EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Ja sam toliko zbunjena vise, da nemam pojma kome bih se priklonila... Taman poverujem da je vec zaljubljena u Sh, ali da to jos nije shvatila, a onda nam puste neku epizodu da padnes u nesvest i opet pocnem da sumnjam... Pokusavam da se stavim na njeno mesto i prosto mi je neverovatno da se jos nije zaljubila, toliko je godina proslo od kada vise nije sa J., kaze da ga vise ne voli, a Sh. je predivan prema njoj Znaci nema mane. O izgledu da i ne pricamo Lakse bi mi bilo kad bi nam stavili do znanja da je zaljubljena, ali da nije spremna za fizicki kontakt, nego ovako... ni jedno ni drugo. Po meni je to malo nerealno prikazano Totalno sam neodlucna... 😕

Potupno se slazem sa tobom. Opcije A i B imaju isti rezultat. Nije vazno ko ce pobediti u ovom sudskom procesu kad smo svi kolektivno gubitnici, a i Shiv skupa sa nama. Nego, bolje bi bilo da sudite CV, jer su oni glavni krivci sto Anandi hoce piski, nece piski,... voli ga, ne voli ga,...

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Znaci Kalice,odlucila si se na stranu B,😭😭😭

Nisam Kopice, ja sam totalno neodlucna i ne znam vise sta da mislim... 😕 Videcu koja ce strana pruziti vise dokaza i koja ce da me ubedi 😊
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vidim naostrila se protivnicka strana ali ni mi se ne damo..Smekerice i Jeco,hocu da sakupite sto vise dokaza kako bi ih razbile ,da se ne sakupe ni posle godinu dana..Imam odlicnu ekipu i uopste ne sumnjam u pobedu !!! 😆😉 😆😆

Nego sta,Dal 😉 😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ma pricas tu price, uplasila si se, priznaj, mnogo smo jake 😆 😆 Zakazi samo kada za vikend i cekamo te kod OK KoRALA...

Samo cu dodat "mirna voda i brijegove dere"😉ROFLROFL Primjer-nasa Ananadi!! 😆 Samo se vi kokosite,🤗ROFLROFL
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Nego sta,Dal 😉 😆

Vidi Jece 😲!!! Ja ovamo obradujem sina da mi budes snajka,a ti mi okrenila leda...😭😭...ccc Jeco,Jeco...🤣🤣
Jeca thumbnail
Znaci,sudjene za vikend.Odgovara mi 😃
kop93 thumbnail

Nema Kopice ,nema, ali ako nastavi da se hvata za glavu,olinjace se sasvim (kao Alok i dadu) dok mu sveta Anandi ne kaze da ga voli..😆🤣🤣🤣

Ma nissam se dobro izrazila 😃,on zna da ga voli zato mu i raste kosa iz cela,sad kako je na drugim mjestima stanje...neznam 😃ROFLROFL
Jeca thumbnail

Originally posted by: kop93

Vidi Jece 😲!!! Ja ovamo obradujem sina da mi budes snajka,a ti mi okrenila leda...😭😭...ccc Jeco,Jeco...🤣🤣

Kop,sta da radim kad smo realne 🤣
Edited by Jeca1997 - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
E sad ga je izgleda usr**a...kako cu od ovoga da je branim nemam pojma! Anandi ostavljas me bez oruzjaaa!!! A ne smem da idem u FT da je branim, ionako cekam poruku upozorenja od modova, nije jos stigla.

"Ne znam kako to radi S ali znam da je J dobar u pustanju zmajeva"

A da cutis malo jebo te!!! 😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Izvinite ali morala sam negde da se izduvam a jedino ovde mogu. Nadam se da mi necete zameriti izrazavanje, ali ne mogu da verujem.

Sto bi rekao onaj twitter nalog Pantela: Nachi nevera!