EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 30

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ko se ubedacio, mi se samo salimo tako, pa svi ovde navijamo za ljubav, a nije nam uopste namera da ti srusimo snove,samo da se nasalimo malo..ok?

hahaha pa nemam bas snove 🤪
nego gledam i nerviram se, preterase ga sa svom merom, nema ni Sugne da doceka brata, ali bitno da baba gura Anandi i Shiva svugda ko da su mu rod najrodjeniji šŸ˜•, mos misliti trebala se jos i ona izgrliti sa 🐷.Zaista su totalno poceli da se pro*eravaju šŸ˜•
i onda kad dodjem ovde ocekujem da procitam neko cudo valjda šŸ˜†. medjutim uhvatio nas totalni bedak šŸ˜•. mislim da taman i legne sa njim sutra, vise bi mi bilo svejedno 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Devojke, pa nemojte tako, sto ste se ubedacile 😭. Meni je ovde fino, navijale smo za AnSh i njihovu ljubav, sad ste me rastuzile 😭. Zar nismo tu da se bodrimo i jedna drugu dizemo kad se iznerviramo šŸ˜†. Dosta mi je sto se sama sa sobom nerviram kad gledam seriju, jos kad dodjem i vidim da ste vi razocarane, dodje mi da sednem i da placem .

Tako je Tinice šŸ‘šŸ‘šŸ‘...ali nemoj plakati...nego..se...šŸ˜†
danas jedan deo manji ekipe tuzan,iznerviran...a ja ...kao i obicno...😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

🤣🤣 Ovdje se radi o FINESAMA,aaa koliko se sjecam i rekla mu je - DA GA VOLI- !! Nego podsjeti me kad mu je rekla -DA GA NEVOLI!!

Kopice,znaci skidamo gace,ovaj mislim rukavice...Ja jedino sa tobom i Smeki ne moram da brinem ,verujem da smo se skontale šŸ˜‰
Nego, Jeste mu ona rekla da ga voli ali nije precizirala da ga voli kao muskarca ili kao brata ..zapravo dovrsavala je niz u kome su bili nabrojani clanovi Sh porodice, znaci,po tvome,mozemo da zakljucimo da Anandi voli i Mahija..šŸ˜†
A da ga ne voli nije rekla njemu,ali je zato rekla Sumitri, sama sebi i to vise puta..
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Ne uvlaci se sudiji Jasna

🤣🤣
Serviana thumbnail
Znaci necu da cujem ni rec o Sidyushi...dobro...taman sam se izlecila!!!

Mozemo da pricamo o Mahiju, o Ansh o bliznakinjama...
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
i ne mogu da verujem da je rekla Iri da ce da pita babu šŸ˜•... aman dokle vise! ne da je scenarista preterao, nego je ovo postalo vredjanje uma sta on radi.
e tako, sad se istresoh... valjda ce mi biti bolje 😳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Kopice,znaci skidamo gace,ovaj mislim rukavice...Ja jedino sa tobom i Smeki ne moram da brinem ,verujem da smo se skontale šŸ˜‰
Nego, Jeste mu ona rekla da ga voli ali nije precizirala da ga voli kao muskarca ili kao brata ..zapravo dovrsavala je niz u kome su bili nabrojani clanovi Sh porodice, znaci,po tvome,mozemo da zakljucimo da Anandi voli i Mahija..šŸ˜†
A da ga ne voli nije rekla njemu,ali je zato rekla Sumitri, sama sebi i to vise puta..

i jos je rekla da dedu voli najvise😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Biki, super su ti slicice,nadam se da te nisam uvredila...Izvinite devojke, ja imam takav nacin sale da ljudi provaljuju po mom glasu i izrazu lica kada se salim, ponekad zaboravim da ne mozete da me vidite..Sarkazam je cesto moj "nacin" sale..Ne bih volela da me neko pogresno shvati, a ako sam nekog nenamerno povredila,molim da mi se oprosti ako moze..

Generacijo...i...Dal...nestalo mi je bilo interneta...zato nisam odmah se javila posle vasi komentara i izvinjenja..Komentari su sjajanišŸ‘...tako da izvinjenje uopste nije potrebnošŸ˜‰
Samim tim sa stavila do znanja da nisam uvredjena...niti postoji nacin da me neko dovede do tog stanja..povredjenosti...kako kome to zvucalo a ja sam takva...šŸ˜†
Zato devojke moje slatke..."No sikiriki"
Edited by Bikica - 12 years ago
Serviana thumbnail

Originally posted by: Tina013

i ne mogu da verujem da je rekla Iri da ce da pita babu šŸ˜•... aman dokle vise! ne da je scenarista preterao, nego je ovo postalo vredjanje uma sta on radi.

e tako, sad se istresoh... valjda ce mi biti bolje 😳

Kakvo ti je to istresanje kad nisi ni jedanput opsovala...Aj sad lepo ponovo!!!🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Kakvo ti je to istresanje kad nisi ni jedanput opsovala...Aj sad lepo ponovo!!!🤣

Jasna,ti bas hoces da te danas prijave vise puta 🤣🤣🤣