EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.3k

Users

24

11k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Da ,ono cebe joj je ispalo iz ruke od silne zelje da bude sa njim.. Nadam se da kapirate da je ovo ironija.. I njen govor samoj sebi, po vama ona samu sebe laze kada kaze da zeli da mu se preda iz ljubavi a ne ovako, i da bi to bila samo uvreda za njegovu ljubav,kada bi mu se predala da udovolji njegovim zeljama i snovima...
Molicu da u odbranu ude dio gdje an nesvjesno stavlja jednu deku,a svjesno je sklanja!!! Zatim dio gdje ona sama sebe pita:"sta ja to radim"uz to stavlja jednu deku!!!
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
i dalje se cuje muzikica...
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Obratite paznju na njen izraz lica, a i njen govor je posle..Ne mogu, ne mogu..Oprosti mi,ne mogu...

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

To je Anandi sama rekla,a ako neverujete,pogledajte WU za 7.12.2012 i 22.1.2013

Tacno rekla je evo i dokaza

http://www.youtube.com/watch?v=mw9K2mSqmzo

pogledajte
sladjana333 thumbnail

( Dok brki nije nestalo postova, na 46-om sam)

Da li je to sve?

Ako ste zavrsili sa iznosenjem dokaznog materijala, porota moze da se povuce na glasanje.

( Sudija i porotnici Ex Yu izlaze iz sudnice)

Iza zatvorenih vrata:

Gospodo porotnici, Ex Yu, ko je za presudu da Anandi Shiv Raj Sheker JESTE zaljubljena u svog muza lajkujte OVDE
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Da ,ono cebe joj je ispalo iz ruke od silne zelje da bude sa njim.. Nadam se da kapirate da je ovo ironija.. I njen govor samoj sebi, po vama ona samu sebe laze kada kaze da zeli da mu se preda iz ljubavi a ne ovako, i da bi to bila samo uvreda za njegovu ljubav,kada bi mu se predala da udovolji njegovim zeljama i snovima...

Molicu da u odbranu ude dio gdje an nesvjesno stavlja jednu deku,a svjesno je sklanja!!! Zatim dio gdje ona sama sebe pita:"sta ja to radim"uz to stavlja jednu deku!!!

Jeste, a posle kaze : Nije u redu da se predam samo zato sto me kolektor voli, zbog njegovih zelja .To ne bi bilo fer prema njegovoj ljubavi,to bi bila uvreda za njegovu ljubav. Ne, doci cu mu samo iz ljubavi kao sto je i sam trazio, ne ovako.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvatate se za slamke, Kopice, i sama znas da taj dokaz nije verodostojan jer je iznudjen na prevaru, po tebi, ona je zaljubljena i u Choti ma...🤣🤣

Jeste vjerodostojan,kad je rekla da voli ostale clanove obitelji nije osjecala stid,ali kad je rekla da voli Sh uhvatio ju je stid i pobjegla je..😳 Sh je jednim psiholoskim trikom iskljucio iz funkcije An razum i ogolitio samo njenu dusu i osjecaje,iz toga je dobio istinski odgovor An SRCA,A NJEGOVA PREZADOVOLJNA I BLAZENA faca lica nam je rekla aha u ona me istinski voli!!!
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ja moram da dobacim pa kud puklo. Prvo,ono sto je okrivljena sama izjavila a Jeca prilozila kao dokaz nikako se ne moze podvesti pod rekla kazala a sud je imao i zvanicnog prevodioca na ex yu jezik a drugo Shiv ZNA DA GA ONA NE VOLI,ALI DA CINI NAPOR DA MU SA PRIBLIZI I DA CE JOJ ON U TOME POMOCI,ISTO PREVOD NA EX YU JEZIK
sladjana333 thumbnail
( nastavak iza zatvorenih vrata)

Draga gospodo, Ex Yu porotnici, ko je za presudu da Anandi Shiv Raj Seker NIJE zaljubljena u svog muza lajkujte OVDE
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Tako je Kop👍🏼 I Muz je ostavio u ormar onu jednu,a izneo dvije, i prvi legao na svoju stranu kreveta, a An nije deku ni rasirio, i nije trazio ama bas nista😆