EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.3k

Users

24

11k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Gresis, ona je toliko sigurna u Shivovu ljubav da uopste nema potrebe da bude nesigurna..seti se scene kada na onoj veceri pred svadbu izlazi sa Sumitro, ili uvek kad se postidi, to je zato sto zna sta on u njoj vidi i koliko je njegovo obozavanje..

Bravo cerko,pardon,zanela sam se od silnog ponosa,ona je potpuno sigurna u njegovu ljubav a ne zeli da mu se preda jer mu ne odgovara na isti nacin a sama kaze da uradi to iz zahvalnosti bila bi uvreda za njega i njegovu ljubav
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Evo slike njene ljubavi prema njemu bas se vidi😲

Jeste, tolika ljubav..prosto je ne moze iskazati otvorenih ociju..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Evo jos jedne zaljubljena face😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sashka123

Bravo cerko,pardon,zanela sam se od silnog ponosa,ona je potpuno sigurna u njegovu ljubav a ne zeli da mu se preda jer mu ne odgovara na isti nacin a sama kaze da uradi to iz zahvalnosti bila bi uvreda za njega i njegovu ljubav

Tako je mama, pa svaki njen potez prema Shivu to govori..koliko je ona zahvalna za njegovu ljubav..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
..

Lady, Lady, Lady

On kaze..ja prenosim...
Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Molicu da u odbranu ude dio gdje an nesvjesno stavlja jednu deku,a svjesno je sklanja!!! Zatim dio gdje ona sama sebe pita:"sta ja to radim"uz to stavlja jednu deku!!!

Jeste, a posle kaze : Nije u redu da se predam samo zato sto me kolektor voli, zbog njegovih zelja .To ne bi bilo fer prema njegovoj ljubavi,to bi bila uvreda za njegovu ljubav. Ne, doci cu mu samo iz ljubavi kao sto je i sam trazio, ne ovako.
An nesvjesno-njeni unutrasnji osjecaj ljubavi vodi je da stavi jednu deku,a kad nastupi razum tada se povlaci jer on diriguje nad osjecajima kod nje,uzima deku i hoce da je vrati.Razum se suprostavlja osjecajima,i tu je teret koji ona nosi i nije ga svjesna,a treca uloga je podsvijest ona gura osjecaje i zatomljuje ih.Jasno je ko dan da ona Sh voli ali je sve u njoj ppd kontrolom razuma,koji nepriznaje osjecaje.Zato Sh koristi svoje trikove.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Hvala Jasna, i ti ces uskoro da pozelenis ko ja 🤣🤣🤣

Ma pozelenela sam ja vec od muke!!!🤣

Kopice draga izvini sto sam te ostavila samu. Ali vidim da si se dobro branila!!! Ponosna sam na tebe!!🤗
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
[/QUOTE
nakon prebrojavanja glsova sa danom 28.01.2013. godine zakljucno sa 21.casom.
Glasovi pristigli nakog tog roka nece se uzeti u obzir .
.
Pismeni otpravak presude bice istaknut na Ex Yu stranicama u sto kracem roku, a najkasnije do subote 02.02.2013. godine.

(brka nema pristup netupo svojoj zelji, vraca mu se kcerka i kompjuter je zauzet)
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Tako je Bikice!!!🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Mozes voljeti koliko hoces ali kad bolujes od ovakve vrste fobije treba ti psiholoska pomoc,i podrska partnera,njegovo strpljenje do izljecenja.Cv sve ovo zavija u celofan i nezali javno govoriti a s tim dovodi "publiku"pojedinu u pogresan smijer misljenja da An nevoli Sh.

Dodir je jedno,a predigra i jasan put u sex akt su nesto sasvim razlicito.

Kopice, sama je rekla da ga NE VOLI , od koje fobije ti patis pa ne mozes da prihvatis istinu 🤣 🤣🤣