EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.2k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Ja se malo igrala...onako usput...😆

Bikice danas si i sebe nadmasila!! Prekrasno!!!👏👏
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Pesma o tisini ❤️

Cuti , jer zelim da cujem sebe
zelim da cujem svoje misli
jer cutnjom ces mi reci sve
Cuti , jer ces cuti sve sto smo zeleli reci
jer je izgovorena srebrna
jer je precutana zlatna
Cuti, jer nam je tisina potrebna
jer znam da znas da cutis
Cuti , ….
Ma kome ja to pricam cuteci ???
Ko jos cuje coveka koji cuti?
Ko slusa tudju cutnju?
Cije usi cuju tisinu?
Samo jedna osoba na ovom svetu cuje kad cutim
Samo sa jednom osobom pricam cuteci
Samo sa njom delim svoje misli kroz tisinu
Samo nju volim najvise na svetu !
A znam da i ona mene voli i kad mi to ne kaze…
Znam da me voli i kad cuti….

D.B

❤️

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Znate li da je naucno dokazano da muskarci nemogu 2 posla istodobno raditi,dok kod nas zena je to moguce! Evo dokaza:

😆😆

I kad zavrsi ...u krevet..pa muz pored ili NA...moze nastaviti sa strikanjem dzempera da ne gubi vrijeme🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Prica za Laku noc❤️

Kakav je to strah koji je u meni? Pitala se Anandi. Pocela je da razmislja o Shivu, o tome koliko je on voli, brine se o njoj i podrzava u svemu. O tome kako je bila srecna sto je mogla da mu uzvrati svojim postovanjem, paznjom i prijateljstvom.On je bio jedini kome je mogla da otvori svoje srce i dusu, da kaze sve sto oseca. Mislila je da ce to biti dovoljno.

U noci posle vencanja shvatila je da on zasluzuje vise od prijateljstva, paznje i postovanja i tu se pojavio taj strah u njoj da nece biti sposobna da mu to pruzi, tu ljubav koju on toliko zasluzuje. Uplasila se tih svojih osecaja u prvoj noci posle vencanja, tog straha koji se pojavio u njoj. Bila je besna na samu sebe jer je povredila tog dragog coveka koji to nije zasluzio. Bol koju je videla te veceri u njegovim ocima eksplodirala je u njenom srcu desetorostruko i napravila pukotine u zidovima koje je podigla oko svog srca.

On ju je naravno razumeo kao i mnogo puta do tada. Ponekad bi pomislila da je razume bolje od nje same, ili je to bila samo snaga ljubavi, jer ona je samu sebe odavno prestala da voli.

A on, on ju je voleo tako nesebicno, njemu je najvaznija bila njena sreca, i pruzio joj je vreme da shvati sta oseca. Ona je konacno shvatila da ne moze samo mirno da sedi i uziva u njegovoj ljubavi, nego da treba da se potrudi da porusi zidove koje je podigla oko svog srca i da pogleda sta je unutra, da treba da se potrudi da razume taj osecaj koji je obuzme kada se njihove ruke dotaknu, da pronikne u tu vatru koja joj ugreje dusu kada je njegove oci pogledaju, i da pokusa da razume zasto joj toliko nedostaju njegovi dodiri sada kada je obecao da je vise nece dotaci dok ona to ne bude zelela.

Prvi put posle vencanja Anandi je stvarno pocela da razmislja o Shivu, o tome kako on zasluzuje da mu ljubav bude uzvracena i da sve sto se desava izmedju njih dvoje ne treba da bude iz obaveze ili nekog osecanja duznosti, nego jedino i samo iz ljubavi.

I kao sto on veruje u nju i ona je odlucila da pocne da veruje u sebe, da pronadje ponovo u sebi onu veselu, vrckavu u zivot zaljubljenu Anandi kakva je nekad bila, da se potrudi zbog njega da njihovoj ljubavi da sansu. Koliko ce vremena biti potrebno za to, nije znala, ali je bila sigurna da ce je na tom putu grejati njegovo prisutstvo I cuvati njegova ljubav I da ce joj sve to na kraju pomoci da duboko u sebi pronadje Shivovu Anandi.

U takvu Anandi ja verujem.❤️

Savrseno👏ija hocu da verujemu takvu anandi
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: dadisabih

Pesma o tisini ❤️

jer je precutana zlatna
Cuti , '.
Ko slusa tudju cutnju?
Cije usi cuju tisinu?
A znam da i ona mene voli i kad mi to ne kaze'
Znam da me voli i kad cuti'.

D.B

❤️

Prekrasna je pesma Dadi❤️, bas si me 😭😭😭 Setila sam se na moju dusu s kojim sam umela pricati kroz tisinu. (a izgleda da i dalje to radim, sta cu kad ljubav ne poznaje granice beskraja i tako mi cutimo medju ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Bikice danas si i sebe nadmasila!! Prekrasno!!!👏👏

Hvala ❤️...isprobavala drugu tehniku...
Bikica_Biki thumbnail
A...kombinacija AnSh...bice jos nekih kombinacija ...😆
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Aman, pobogu, ostavim vas same na tri dana i sve zavrsite na klinici za one sa 13 pogodaka. Ne smem ni da citam stare postove da vidim kako ste tu dospele, da ne bih i ja dobila jednu belu kosulju sa dugim rukavima.

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Strasno,😕 kakvi moji prevodi, ja ovde prevodim samo za vas i to sa LU, gde nema veze sa formom,to su uglavnom dijalozi , nije to prevod cele epizode. Mislim, svasta, ovo sto ja pisem nije WU. prvo Gina uopste ne prevodi ove scene sa Gangom, a i scene sa J prevodi kako joj dodje, mislim ne mogu da verujem da neko to stavlja kao prevod serije😡 A da ne kazem da uglavnom ne vodim racuna o greskama jer kucam na brzinu ne bi li videle o cemu se radi.

Ma nemoj se nervirati Love, koliko sam primetila citaoci tog sajta isto zude da saznaju sta ko tacno kaze u seriji, a vidim da im je ubaceno i ono sto Gina nije prevela, ta scena sa Gangom... I dole na kraju im pise: Napomena: Veci deo teksta je preuzet sa India foruma 😃
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Pesma o tisini ❤️

jer je precutana zlatna
Cuti , '.
Ko slusa tudju cutnju?
Cije usi cuju tisinu?
A znam da i ona mene voli i kad mi to ne kaze'
Znam da me voli i kad cuti'.

D.B

❤️

Dadisa...moje odusevljenje...cestitam od ❤️..prekrasno..jer i ja pisem pesme...😉