EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

E sad ga je izgleda usr**a...kako cu od ovoga da je branim nemam pojma! Anandi ostavljas me bez oruzjaaa!!! A ne smem da idem u FT da je branim, ionako cekam poruku upozorenja od modova, nije jos stigla.

"Ne znam kako to radi S ali znam da je J dobar u pustanju zmajeva"

A da cutis malo jebo te!!! 😡

Mi imamo sve vise dokaza 🤣
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Nije mi jasno, sta je uradila 😕?
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca1997

Znaci,sudjene za vikend.Odgovara mi 😃

Danasnja epi:

Nandu je seo u doktorsku stolicu i jako je uzbudjen. Svi su srecni a baba je dala mithai?

J place. Svi ga hrane sa mithai i blagosivaju ga.

A se smesi kao I svi ostali. A cestita J. Sanchi je muka

S: Cestita i zagrli J

CM I Sanchi takodjer cestitaju, a J se svima zahvalio. Lal Sing takodjer cestita J I rukuje se sa njim. Basant je rekao Nanduu da se makne sa stolice , a N je rekao da I on zeli takvu stolicu.

Basant: Onda moras da ucis napo*no kao J, a N kaze da mu onda ne treba stolica.

Bajron kaze J da sedne. J se seca proslih vremena kad je sedeo u toj stolici, i sedne.

Bajron: Ti si odgovoran za celu bolnicu, pacijente i administraciju. Imas sve ovde sto ti treba, a imas I sposobnog I poverljivog prijatelja I kolegu kao sto je Lal Sing.

LS: Jas am vrlo srecan.

J: Bas kao u velikim gradovima i ova bolnica ima sve sto je potrebno, ali jedna stvar nije ispravna. Promenite moje ime na plocici u Jagdish Bhairon Sing.

Svima su suze u ocima. LS kaze da ce on to promeniti i odlazi.

Baba zeli da se slatkisi podele svima u bolnici.

S (Babi): Ti umes da priredis lepa iznenadjenja. Baba: Ja volim da priredjujem iznenadjenja, i u njima najvise uzivam ja sama. Ali znas sta Shiv, ti si nas ucinio najsrecnijim kada si doveo J natrag kuci.

Zelim da proslavim jos jednu stvar sa vama Minu, Sutra je Sankrant i zeleli bismo da ga proslavimo sa velikim veseljem. Zeleli bi da svi vi dodjete. Svi su srecni ukljucujuci A&S. Sanchi pravi face.'

CM: Ovo je prvi Sankrant posle vencanja pa smo I mi planirali nesto.

Baba: Ne brini, proslavit cemo ga zajedno.

Sanchi je🤢

Baba:Ja cu pozvati Dadu

CM: Pusti to sada, neka bude ovako, ja cu razgovarati sa njima kasnije.

Baba: Ali on je najstariji u prorodici.

CM: Ja cu im saopstiti. Da li slavimo ovde ili tamo, u cemu je problem.

Sanchi je zaprepastena.

Baba: Sivova cela porodica ce doci pa hajde da se pripremimo.

A&S su malo zabrinuti

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

E sad ga je izgleda usr**a...kako cu od ovoga da je branim nemam pojma! Anandi ostavljas me bez oruzjaaa!!! A ne smem da idem u FT da je branim, ionako cekam poruku upozorenja od modova, nije jos stigla.

"Ne znam kako to radi S ali znam da je J dobar u pustanju zmajeva"

A da cutis malo jebo te!!! 😡

A sta je PT rekla posle toga,i ako mozes samo percap sta su pricali😡😡😡
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Pozdrav svima!
Vidim da ste bile dosta vredne i vec ste na sedmom nebu dok nasi golupcici dva koraka napred, jedan nazad. Ne da nam ne daju na kasicicu malo njihove romantike vec ni na pipetu. Ja sam ,kao i mnogi misljenja da ona njega u stvari voli ali , zbog poznatih razloga ne ume to da prepozna.

Dugujem vam izvinjenje.Tek sam se juce vratila sa puta,sve se izkomplikovalo tako da nisam stigla da postavim kraj price. Jako mi je drago sto su vam se prva dva dela svidela.Nadam se da cemo nesto slicno uskoro videti u seriji. A do tada, ostaje samo da mastamo i cekamo kao i Shiv. Stavljam vam treci deo price i nadam se da ce vam se svideti kao i prva dva.

