekla svom buducem nuzu razloge svoga pristanka . Kasnije, uz mnogo truda i napora Shiv je uspeo da izgradi odnos pun poverenja i obostranog prijateljstva . Kada joj je priznao svoja osecanja,Anandi je pozelela da ta osecanja uzvrati ali na zalost nesto joj nije dalo da uspe u tome. To njeno unutrasnje postenje,dobrota i odanost, ucinili su da ona ne moze lako ici sa muskarca na muskarca.Kao visoko moralna osoba, ona cak ni svome muzu ne moze odmah prepustiti svoje srce i dusu i upustiti se sa njim u odnose kakve zene imaju u braku sa muzem.Njen odnos sa Shivom je odnos najboljih prijatelja,ali se ona zestoko bori sa sobom i trudi da to promeni.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Ne mozete ocekivati od nje da otvoreno kaze da ga voli. To nije njen stil i bice veliki uspeh ako CS to postigne.

Ali da nema osecanja prema njemu ne bi ona dozvolila da joj se on toliko priblizi; da je nosi u narucju, da ga ona hrani?? Nema sanse. I mnogo drugih primera je za to.

Tokom vencanja ona je bila srecna i nasmejana. To nije normalno za nekog ko se udaje bez ljubavi. Odlazak od kuce pun suza...to je skroz normalno za sve nas, a ne za Anandi kao takvu. Razgovor sa Sumi i nebuloze da se jednom voli...Kao sto rekoh ona je emotivni invalid i nema pojma na tu temu, jer je tako bila ucena, da je njen sada bivsi muz njeno sve bla bla bla.Nemam zeludac da se zadrzavam na tome kako su je vaspitali. Svi mi sad volimo Dadisu ali ne smemo zaboraviti torturu koju joj je priredjivala. I takodje ne smemo da zaboravimo da bez obzira na bol koji joj je naneo J, cim ju je J zamolio Dadisa je odmah pokusala da mu pomogne i zanemarila A osecanja. Daleko je ona od idealne.

Kuckam dalje...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Kad ja pokazujem dokaze koje imam? 😛

Svi ostali izlazu dokaze kada budu pozvani da svedoce..