EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.3k

Users

24

11k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Samo da znate i ovo...

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Kao sto rekoh, kao sto i ona sama naslucuje u njoj postoji strah. Strah od odbacivanja. J i ona su bili zajedno i sve je bilo lepo dok mu se ona nije predala (govorim ovo sa njenog apsekta ok) i posto ona nije bila dovoljno dobra za njega on je otisao sa drugom (secate onoga da je staromodna, da joj smrde ruke etc) tako i ovde...ono sto je koci a cega nije svesna je taj strah, da nije dovoljno dobra, da ce ga izneveriti da ce je on ostaviti zato sto nece biti na nivou njegovih ocekivanja.

Nema ona odbojnost prema njegovim dodirima, Da ima ne bi mi videli sve one lepe Ansh scene koje smo ranije vidjali, ne bi mu ona dala da joj se priblizi. Sve te price o zahvalnosti, divljenju, prijateljstvu su njen nacin da oceni ona osecanja koja zapravo nije sposobna da artikulise zato sto su nova, zato sto to nikad nije osecala.

Ono sto ona oseca prema Sh nema veze sa onim sto je osecala prema J.

TO sto ona misli da je bila ljubav nema veze sa ljubavlju. J je "volela" zato sto se to ocekivalo od nje, zato sto to tako treba. A Sh voli zato sto on to zasluzuje, i zato sto je zaljubljena u njega.

Kao sto sam rekla ona ima taj strah sto je koci i cini mi se da je potrebno nesto da to slomi. Da li ce to biti Ashima ili Shiv u opasnosti kada ce doci u situaciju da se boji da ce ga izgubiti ali ne njenom greskom, kada ce shvatiti mesto koje on VEC zauzima u njenom zivotu. Jedna od teorija je da bi SH mogao biti povredjen u sukobima sa Ganginom porodicom i da bi je to moglo nagnati da shvati.

A da bi shvatila da nesto postoji mora to nesto i da postoji a ne da se u momentu njenog shvatanja rodi.

A kad shvati kao sto sam vec rekla obozavace zemlju po kojoj on gazi. Ne znam da li ce on znati sta da radi sa tolikom kolicinom ljubavi.

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Dobacujem...šŸ˜†

Ovo nije "odnos najboljih prijatelja"! Cini mi se da je nesto vise...😳

To je kako oni nazivaju,"duznost zene" šŸ˜›
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobacujem...šŸ˜†

Ne ovo je donos zene prema muzu,kome je slucajno otpalo dugmešŸ‘šŸ¼
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
I da zavrsim. Znam da su mi misli konfuzne...Ako se ne smorim pre toga, nadam se da cu biti sa vama ovde da vidim to njeno shvatanje ljubavi prema njemu.

Toliko od mene.

Da znate da u 22h pricam na skype sa majkom ali tu sam i citam raspravu samo cu posle da repliciram ako bude bilo potrebe.

Mada iskreno vam kazem uspeli su mene da smore. Znaci da su kraljevi!

Toliko od mene!
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Dobacujem...šŸ˜†

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
U An odbranu prilazem ovu sliku a objasnjenje cu da napisem poslije.Ovo je dokaz psiholoskog pormecaja,a koje vrste poslije.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dokazni materijali...odbrane(ja samo prenosim)
untitled123 zps37ef05b9untitled456 zps05a9e9aa
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

U An odbranu prilazem ovu sliku a objasnjenje cu da napisem poslije.Ovo je dokaz psiholoskog pormecaja,a koje vrste poslije.

U redu,psiholoski poremecajšŸ‘ zbog toga nemoze jos da ga volišŸ‘šŸ¼
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
DA LI MOGU DA POZOVEM PRVOG SVEDOKA OPTUZBE?AKO JE ODBRANA ZAVRSILA (KONACNO) ??

dokazni materij
Edited by Daltoni - 12 years ago