EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 27

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

POSTEPENO KAZES..

🤣🤣 e bas tako,posle necu ni da gledam

Anandi je toliko zaljubljena u Shiva da prosto zadrhti (od straha) kada samo pomisli na njegov dodir, a Shiv oseca koliko ga njena ljubav greje Prosto mi dodje da se istopim od miline
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

🤣🤣U pravu si biki 🤣ona me strasno iritira,slatka mi je volim da ih gledam zajedno ali bi je izlupala da nezna gde bije.Pokusavala sam da opravdam njeno ponasanje ali ne ide,gledam danas epizodu na pinku ,pa on se njoj udvarao otvoreno i ona je znala sta on ocekuje od braka,kao sto je on znao da ona njega ne voli.Ali on se trudi a ona nista😡😡

Vec zamisljam vas susret Smekerice,opet si zaboravila da uzmes terapiju
Edited by Daltoni - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://nicijazemlja.net/portal/forum/107-ostalo/26108-animacijesmajlici-avatari.html Bikice evo ti link sa pokretnim slikama,mozda ih mozes iskoristiti da u njih ubacujes Sh i An likove.Bilo bi bas prelijepo. Evo jedna od njih:
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

🤣🤣U pravu si biki 🤣ona me strasno iritira,slatka mi je volim da ih gledam zajedno ali bi je izlupala da nezna gde bije.Pokusavala sam da opravdam njeno ponasanje ali ne ide,gledam danas epizodu na pinku ,pa on se njoj udvarao otvoreno i ona je znala sta on ocekuje od braka,kao sto je on znao da ona njega ne voli.Ali on se trudi a ona nista😡😡

A...zasto..❤️...pomisli samo na novu ustanovu-novu belu kosulju,konopce(kanapi) i ostali pribor
a zbog ...cega...Ona ❤️ nije do sad osetila to udvaranje...i ne zna sta je...kad joj se neko udvarao...niko ..do sad..on...a ona ne zna sta je to...ona shvata to kao postovanje njegovo a ne udvaranje...ne zna ona uopste za tu rec...iznenadila bi se kad bi joj to saopštili...
S'obzirom kako su ugovorili taj brak..i ona jedva prihvatila...ne bi da nije zbog majcine poslednje zelje...znaci ..verila se zbog toga,e posle je ona bacajuci j..uspomene ..i pre toga se izrazila..da je on kao njen dobri andjeo ,da ga postuje...a opet ...i on je stavio do znanja da ne ocekuje od nje odmah neku prisnost ,da ce je cekati...e tu je sustina...on zna..a mi...ne znamo...on je razume...
a mi...nerazumemo...
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vec zamisljam vas susret [/

QUOTE]

http://www.youtube.com/watch?v=blf4jKCRhII

evo ovo sam nasla

🤣🤣 naostrila sam se zacas bi je ja smestila u krevet

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

http://nicijazemlja.net/portal/forum/107-ostalo/26108-animacijesmajlici-avatari.html Bikice evo ti link sa pokretnim slikama,mozda ih mozes iskoristiti da u njih ubacujes Sh i An likove.Bilo bi bas prelijepo. Evo jedna od njih:

Generacijo...❤️...si...ljubim te...isprobacu..verovatno moze nesto..samo zavisi hoce li se ocrtavati
ovi pokreti kad sklopim i njihove slike isprobacu to nocas...
Hvala puno...divno izgleda zaista...
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
+

+

+

+

+Love You

+
Izracunajte...???
smeker thumbnail
Smekerice,opet si zaboravila da uzmes terapiju

uzela sam,ali treba da mi povecas dozu recimo ,struja bi bila ok🤣
Daltoni thumbnail

http://www.youtube.com/watch?v=blf4jKCRhII

evo ovo sam nasla

🤣🤣 naostrila sam se zacas bi je ja smestila u krevet

Predlazem da ovo bude nasa himna,ako neko ne moze da otvori postavicu direktan link na prvoj strani..HVALA TI SMEK ..
PS za prevod kliknete na "cc " dole desno ..
sladjana333 thumbnail
[

A...zasto..❤️...pomisli samo na novu ustanovu-novu belu kosulju,konopce(kanapi) i ostali pribor
a zbog ...cega...Ona ❤️ nije do sad osetila to udvaranje...i ne zna sta je...kad joj se neko udvarao...niko ..do sad..on...a ona ne zna sta je to...ona shvata to kao postovanje njegovo a ne udvaranje...ne zna ona uopste za tu rec...iznenadila bi se kad bi joj to saop'tili...
S'obzirom kako su ugovorili taj brak..i ona jedva prihvatila...ne bi da nije zbog majcine poslednje zelje...znaci ..verila se zbog toga,e posle je ona bacajuci j..uspomene ..i pre toga se izrazila..da je on kao njen dobri andjeo ,da ga postuje...a opet ...i on je stavio do znanja da ne ocekuje od nje odmah neku prisnost ,da ce je cekati...e tu je sustina...on zna..a mi...ne znamo...on je razume...
a mi...nerazumemo...
[/QUOTE
Mi zivimo u drugom svetu, drugacijoj kulturi,gde ne postoji ugovoreni brak, nisu tamo svi brakovi kao AnSh, oboje lepi, mladi, pa ce se zavoleti.
Setimo se da su Genu udali kao devojcicu za starog coveka i sta je sve morala da prezivi, mi i ne mozemo zamisliti dubinu tog problema, a jadnim devojcicama smo vec napisali ovde citav roman od cetiri toma sa tvrdim povezom.
Oni kroz ovu seriju prekazuju pojedine aspekte, pokusavajuci da uticu na svest svog naroda, ali ocigledno da to je to kod njih duboko ukorenjeno kad su se i glumice iz ove serije udale po istom modelu.
Nama su sve ove stvari neshvatljive i nerazumljive, jer to ovde ne postoji.