ANSH- 3. Deo

Bila je to jedinstvena noc,prva u nizu bozanstvenih noci. Uhvatila je srecu obema rukama, prihvatila ju je do zadnjeg delica svoga bica. Bio je to predivan osecaj i nije zelela da to ikada prestane.Konacno je shvatila da voli i udahnula zivot punim plucima.
Sve rane njene proslosti su zacelile,oziljci su jos bili tu ali vise nisu boleli kao pre.Bogovi su ipak bili milostivi prema njoj.Stavili su je na mnoge ispite, prosla je mnoga iskusenja ali je uspela i nije poklekla . Poslali su joj kao nagradu drugi deo njene duse, onoga bez koga nije bila potpuna i jedan deo bozanske celine.
Zoru su docekali u lezaljci ,na terasi,uvijeni u deku,priljubljeni jedno uz drugo.Udisala je opojni miris njegove koze i shvatila da je postao njena potreba,vazduh koji dise. Jedna suza se izkrade iz ugla njenog oka i kao nezni biser kanu na njegove grudi.Odmah je pogledao sa zebnjom, Videvsi samo ljubav na njenom licu i u ocima ,Shvatio je da je to suza srece.Nezno je obrisao trag suze na njenom licu a onda je poljubio njene oci, jedno za drugim,Napolju se radjao novi dan a oni su bili tako srecni zajedno.
Dani su prolazili jedan za drugim.Imali su puno obaveza, novi projekt je bio pred njima.Ipak ,koristili su svaki trenutak , kad niko ne vidi da ukradu poneki poljubac i dodir.Dosao bi ponekad tiho,dok je spremala veceru i iznenada je zagrlio.Samo bi osetila njegov dah i vec sledeceg trenutka bi se nasla u zagrljaju njegovih snaznih ruku.Voleo je da cetka njenu kosu,dugo,pazljivo a onda da uroni lice u udahne njen miris.Znao je da je uzme za ruku a onda poljubi jagodice njenih prstiju, dlan i onda je obaspe poljupcima kao letnja kisa, Beskrajno je uzivao kad bi dodirnula njegovo lice a onda isla linijom njegovih obrva, pomilovala njegove oci,ogledala njegove duse a kad bi iscrtala prstima linije njegovih usana ,samo bi uzdahnuo.
Svaka noc je donosila novo iznenadjenje. Taman kad bi pomislila da je sve vec dozivela, osetila vec sledeca noc bi je uverila u suprotno.. Noci su bile samo njihove.Shiv je bio iskusan ljubavnik, beskrajno nezan i pazljiv.Uspeo je da ona sebe upozna sa jedne sasvim druge strane, da probudi strast za koju ona nije ni znala da postoji u njoj. Nije imala puno iskustva ali je instinktivno osecala sta njemu najvise prija,sta treba da uradi da on zadrhti kao zica na gitari.Bio je dobar ucitelj a ona radoznala ucenica.
Dani su postajali nedelje a njihova ljubav je ispunjavala svaki sat beskrajnom srecom. Dani su prolazili i dosao je praznik Holi.Planirali su da proslave praznik sa porodicom.Bio je to njihov prvi Holi koji ce zajedno proslaviti. veselo se nasmesila kad je pomislila kako ce ga obojiti za praznik.
Svi su se okupili za praznik.Bili su veseli ,razdragani. Svi su primetili promenu u njihovom odnosu i stalno iz zadirkivali.Vazduh,trava, sve je bilo puno pazlicitih boja.deca su vristala i prskala se . Prisla mu je i crvenom bojom ga issarala a on je pustio da to uradi. Kad je on krenuo prema njoj sa bojom u ruci, vragolasto se nasmejala i pobegla.Jurili su se kao deca-levo,desno, u krug. U jednom trenutku joj se zavrtelo,sve je postalo crno i ona je izgubila svest.
Tada je usnila cudan san. Bio je to san koji je sanjala vec treci put. Stajala je sasvim sama i izgubljena na pustoj plazi. Onaj do koga joj je bilo stalo, koji je do tada bio njen zivot, otisao je ne osvrnuvsi se. Bila je slomljena,ocajna, na kolenima. A onda je dojahao on-njen princ na belom konju i pomogao joj da ustane. Bio je to Shiv,njena ljubav,njena sudbina.Sela je ispred njega na konja a on je cvrsto zagrlio.Dosli su do jedne livade pune zelene,mekane trave i raznobojnog cveca. Stavio je deku na travu,namestio je da lezi. Poljubio je izmedju ociju rekao da se odmori a on ce brzo ponovo doci. Lezala je na travi zatvorenih ociju dok su joj u dusi vladali takav mir i spokojstvo. Odjednom, na licu je osetila blagi dodir.Otvorila je oci i ugledala dvoje dece.Nije im jasno videla lica jer ju je sunce malo zaslepelo.Desno je sedeo decak crne kose i stidljivog osmeha a levo devojcica vragolastog osmeha i duge ,crne koje i golicala joj lice dugim ,sjajnim perom.
