EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 29

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Podseti me Kopice,jer to bese ona epizoda gde je Anandi izjavila ljubav Shivu ?

ROFLROFL Ovdje se radi o FINESAMA,aaa koliko se sjecam i rekla mu je - DA GA VOLI- !! Nego podsjeti me kad mu je rekla -DA GA NEVOLI!!
kop93 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki, ovo me posetilo na onaj horor "The ring" samo ti jos svetionik i bunar fale...

Dal,ako se upiskim od smijeha ...🤣🤣...ti si kriva...🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sad si me podsetila,gledajuci poslednji interviju ono sa papagajem sve vise verujem u to,desava se nesto, a sad sta ?😲

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dal ne pocinji!!! Moooliiim teee!😭

Jasna, e da znas nasla sam te u jednom spotu, pogledaj pa lepo priznaj :

http://youtu.be/_RRyniZG0Jo
kop93 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ocigledno nece...da se ocrtavaju pokreti
Ja isprobala ..samo nabrzaka da vidimo Generacijo da'li se ocrtavaju pokreti..

Hvala generacijo,steta sto se neocrtavaju pomjeranja 😭!! Nemoj se uvrijediti,na proslom mom komentaru,nisam se smijala tvojoj slici,vec od Dal komentaru...😆😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Devojke, pa nemojte tako, sto ste se ubedacile 😭. Meni je ovde fino, navijale smo za AnSh i njihovu ljubav, sad ste me rastuzile 😭. Zar nismo tu da se bodrimo i jedna drugu dizemo kad se iznerviramo 😆. Dosta mi je sto se sama sa sobom nerviram kad gledam seriju, jos kad dodjem i vidim da ste vi razocarane, dodje mi da sednem i da placem .
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: sladjana333

Mi zivimo u drugom svetu, drugacijoj kulturi,gde ne postoji ugovoreni brak, nisu tamo svi brakovi kao AnSh, oboje lepi, mladi, pa ce se zavoleti.
Setimo se da su Genu udali kao devojcicu za starog coveka i sta je sve morala da prezivi, mi i ne mozemo zamisliti dubinu tog problema, a jadnim devojcicama smo vec napisali ovde citav roman od cetiri toma sa tvrdim povezom.
Oni kroz ovu seriju prekazuju pojedine aspekte, pokusavajuci da uticu na svest svog naroda, ali ocigledno da to je to kod njih duboko ukorenjeno kad su se i glumice iz ove serije udale po istom modelu.
Nama su sve ove stvari neshvatljive i nerazumljive, jer to ovde ne postoji.

Sve potpisujem!!👏
Daltoni thumbnail

Sve potpisujem!!👏

Ne uvlaci se sudiji Jasna
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Devojke, pa nemojte tako, sto ste se ubedacile 😭. Meni je ovde fino, navijale smo za AnSh i njihovu ljubav, sad ste me rastuzile 😭. Zar nismo tu da se bodrimo i jedna drugu dizemo kad se iznerviramo 😆. Dosta mi je sto se sama sa sobom nerviram kad gledam seriju, jos kad dodjem i vidim da ste vi razocarane, dodje mi da sednem i da placem .

Ko se ubedacio, mi se samo salimo tako, pa svi ovde navijamo za ljubav, a nije nam uopste namera da ti srusimo snove,samo da se nasalimo malo..ok?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Hvala generacijo,steta sto se neocrtavaju pomjeranja 😭!! Nemoj se uvrijediti,na proslom mom komentaru,nisam se smijala tvojoj slici,vec od Dal komentaru...😆😆

Biki, super su ti slicice,nadam se da te nisam uvredila...Izvinite devojke, ja imam takav nacin sale da ljudi provaljuju po mom glasu i izrazu lica kada se salim, ponekad zaboravim da ne mozete da me vidite..Sarkazam je cesto moj "nacin" sale..Ne bih volela da me neko pogresno shvati, a ako sam nekog nenamerno povredila,molim da mi se oprosti ako moze..