Podseti me Kopice,jer to bese ona epizoda gde je Anandi izjavila ljubav Shivu ?

Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Anurag Kashyap disliked Chhaava
MOOH KHUL GAYA 23.9
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Podseti me Kopice,jer to bese ona epizoda gde je Anandi izjavila ljubav Shivu ?
Dal,ako se upiskim od smijeha ...🤣🤣...ti si kriva...🤣
Biki, ovo me posetilo na onaj horor "The ring" samo ti jos svetionik i bunar fale...
Originally posted by: Serviana
Sad si me podsetila,gledajuci poslednji interviju ono sa papagajem sve vise verujem u to,desava se nesto, a sad sta ?😲
Hvala generacijo,steta sto se neocrtavaju pomjeranja 😭!! Nemoj se uvrijediti,na proslom mom komentaru,nisam se smijala tvojoj slici,vec od Dal komentaru...😆😆
Ocigledno nece...da se ocrtavaju pokretiJa isprobala ..samo nabrzaka da vidimo Generacijo da'li se ocrtavaju pokreti..
Originally posted by: sladjana333
Mi zivimo u drugom svetu, drugacijoj kulturi,gde ne postoji ugovoreni brak, nisu tamo svi brakovi kao AnSh, oboje lepi, mladi, pa ce se zavoleti.Setimo se da su Genu udali kao devojcicu za starog coveka i sta je sve morala da prezivi, mi i ne mozemo zamisliti dubinu tog problema, a jadnim devojcicama smo vec napisali ovde citav roman od cetiri toma sa tvrdim povezom.Oni kroz ovu seriju prekazuju pojedine aspekte, pokusavajuci da uticu na svest svog naroda, ali ocigledno da to je to kod njih duboko ukorenjeno kad su se i glumice iz ove serije udale po istom modelu.Nama su sve ove stvari neshvatljive i nerazumljive, jer to ovde ne postoji.
Devojke, pa nemojte tako, sto ste se ubedacile 😭. Meni je ovde fino, navijale smo za AnSh i njihovu ljubav, sad ste me rastuzile 😭. Zar nismo tu da se bodrimo i jedna drugu dizemo kad se iznerviramo 😆. Dosta mi je sto se sama sa sobom nerviram kad gledam seriju, jos kad dodjem i vidim da ste vi razocarane, dodje mi da sednem i da placem .
Hvala generacijo,steta sto se neocrtavaju pomjeranja 😭!! Nemoj se uvrijediti,na proslom mom komentaru,nisam se smijala tvojoj slici,vec od Dal komentaru...😆😆