Brzo je sela i upitala:,, Deco,ko ste vi? Sta radite ovde tako sami?"
Devojcica je odgovorila.,, On je AnRaj - Ani a ja sam Shiana -Sia. Hteli smo tebe videti."
Htele je jos nesto pitati ali iznenadne svetlost je zaslepela. Ponovo je otvorila oci i videla zabrinuto lice svoga muza i njegove oci prepune brige. Lezala je na krevetu u haveli. Postala je svesna svega sto se dogodilo i onoga sto je upravo sanjala. Duboko se zamislila i saznanje je ucinilo da pocrveni, stidljivo se nasmesi i obori pogled.
Shiv je bio zbunjen. Oduvek je mogao da procita sve u njenim ocima, na njenom licu. Ovaj put nije to mogao.Bilo je to nesto sasvim novo, njemu nepoznato, nesto sto nije do sada video. Neki nemir se uvukao u njega, briga da nesto nije u redu.Osetila je to i brzo ga pogledala.
,,Voljeni, sve je u redu. Ne brini." rekla je i postala svesna da prvi put ima pred njim tajnu i cuvace je dok ne dodje pravi trenutak da je otkrije. Zagonetno se nasmesila.
Odjednom je osetila dodir na svom ramenu i postala svesna gde se nalazi i da je jako kasno. Poslednjih par sati provela je sasvim sama na terasi, secajuci se vremena od pre
skoro pet godina.
Okrenula se i ugledala sanjive, tople oci decaka.Imao je gustu,crnu kosu, slatko decje lice i prelepe, duboke, crne oci svoga oca.
,, Ani,mili. Zasto ne spavas?" Uzela je decaka u narucje. Svojim rucicama je zagrlio a ona ga je nezno privila uz sebe. ,,Gde je Sia ?" upitala je.
,,Seka spava, tata spava a ja ne mogu." sanjivo je rekao.
Nezno ga je pomilovala po kosi i tiho zapevala uspavanku.
,, AnRaj, kako si mogao da odes bez mene?!" zaculi su ljutiti glas. Oboje su se okrenuli i ugledali devojcicu duge,razbarusene kose i vragolastih ociju. Za ruku je drzala visokog,krupnog muskarca.
,,Sia,Shiv" zacudjeno je rekla,, i vi ne spavate?"
,,Nedostajala si nam." rekao je . U jednoj ruci drzao je svecnjak sa cetiri svece u drugoj ruku svoje devojcice . ,,Sretan Divali,ljubavi".
Oboje su se priblizili. Shvatila je da je ponoc prosla i da je vec praznik. Seli su na ljuljasku sa dvoje dece izmedju sebe i nezno ih zagrlili.
,,Shiana, AnRaj, sretan vam rodjendan!" nezno su rekli u glas.
Oboje su se nasmesili ali su polako tonuli u sam. Pazljivo su ih preneli na krevet a onda se nemo zagrlili posmatrajuci usnula lica svoje dece. Bila je to ona mala tajna, saznanje koje je doslo na Holi. Shvatila je tada da se u njoj zaceo novi zivot i cekala da bude sigurna pre nego sto mu kaze. Bogovi su joj na taj dan poslali znak a za Divali su dobili najlepsi poklon . Postali su roditelji a ona je postala ispunjena kao zena .
Decak je bio miran,sanjar,kopija svoga oca a devojcica sve slicnija majci kakva je bila kao dete-vesela,temperamentna,uvek spremna za nestasluk.
Prosle su 4 godine od toga dana kada je njihov zivot postao potpun, kompletan. Voleli su se kao prvog dana i radosno docekivali svaki novi dan i znali su da ce ,kao i prethodni biti ispunjen srecom,radoscu i ljubavlju.
KRAJ ❤️

(Nadam se da ste uzivali)

Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail
Treci put isti precap. To je novi rekord u razvlacenju serije. 😡
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Eee... zbog ovakvih epi mi se izlizala ona sa dugmicima...😉😆
Pa ... moram nekako da lecim zivce...🤢😡

Lepo neko rece ... Danas nema epizode...👏
Prelistala sam... SVE! 🤢 Samo videh precap!

E, a je l ' ono Shiv ima novu pidzamu?!🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dora77 👏 👏 👏
Divno...romanticno,egzoticno,nad'sve prelepo...uzivala sam...
Od ..mene............
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Alisa...🤗...ja sam bila ta koja je rekla da nema epizode...😆😆😆
Ja jos nisam gledala ...cekam...da cujem...reakcije...da se pripremim...
🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: alisa112

I meni alisa,ja kad me An iznervira pustim tu epizodu,i onu kad su kupovali sarije.Ali neznam kako cu danas da se vratim u normalu,posle ove epizode🤢🤢